Избор на електрическа самобръсначка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Избор на електрическа самобръсначка?

Мнение от c04 » 14 Дек 2018, 13:38

Гледам, че напоследък избираме перални, прахосмукачки и т.н., а сред като днес изгубих :banghead: едното ножче на старата при чистенето, реших да си направя подарък. Та гледах основно тези 2-те, някой да сподели мнение? Бюджет около 150лв :mhihi:
https://www.technopolis.bg/bg/Shavers/Shaver-PHILIPS-S5420-06/p/833451
https://www.technopolis.bg/bg/Shavers/Shaver-PHILIPS-S5320-06/p/833903

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Избор на електрическа самобръсначка?

Мнение от randity » 14 Дек 2018, 13:53

Аз съм с такава. Доволен съм. Купих я миналата година на промоция за 100лв от Техномикс. Единствено, че ножчетата като станат за смяна са към 60лв мисля. Но за една година, моите си бръснат както в началото.

https://www.technopolis.bg/bg/Shavers/S ... 6/p/833939
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 14 Дек 2018, 14:18

А, хОбава тема, да питам и аз за същото, обаче нещо с права глава, не такова триглаво, да не скубе, като бръсне и да не бръсне плътно/гладко, а например да оставя 2-3мм косАм :mhihi: Даже, ако има вариант да се регулира още по-добре. А, и да не трябва да му сменям ножчета/глави през 2-3 месеца. Гледах някакви тримери, ама така и не разбрах кое ще ми свърши работа - самобръсначката или тримера :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: димяща проходима катафалка
Детайли за колата: now "08 e61 530xd
ex "07 е91 330xd

Мнение от antonpau » 14 Дек 2018, 14:25

madafaka_donkele написа:А, хОбава тема, да питам и аз за същото, обаче нещо с права глава, не такова триглаво, да не скубе, като бръсне и да не бръсне плътно/гладко, а например да оставя 2-3мм косАм :mhihi: Даже, ако има вариант да се регулира още по-добре. Гледах някакви тримери, ама така и не разбрах кое ще ми свърши работа - самобръсначката или тримера :dunno:

Моята е такава, аз не се бръсна гладко и поддържам брада. Ремингтън е, доста наподобява тази, предполагам това й е по-новата ревизия, ценово беше същата:
http://maniabg.com/894-remington-pg6150 ... achka.html
Издържа 5-6 пълни бръснения с едно зареждане. Животът на батерията и качеството на стрижене (все още си е с оригиналните наставки) за вече над 4 години не са се променили спрямо ден първи. Можеш да си бръснеш и главата и крайниците с нея. Абсолютно препоръчвам :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 14 Дек 2018, 14:39

Много пари давате.

Ето това си взех по препоръка на моя бръснар:

https://vensan69.com/product.php?ProductID=479

Бръсне изключително добре, компактно е, здраво е.

Много съм доволен!

Няма смисъл за всякакви Phillips и прочее изгъзици.

Едит: в бръснарницата са ме стригали и с това:

https://vensan69.com/product.php?ProductID=624

Също е изключително добро, бръсне много добре. Скъсват го от ползване и се държи блестящо. Но е излишно - за персонална употреба 33 левовото е топ. 6 пъти повече пари няма смисъл да се дават!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Дек 2018, 18:14

За тези какво ще кажете ? Пробвах в магазина на космите на ръката ...бръсне :mhihi:
https://www.technopolis.bg/bg/Shavers/S ... 0/p/834140
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 14 Дек 2018, 19:16

smamf написа:Много пари давате.

Ето това си взех по препоръка на моя бръснар:

https://vensan69.com/product.php?ProductID=479

Бръсне изключително добре, компактно е, здраво е.

Много съм доволен!

Няма смисъл за всякакви Phillips и прочее изгъзици.

Тези 8 часа зареждане за 1 час ползване много ми си виждат, но ако бръсне читаво знам ли? И сегашната ми е Филипс с 3 глави, но от по-старите.
Този oneblade много го рекламират, но това нещо някак не ми изглежда сериозно за бръснене на 0, особено пък по контура на лицето. :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 14 Дек 2018, 19:27

Бръсне на 0 , пробвах го на ръката както казах . Обаче брадата е с твърд косъм и колко е ефективно не е ясно . Аз рядко ползвам ел самобръсначка , имам една стара филипс с три глави но ножчетата и заминаха вече и батерията не държи та си търся нещо ново и да не е на извратена цена .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 14 Дек 2018, 20:02

Jordana написа:Бръсне на 0 , пробвах го на ръката както казах . Обаче брадата е с твърд косъм и колко е ефективно не е ясно . Аз рядко ползвам ел самобръсначка , имам една стара филипс с три глави но ножчетата и заминаха вече и батерията не държи та си търся нещо ново и да не е на извратена цена .

Купих си самобръсначка Филипс с тези ножчета и е супер. Бръсне до нула и оформя брадата. Можеш да си оформиш сериозна брада, брада тип -ял си разтопен шоколад или да се обръснеш до нула. За два месеца един път я зареждах, но аз само всеки ден си оформям брадата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 14 Дек 2018, 20:08

Е в такъв случай ще вема тия дни да купя една . Явно това е самобръсначката мечта която ми трябва . Мерси за коментара :lol:

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 14 Дек 2018, 20:46

ukelichko написа:
Jordana написа:Бръсне на 0 , пробвах го на ръката както казах . Обаче брадата е с твърд косъм и колко е ефективно не е ясно . Аз рядко ползвам ел самобръсначка , имам една стара филипс с три глави но ножчетата и заминаха вече и батерията не държи та си търся нещо ново и да не е на извратена цена .

Купих си самобръсначка Филипс с тези ножчета и е супер. Бръсне до нула и оформя брадата. Можеш да си оформиш сериозна брада, брада тип -ял си разтопен шоколад или да се обръснеш до нула. За два месеца един път я зареждах, но аз само всеки ден си оформям брадата.

Това за oneblade ли?
Гледах, че там дават на 4 месеца да се сменя ножчето, колко струва то?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 14 Дек 2018, 21:20

Двайсе и няколко кинта ножчето в зависимост от магазина . 50 кинта за година е нормално ако наистина издържат 8-10 окосявания на ливадата месечно . Аз не съм много космясал , дори съм доста далеч от Буги Барабата така че ме устройва тоя ресурс . :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 15 Дек 2018, 11:09

OneBlade-a го взех края на август и съм супер доволен. Бръсне на 0.3мм май, което си е приблизителна нула. :mhihi: Батерията издържа 2 месеца с по 2 ползвания седмично, чакам всеки момент да свърши и второто зареждане. Ножът си замина за 3 месеца и половина, както го дават, но моята брада е ужасна. Предполагам с по-мека брада може да изкара и 5... Да уточня само, че аз взех от версиите с малките ръкохватки, защото в Технополис видях само с големите, които са два пъти по-скъпи... Момчето се опитваше да ме убеди, че съм гледал нещо друго в нета... :banghead: В крайна сметка дадох 70лв с доставката.

ентусиаст
Аватар
Кара: 318Ci E46, 530GT

Мнение от MMG » 15 Дек 2018, 14:49

От години ги ползвам филипсите, от ниския до най-високия им клас. Провал съм Ремингтън и Панасоник с глава с едно острие и за мен не стават. Единствено не съм доволен, че смениха риплейсмънт главата и сега е пластмасова, не метална, както беше оригинално. Има писани доста оплаквания по форумите, но файда...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 15 Дек 2018, 14:53

И аз ползвам от много години Филипс-и всякакви видове и от Oneblade съм най-доволен.
Изображение

Назад към Извън Темата