Тех ко
Модератор: Общи модератори
- Батман
- младши ентусиаст
-
- Кара: х5 4.6is
- Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра
Re: Тех ко
на х5цата се преебах с 5w40
на ГСХР-а и Бандита с 10w50
на ГСХР-а и Бандита с 10w50
Ако се търси качествено масло бих препоръчал Bardahl. Този сезон карах с такова мотора и съм изключително доволен 

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Само PRISTA и Insa купувайте, гарантирано нямат ментета

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

zvetiko написа:https://youtu.be/hP1NTflDp3w- публикуван на 21.12.2015 г., старо е но идеята е ясна Понеже нямаме лаборатория за да оценим маслото
https://www.blackstone-labs.com
това, че не са в родината мисля, че няма значение.
с тях се комюникира така или иначе само дистанционно дори да си в америка.
за марките - аз също въртя само мобил 1 и никога не съм имал проблеми нито на пътя, нито на писта
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Митко Стоянов написа:Само PRISTA и Insa купувайте, гарантирано нямат ментета![]()
![]()
Майтапа на страна, ама има тема в off road форума за случай на замръзнал антифриз при -10 градуса.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
кой антифриз ?
Защо така пишете колеги без да споменавате марки не мога да разбера ?! Нали целта е друг да не купи от тия боклуци.
Защо така пишете колеги без да споменавате марки не мога да разбера ?! Нали целта е друг да не купи от тия боклуци.
Извинявам се.
Ето я и темата.
https://www.offroad-bulgaria.com/showth ... b75f8bbb48
Антифриза е на Приста.
Ето я и темата.
https://www.offroad-bulgaria.com/showth ... b75f8bbb48
Антифриза е на Приста.
- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
След 4 смени на масло едно и също 5тия път взех от друго място същото масло и на 3000км от смяната разтрака повдигачи... Има фалшиви масла в България.
Сега трябва да ходя до тех ко да я видя таз касиерка :-D
Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk
Сега трябва да ходя до тех ко да я видя таз касиерка :-D
Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Митко Стоянов написа:Като почнете с тия митове за фалшивото масло... Как разбираш кое е менте и кое не? Лаборатория ли имаш, на чисто нова кола ли го наливаш, че имаш някакви впечатления? Вземате някакви 15+ годишни курници, на които я е сменяно някога маслото, я не, ама да сме маняци взимаме най-доброто...10W40![]()
![]()
99,9 от марковите масла в страната си идват абсолютно легално, от реални европейски складове, с фактури, екотакси и прочее. И най-малките магазинчета зареждат от някой голям вносител. Всичко е на каква цена го купуваш.
Само ще оставя това тук.
http://era.by/all/news/42287-v-podmosko ... ofoto.html
Тия да не мислиш, че са го продавали без фактура и сертификат?

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
="zvetiko"
При Кастрол:
на етикета на гърба трябва да има реална холограма, а не нейна снимка
На новите, от 2018г не мени цвета холограмата!
Имах сериозни проблеми с вноса на такова масло, после се разбра, че холограмата вече не трябва да мени цвят и надписа е само с топъл печат на оригинала!
- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
(bubsa) написа:Карал съм с Кастрол от тях и винаги е бил ок.Репсол от тях не съм карал,но отзивите са добри.
Аз за втори път вече си взимам Репсол от Тех-ко. Не зная дали е оригинално или не, но проблеми не съм имал и последно лапна 300мл. за 11к км, което би трябвало да е окей.

Mladenoff написа: ...проблеми не съм имал и последно лапна ...
Родна реч, омайна, сладка ... което и мен ме подсеща за касиерката
И да не съм у спама, карам с Кастрол 5W30 пълна синтетика. Сменям го на 7000км и колата хапва около литър. Баба Яга е на 12 години и на 150 000км, ако може да се вярва на километража.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Понеже пак се обсъжда Макскар и го коментираме многократно с приятели познаващи бранша ето нашите предположения:
1. Играе се на много ниска печалба и напълно вероятно някъде по веригата "нещо не е съвсем правилно платено". Официален дистрибутор не може да върши подобни неща защото има определени правила и това е вид нелоялна търговска практика!
2. Много добър счетоводител се справя умело с ДДС-то. Колега от бранша даже ми визира кой.
3. Предлагат се партиди предназначени за други държави.
ПОДЧЕРТАВАМ, ЧЕ НИКОГО И В НИЩО НЕ ОБВИНЯВАМЕ, А САМО ПРЕДПОЛАГАМЕ!
1. Играе се на много ниска печалба и напълно вероятно някъде по веригата "нещо не е съвсем правилно платено". Официален дистрибутор не може да върши подобни неща защото има определени правила и това е вид нелоялна търговска практика!
2. Много добър счетоводител се справя умело с ДДС-то. Колега от бранша даже ми визира кой.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Фидел Кастро написа:Понеже пак се обсъжда Макскар и го коментираме многократно с приятели познаващи бранша ето нашите предположения:
т.е. нещата които се правят от над 10г в хранителния бранш

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Това са пълни глупости, ама много големи гпупости!!! Типично по български - като е скъпо е проблем, като е евтино, значи има нещо нередно...Фидел Кастро написа:Понеже пак се обсъжда Макскар и го коментираме многократно с приятели познаващи бранша ето нашите предположения:
Вече никой официален вносител не играе, освен Кавен Орбико, които държат Shell. Беше то едно време, когато официалните колеха и бесеха и реализираха по 100%+ печалба от туба масло. Сега загиват малко по малко и от доста време не са фактор на пазара за моторни масла, единствено индустриалните ги държат живи, но и там ще е до време.
Относно Макскар - цените им са малко над едровите на повечето по-големи сервизи и магазини в страната. Зареждат и продават големи количества и съответно имат добри доставни цени. Друг е въпроса, че сервизите взеха да се правят на магазинери и голяма част от тях отказват да работят с консумативи на клиента... познайте защо???При тях е скъпо и промиват мозъците на клиентите, че маслата и частите от интернет са менте, за да печалбарстват.
Трябва да си пълен глупак, за да вярваш, че при този огромен пазар, какъвто е руския, ще тръгнат да заливат европа с това масло!!!b00st написа:Митко Стоянов написа:Като почнете с тия митове за фалшивото масло... Как разбираш кое е менте и кое не? Лаборатория ли имаш, на чисто нова кола ли го наливаш, че имаш някакви впечатления? Вземате някакви 15+ годишни курници, на които я е сменяно някога маслото, я не, ама да сме маняци взимаме най-доброто...10W40![]()
![]()
99,9 от марковите масла в страната си идват абсолютно легално, от реални европейски складове, с фактури, екотакси и прочее. И най-малките магазинчета зареждат от някой голям вносител. Всичко е на каква цена го купуваш.
Само ще оставя това тук.
http://era.by/all/news/42287-v-podmosko ... ofoto.html
Тия да не мислиш, че са го продавали без фактура и сертификат?

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю