Тех ко

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: х5 4.6is
Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра

Re: Тех ко

Мнение от Батман » 28 Ное 2018, 14:59

на х5цата се преебах с 5w40
на ГСХР-а и Бандита с 10w50

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 28 Ное 2018, 16:05

Ако се търси качествено масло бих препоръчал Bardahl. Този сезон карах с такова мотора и съм изключително доволен :bchug:

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 28 Ное 2018, 16:28

Само PRISTA и Insa купувайте, гарантирано нямат ментета :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Ное 2018, 16:32

zvetiko написа:https://youtu.be/hP1NTflDp3w- публикуван на 21.12.2015 г., старо е но идеята е ясна Понеже нямаме лаборатория за да оценим маслото

https://www.blackstone-labs.com

това, че не са в родината мисля, че няма значение.

с тях се комюникира така или иначе само дистанционно дори да си в америка.

за марките - аз също въртя само мобил 1 и никога не съм имал проблеми нито на пътя, нито на писта
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 28 Ное 2018, 17:22

Митко Стоянов написа:Само PRISTA и Insa купувайте, гарантирано нямат ментета :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Майтапа на страна, ама има тема в off road форума за случай на замръзнал антифриз при -10 градуса.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 28 Ное 2018, 17:28

кой антифриз ?

Защо така пишете колеги без да споменавате марки не мога да разбера ?! Нали целта е друг да не купи от тия боклуци.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 28 Ное 2018, 18:58

Извинявам се.
Ето я и темата.
https://www.offroad-bulgaria.com/showth ... b75f8bbb48
Антифриза е на Приста.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 28 Ное 2018, 20:34

След 4 смени на масло едно и също 5тия път взех от друго място същото масло и на 3000км от смяната разтрака повдигачи... Има фалшиви масла в България.
Сега трябва да ходя до тех ко да я видя таз касиерка :-D

Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 28 Ное 2018, 20:44

Митко Стоянов написа:Като почнете с тия митове за фалшивото масло... Как разбираш кое е менте и кое не? Лаборатория ли имаш, на чисто нова кола ли го наливаш, че имаш някакви впечатления? Вземате някакви 15+ годишни курници, на които я е сменяно някога маслото, я не, ама да сме маняци взимаме най-доброто...10W40 :mhihi: :mhihi: :mhihi: 99,9 от марковите масла в страната си идват абсолютно легално, от реални европейски складове, с фактури, екотакси и прочее. И най-малките магазинчета зареждат от някой голям вносител. Всичко е на каква цена го купуваш.

Само ще оставя това тук.
http://era.by/all/news/42287-v-podmosko ... ofoto.html
Тия да не мислиш, че са го продавали без фактура и сертификат? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 28 Ное 2018, 22:56

="zvetiko"

При Кастрол:

на етикета на гърба трябва да има реална холограма, а не нейна снимка

На новите, от 2018г не мени цвета холограмата!
Имах сериозни проблеми с вноса на такова масло, после се разбра, че холограмата вече не трябва да мени цвят и надписа е само с топъл печат на оригинала!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 318ci

Мнение от Mladenoff » 29 Ное 2018, 0:11

(bubsa) написа:Карал съм с Кастрол от тях и винаги е бил ок.Репсол от тях не съм карал,но отзивите са добри.

Аз за втори път вече си взимам Репсол от Тех-ко. Не зная дали е оригинално или не, но проблеми не съм имал и последно лапна 300мл. за 11к км, което би трябвало да е окей. :dunno:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Ное 2018, 5:34

Mladenoff написа: ...проблеми не съм имал и последно лапна ...

Родна реч, омайна, сладка ... което и мен ме подсеща за касиерката

И да не съм у спама, карам с Кастрол 5W30 пълна синтетика. Сменям го на 7000км и колата хапва около литър. Баба Яга е на 12 години и на 150 000км, ако може да се вярва на километража.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 29 Ное 2018, 8:25

Понеже пак се обсъжда Макскар и го коментираме многократно с приятели познаващи бранша ето нашите предположения:
1. Играе се на много ниска печалба и напълно вероятно някъде по веригата "нещо не е съвсем правилно платено". Официален дистрибутор не може да върши подобни неща защото има определени правила и това е вид нелоялна търговска практика!
2. Много добър счетоводител се справя умело с ДДС-то. Колега от бранша даже ми визира кой.
3. Предлагат се партиди предназначени за други държави.
ПОДЧЕРТАВАМ, ЧЕ НИКОГО И В НИЩО НЕ ОБВИНЯВАМЕ, А САМО ПРЕДПОЛАГАМЕ!
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 29 Ное 2018, 9:10

Фидел Кастро написа:Понеже пак се обсъжда Макскар и го коментираме многократно с приятели познаващи бранша ето нашите предположения:
1. Играе се на много ниска печалба и напълно вероятно някъде по веригата "нещо не е съвсем правилно платено". Официален дистрибутор не може да върши подобни неща защото има определени правила и това е вид нелоялна търговска практика!
2. Много добър счетоводител се справя умело с ДДС-то. Колега от бранша даже ми визира кой.

т.е. нещата които се правят от над 10г в хранителния бранш ;)

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 29 Ное 2018, 9:59

Фидел Кастро написа:Понеже пак се обсъжда Макскар и го коментираме многократно с приятели познаващи бранша ето нашите предположения:
Това са пълни глупости, ама много големи гпупости!!! Типично по български - като е скъпо е проблем, като е евтино, значи има нещо нередно...
Вече никой официален вносител не играе, освен Кавен Орбико, които държат Shell. Беше то едно време, когато официалните колеха и бесеха и реализираха по 100%+ печалба от туба масло. Сега загиват малко по малко и от доста време не са фактор на пазара за моторни масла, единствено индустриалните ги държат живи, но и там ще е до време.
Относно Макскар - цените им са малко над едровите на повечето по-големи сервизи и магазини в страната. Зареждат и продават големи количества и съответно имат добри доставни цени. Друг е въпроса, че сервизите взеха да се правят на магазинери и голяма част от тях отказват да работят с консумативи на клиента... познайте защо???При тях е скъпо и промиват мозъците на клиентите, че маслата и частите от интернет са менте, за да печалбарстват.

b00st написа:
Митко Стоянов написа:Като почнете с тия митове за фалшивото масло... Как разбираш кое е менте и кое не? Лаборатория ли имаш, на чисто нова кола ли го наливаш, че имаш някакви впечатления? Вземате някакви 15+ годишни курници, на които я е сменяно някога маслото, я не, ама да сме маняци взимаме най-доброто...10W40 :mhihi: :mhihi: :mhihi: 99,9 от марковите масла в страната си идват абсолютно легално, от реални европейски складове, с фактури, екотакси и прочее. И най-малките магазинчета зареждат от някой голям вносител. Всичко е на каква цена го купуваш.

Само ще оставя това тук.
http://era.by/all/news/42287-v-podmosko ... ofoto.html
Тия да не мислиш, че са го продавали без фактура и сертификат? :mhihi:
Трябва да си пълен глупак, за да вярваш, че при този огромен пазар, какъвто е руския, ще тръгнат да заливат европа с това масло!!!
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата