жени и коли
Модератор: Общи модератори
Re: жени и коли
alx написа:acer написа:С кола ще привлечеш жена от която нямаш нужда - освен сексуално.
Ми да ти кажа... ама хайде ще си замълча
Всичко е много елементарно.
Махни секса от отношенията и разбираш, че 90% от жените нямат какво да ти предложат. Махни и парите. Тогава ще видиш, че поне 90% от жените няма да виждат смисъл от тези отношения.
Иначе като човек с два (към момента) щастливи брака мога да цитирам следното:
Ние сме от различни планети и говорим различни езици. Полугола жена, излегната на дивана предразполага всеки мъж (уточнявам, МЪЖ) към романтика. Полугол мъж, излегнат на дивана води всяка жена до красъци....
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Нещо по темата от един руски форум:
... Обычно, девочки любят куколок, а мальчики — красивые машинки.
Но это только до 17 лет. А потом все становится наоборот.
... Обычно, девочки любят куколок, а мальчики — красивые машинки.
Но это только до 17 лет. А потом все становится наоборот.
Excellent! Steven is my name!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
BMW_POWER написа:
Иначе като човек с два (към момента) щастливи брака мога да цитирам следното:
Нещо пак си противоречиш

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:Ние сме от различни планети и говорим различни езици. Полугола жена, излегната на дивана предразполага всеки мъж (уточнявам, МЪЖ) към романтика. Полугол мъж, излегнат на дивана води всяка жена до красъци....
Я дай източника на тоя цитат, че по-тъпо нещо не бях чувал...
TNT написа:BMW_POWER написа:Иначе като човек с два (към момента) щастливи брака мога да цитирам следното:
Нещо пак си противоречиш
Защо да си противоречи? За него може и двата да са щастливи

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:BMW_POWER написа:Ние сме от различни планети и говорим различни езици. Полугола жена, излегната на дивана предразполага всеки мъж (уточнявам, МЪЖ) към романтика. Полугол мъж, излегнат на дивана води всяка жена до крЯсъци....
Я дай източника на тоя цитат, че по-тъпо нещо не бях чувал...
Всъсщност е много прав. Повечето мъже искаме да намерим физически красива жена и да приключим сделката, а мацката да ни дарява със секаниеь и любоф до края на света, докото ние се излежаваме спокойно - няма такъв сценарий. Ако жената е красива и е в прайм годините си - пътя от абсолютно луда по теб, до това да не може да те гледа е доста кратък

https://web.facebook.com/26762133365378 ... 851283495/

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
В тази тема ще си задам въпроса който ме вълнува от скоро-
Дали като изстинеш към много секси и красива жена, след дълга връзка , е възможно пак да запалиш? Или да и давам свободно?
Дали като изстинеш към много секси и красива жена, след дълга връзка , е възможно пак да запалиш? Или да и давам свободно?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не знам брат, ти си знаеш
Сега сериозно, зависи от причината, аз гласувам с "по-скоро не".
Ама може да я треснеш поне, ако ти се занимава..

Сега сериозно, зависи от причината, аз гласувам с "по-скоро не".
Ама може да я треснеш поне, ако ти се занимава..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Връзката беше 99.99 само спорт но ни усетиха половинките и ни се отрази много зле.
Продължаваме да се виждаме но не е същото. За това се чудя дали след пауза ще има промяна или няма смисъл?
Продължаваме да се виждаме но не е същото. За това се чудя дали след пауза ще има промяна или няма смисъл?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Честно казано не знам
С бивша събиране съм правил, секс също- лоша идея, много..
Но пък имам близък познат, който се събра с ученическата си първа любов след близо 20 години..

С бивша събиране съм правил, секс също- лоша идея, много..
Но пък имам близък познат, който се събра с ученическата си първа любов след близо 20 години..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
klintan66 написа:Връзката беше 99.99 само спорт но ни усетиха половинките и ни се отрази много зле.
Всичко е строго индивидуално, но след тая пауза и пак като е тайно сигурно ще ти е добре. Все пак тия крадени неща сами по себе си носят тръпка на хора търсещи това, най-вече за мъжете важи.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

klintan66 написа:Връзката беше 99.99 само спорт но ни усетиха половинките и ни се отрази много зле.
Какъв е смисъла без чувства?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Е как какъв? Липса на проблеми, липса на питания кой, къде, какво и защо, липса на спорове, липса на "трябва да те видя", липса на каквото и да е извън секса. Бързо, лесно и без наранени чувства. То въпроса ти съдържа отговора - без чувства. Хубавите винаги водят и лошите. Това не важи за всички хора във всички случаи де, но понякога е по-лесно и хубаво да нямаш чувства. А и чувствата са нещо, което определено хората не дават на всеки, по принцип истински се случва веднъж, два или най-много три пъти в живота и то зависи колко и какви най-вече хора си срещнал, плюс ситуацията каква е била. При някои не се случва никога дори.
In God we trust, all others we track.

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Затваряй страницата и не го мисли.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ако решиш да затваряш страницата и наистина е толкова хубава, казвай
Иначе какво да ти кажа, ако вече нищо в нея не те привлича или вълнува(било дори вида), то отговора е ясен.

Иначе какво да ти кажа, ако вече нищо в нея не те привлича или вълнува(било дори вида), то отговора е ясен.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Е как какъв? Липса на проблеми, липса на питания кой, къде, какво и защо, липса на спорове, липса на "трябва да те видя", липса на каквото и да е извън секса. Бързо, лесно и без наранени чувства. То въпроса ти съдържа отговора - без чувства. Хубавите винаги водят и лошите. Това не важи за всички хора във всички случаи де, но понякога е по-лесно и хубаво да нямаш чувства. А и чувствата са нещо, което определено хората не дават на всеки, по принцип истински се случва веднъж, два или най-много три пъти в живота и то зависи колко и какви най-вече хора си срещнал, плюс ситуацията каква е била. При някои не се случва никога дори.
Ще уточня. Писъл съм че съм истинал но по-скоро сме под огромно напрежение и натиск.
Има и чувства естествено но оставаха на заден план уж, а сега са на първо място.
Мадамата е страшно сексапилна и позитивна с един наивен по детски поглед към света, което най-ми харесва.
Проблема е, че някой прошепна на мъжа и а и жена ми също усети.
От там между нас се натрупа напрежение и като сме заедно претупваме нещата. Съответно ми се струва, че взаимно се асоциираме с проблеми и аз и тя като че ли търсим промяна.
Връзката ни е доооста дълга.
Сега се чудя тази промяна временна ли е или сме на финала?