жени и коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: жени и коли

Мнение от Jarvis » 11 Дек 2018, 8:56

я сега поразделете съветите за авридж момци и хубавци, кой до колко може да дърпа плувката преди да клъвне окончателно? :mhihi:
аз съм се родил сиНпатяга, тей че хващам вторите :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Дек 2018, 9:03

За мандръсане ли говориш ? Какви са тия плувки дето ги дърпа някой , туй са рибарски лакърдии :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Jarvis » 11 Дек 2018, 9:10

Еее, чети нагоре ве - подаваш малко, дърпаш, че си зает, после отиваш веселяк, пак дърпаш назад... степ-бай-степ гайдове :mhihi:
Аз да питам ако си по-кривичък кога ше клекнеш и окончателно ще се предадеш под чехъла, щото ако си Ален Делон ще си бая по-дълбо време ербап в тее ситуации :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 11 Дек 2018, 10:00

Чехълът затиска много сериозно след първото, или най-късно след второто дете :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 11 Дек 2018, 10:38

Jarvis написа:Еее, чети нагоре ве - подаваш малко, дърпаш, че си зает, после отиваш веселяк, пак дърпаш назад... степ-бай-степ гайдове :mhihi:

Имаше такава тема с техники за пик-ъп, ама я заключиха... :banghead: :banghead:

Гледам, и тая натам отива... освен ако не я прекръстим на "Новогодишен спам" - тогава може да оцеелее докъм Йордановден.

П.С. Вие сте ора слОбодни, а мене ме чека дръжавна комися - некъф път че одим да приемам, че ми се смръзне цифката у тоа ветър, връ му го...
Excellent! Steven is my name!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Дек 2018, 13:47

Toва не е пикап а бейзик човешка психология, който не вярва нека да почне да пита приятелката си по 10 пъти на ден къде е и какво прави и може да гледа как му сервират дързост и красота и е чао :lol: Хората оценят това за което се борят, ако е лесно се приема че има ниска стойност. Аз загубих 2 топ мацки, и то въобще без да ги засипвам с вниамание, просто не бях труден. Въпроса е че не трябва да е манипулативно, трябва да си зает, да си гониш целите и така няма риск да я "прехраниш" с внимание.

Иначе моята не беше чалгарка и не се вълнуваше и от пари (или поне не още), тва май тоя живот няма си го простя. Учете се от патилите;)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 11 Дек 2018, 13:54

acer написа:..бейзик човешка психология.

Така е, действително има някакви модели на поведение, които работят и дават желания ефект. Даже държание тип "откровена свиня" често е доста успешно, друг е въпросът, че тези, които връзват на такова поведение, в повечето случаи са дори по-големи свини :lol: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 11 Дек 2018, 14:53

acer написа:Toва не е пикап а бейзик човешка психология, който не вярва нека да почне да пита приятелката си по 10 пъти на ден къде е и какво прави и може да гледа как му сервират дързост и красота и е чао :lol: Хората оценят това за което се борят, ако е лесно се приема че има ниска стойност. Аз загубих 2 топ мацки, и то въобще без да ги засипвам с вниамание, просто не бях труден. Въпроса е че не трябва да е манипулативно, трябва да си зает, да си гониш целите и така няма риск да я "прехраниш" с внимание.

Иначе моята не беше чалгарка и не се вълнуваше и от пари (или поне не още), тва май тоя живот няма си го простя. Учете се от патилите;)

Така е , зает, зает и пак зает само секс и не се обаждам - ок но след дълга връзка се появяват моменти в които и мъжа показва отношение и внимание и това се забелязва. Естествено, пак казвам имаме, чувства, които аз държах в отношение 30 към 70.
Дори съм се държал като прасе епизодично ...И формулата работи. Трябва да отчетем и заобикалящата среда ,колектива, приятели и познати.
Отварям скоба, че това е нож с две остриета ако се появи някой сладкодумен с оферти за женене и деца, и обещания за сладко бъдеще.

Последните 2-3 месеца напрежението беше огромно и се отрази и на двамата.
Аз така или иначе няма да се развеждам, тя също . Разликата е доста голяма, няма как ако човек е реалист.
На мен ми е по-лесно от към време, докато нейните задължения са - деца, мъж, работа.
Съответно тя започна да се изморява и да дава заден, аз давах зор за срещи, а тя предлагаше паузи и край на връзката. Логично е мъжа и да я тормози повече от колкото мен жена ми.

От скоро започнах да се съгласявам и спрях да я търся. Ок - за да не седна в някоя жигула накрая. И ето ефекта днес "ами няма да спираме но ще сме по-внимателни" ако още я искам. Отговорих- ще си помисля.
Това беше проблема и това питах - като отмине шумотевицата дали ще се върнем в предишната фаза където всичко е наред?

Бил съм с доста жени но такова бижу не е за изпускане плюс дългото време, плюс зареждащите срещи, плюс отличния, позитвен и открит по детски характер.
При предишните имаше драми, мрънкане, забележки, очаквания, показност по заведения и всякакви други и бързо приключваха.

п.п. Най-странното е, че тази връзка се отразява положително в семейните ми отношения а и не само. Във всички посоки съм 6+
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Дек 2018, 15:23

klintan66 написа:п.п. Най-странното е, че тази връзка се отразява положително в семейните ми отношения а и не само. Във всички посоки съм 6+

това съм го чувал от няколко места и аз...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Дек 2018, 15:43

Правилно действаш и си видял че при жените по-малкото е повече. Какво ще стане обаче дори и тя не знае, много е сложно.. тия неща от просто секс лесно прерастват в чувства. Ако тя не е доволна от брака си, може и да те смени за някой сладкодумен, но нямаш какво да направиш. Аз лично не бих нищо променил, но и и не бих останал с 2 жени щото при мен завърши с гръм и трясък. Виж, ако жената знае за сайд чик-а и е ОК с тва, може и 2те да ги водиш на почивка :mhihi: имах такъв познат, имаха си 3-та група във вайбър :mrgreen:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2018, 16:09

По-добре с 2/3 да ги "въртиш", отколкото с нула и да си живееш с "принципите"
Никелбацк, аз също съм от влюбчивите и много съм го ял, ама какво да се прави, идеалист по убеждения.. :lol:
Донякъде можеш да се предпазваш от това, като се фокусираш върху негативните черти на една жена, особено в характера й!
От доста време го нямам този проблем, че минах една възраст, в която хем не мога да си го позволя, хем и жените не ме гонят много ( да се чете "никак" :mhihi: )
Както винаги съм напълно съгласен с ацера, в случая и с мангини за отношението, само ще допълня, че на отвратително отношение се връзват и прекрасни жени. Те пък са с кофти детство и оттам- много ниска себеоценка, не се обичат достатъчно, имат дълбоко убеждение, че трябва да страдат и всякакви такива психически обременявания :help:
С боримечката ще се съглася, че съвети не се искат и не се дават в любовта, но аз поне имам обширен отрицателен опит и познание как да НЕ стават нещата :lol: , та ако това може да помогне ..
Аз от сто години все чакам и избирам жената с перфектния за мен характер-срещнах я на доста напредналата ми възраст от 39.. Викам си - край, тя е човекЪТ, деца, внуци, къща, куче и т.н.. :lol: Но не би, за хиляден път задължителната грешка направих да се държа прекалено мекушаво и добре с нея и аз като ацера и се предоставих на длан- картите на масата и ... :banghead: :ranting: :censored:
Остава ми утешението, че "не е била за мен", за съжаление с полигамията и пик ъп-а хич ме няма, та засега ще си философствам само .
Стигнах до гениалния извод, че трябва в 90 процента от случаите, когато вземаш важно решение във връзка и живота като цяло, да се съобразяваш най-вече със себе си. На когото и друг да посветиш живота си и да се жертваш, ще съжаляваш рано или късно.. Така работи Вселената просто.. :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 11 Дек 2018, 16:17

Мен, моята ме хваща на третия ден в който тръгна да се занимавам с някоя странична .. Стига с тия пик ъп съвети, дайте малко акъл за чуждото.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 11 Дек 2018, 16:19

klintan66 написа:
acer написа:Toва не е пикап а бейзик човешка психология, който не вярва нека да почне да пита приятелката си по 10 пъти на ден къде е и какво прави и може да гледа как му сервират дързост и красота и е чао :lol: Хората оценят това за което се борят, ако е лесно се приема че има ниска стойност. Аз загубих 2 топ мацки, и то въобще без да ги засипвам с вниамание, просто не бях труден. Въпроса е че не трябва да е манипулативно, трябва да си зает, да си гониш целите и така няма риск да я "прехраниш" с внимание.

Така е , зает, зает и пак зает само секс и не се обаждам - ок но след дълга връзка се появяват моменти в които и мъжа показва отношение и внимание и това се забелязва. Естествено, пак казвам имаме, чувства, които аз държах в отношение 30 към 70.
Дори съм се държал като прасе епизодично ...И формулата работи. Трябва да отчетем и заобикалящата среда ,колектива, приятели и познати.
Отварям скоба, че това е нож с две остриета ако се появи някой сладкодумен с оферти за женене и деца, и обещания за сладко бъдеще.

Последните 2-3 месеца напрежението беше огромно и се отрази и на двамата.
Аз така или иначе няма да се развеждам, тя също . Разликата е доста голяма, няма как ако човек е реалист.
На мен ми е по-лесно от към време, докато нейните задължения са - деца, мъж, работа.
Съответно тя започна да се изморява и да дава заден, аз давах зор за срещи, а тя предлагаше паузи и край на връзката. Логично е мъжа и да я тормози повече от колкото мен жена ми.

От скоро започнах да се съгласявам и спрях да я търся. Ок - за да не седна в някоя жигула накрая. И ето ефекта днес "ами няма да спираме но ще сме по-внимателни" ако още я искам. Отговорих- ще си помисля.
Това беше проблема и това питах - като отмине шумотевицата дали ще се върнем в предишната фаза където всичко е наред?

Бил съм с доста жени но такова бижу не е за изпускане плюс дългото време, плюс зареждащите срещи, плюс отличния, позитвен и открит по детски характер.
При предишните имаше драми, мрънкане, забележки, очаквания, показност по заведения и всякакви други и бързо приключваха.

п.п. Най-странното е, че тази връзка се отразява положително в семейните ми отношения а и не само. Във всички посоки съм 6+
Как би се почувствал, ако жена ти ти кръшка?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2018, 16:32

То това е по-вероятно да стане, ако той не го прави.. ;) Не доставяш ли драма и "съспенс" (тая хубава българска дума :mhihi: ) на жената, тя ще ти сервира ..
И колегата не е дошъл тук да го съдят и да морализаторстват на негов гръб, а за съвет по мъжки, ако се разбира идеята ми.. ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 11 Дек 2018, 17:21

klintan66 написа:Бил съм с доста жени но такова бижу не е за изпускане плюс дългото време, плюс зареждащите срещи, плюс отличния, позитвен и открит по детски характер.

Малко психо-анализ за бижуто и от мен :mhihi:
Вариант 1 - на 25 с деца и вече отегчена от мъжа си :arrow: или го е взела на 18-20 (или той нея) или го вързала с дете още в началото на връзката...
Вариант 2 - на 25 с мъж и любовник, а след това деца...
И в двата случая бижуто е меко казано лека жена. Не виждам вариант, в който една стойностна жена с брак и деца би тръгнала да търси любовник на 25 :dunno:
И сега за годините :mhihi:
20 години разлика. В началото добре - тя на 25, ти на 45. Или си голям еб@ч или имате разлика в материалното положение. Както казваше един познат за една бивша - нито си красив, нито си богат, явно трябва да си голям еб@ч, за да те вземе тая мома :mhihi:
Сега тя е на 33, ти на 50+, пак горе долу се връзва. Но като стане тя на 40, а ти на 60+ :dunno:
Ти ще искаш да лежиш пред телевизора, а на нея ще и се е*е като за световно - или ще ти бие шута, или ще си в ситуацията на сегашния и мъж.

В крайна сметка си стой при жената и търси друго бижу. Такива като нея има много. Но такива дето ще ти сменят памперса след 20 години не са се наредили на опашка :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата