жени и коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: жени и коли

Мнение от ildivvy » 15 Дек 2018, 12:48

Темата си отива лека-полека...Мислех да 'постна' едно писмо на руски (дано сте добре с езика),да го 'поразцъкаме',но май по-добре да задържа за сега...Много са добри в желанието си да представят нещата по невероятен,почти невъзможен начин!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 15 Дек 2018, 12:57

Давай писмото! Темата е екстра! :yes:

Да няма тема за жени в бмв -форум е силно притеснително! :mhihi: :!:
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 15 Дек 2018, 13:26

Самото писмо не е 'най-силното',което са ми писали,по разбираеми причини съм премахнал и някои пасажи,имена и т.н....Принципно,никога не съм си въобразявал,че ще излезе нещо,каквото и да е...,както и става! Да се знае също така предварително: за съжаление не съм женен и не съм бил! Т.е. никого не лъжа и не съм лъгал... По темата: знае какви МПС-та притежавам :) ,но мисля,че и беше безразлично или поне такова впечатление даваше...Виждали сме се няколко пъти,а след това поддържахме за малко и кореспонденция...

....................

:arrow: Кой прочел - прочел! Така е по-добре...
Последна промяна ildivvy на 15 Дек 2018, 23:37, променена общо 3 пъти

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 15 Дек 2018, 13:27

Ей, не заключвайте темата, че отивам на (последна) среща, после ще докладвам, ей! :ok:

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 15 Дек 2018, 13:32

Как последна ...запази си часове поне до нова година.:yes: Ще чакаме подробности.Успех!!!

ildivvy, класическо писмо. Има желание! Запознанството от сайт за срещи ли беше?
На мен една от елмаз ми пишеше така.Но аз не и отговарях.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 15 Дек 2018, 14:04

Не,запознахме се 'на живо'...някак си.Нормална история.Въпроса е,какви точно желания имаше,защото според мен не беше това,което изглежда на пръв поглед.

Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Дек 2018, 14:33

И на мен ми посветиха поема лятоска, но няма да я пльосна тук.
Аз върнах жеста със стихче, даже на испански го написах ( а не ми е перфектен, хич даже..)
Не бях имал никакви "трепети" от много години, почти десетилетие..
Никога не е късно да станеш на резил :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Дек 2018, 14:55

Тоя начин на писане е класически стил за руската душевност ако има такава изобщо , но няма много общо с действителноста . Никой не ги мисли тия работи дето се пишат . Едно време много ги гонеха в училище за красиво писане , повечето рускини имаха перфектен почерк и като получиш едно такова писмо с калиграфически изписан текс на напарфюмирана хартия за писма като нищо може да приемеш за истина написаното :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 15 Дек 2018, 15:01

Да,но както знаеш много добре,днес вече хартия не се използва :mhihi: :mhihi: :mhihi: Няма как да видиш почерк и каквото и да е!
Последна промяна ildivvy на 15 Дек 2018, 15:26, променена общо 1 път

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Дек 2018, 15:08

Казвам за преди , ясно че никой не пише писма в днешно време на хартия . Някоя картичка за празниците най много , което е наистина жалко защото любовната кореспонденция си плаче за хартиен носител . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 15 Дек 2018, 15:16

Жена ми пази нашите писма от началото на връзката ни.Чета моите и ми иде да се застрелям от срам. Как ми се е връзвала незнам?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 15 Дек 2018, 18:21

enigma написа:
drago_pavlov написа:
In_Memoriam написа:...

Онзи, енигмата с чашата, със сигурност го е срещал :mhihi:

Старото се уволнява, зайците реват :mrgreen:
Нямаш представа колко си прав.

аЛъХъ, спОмни си след 6 години как се суичва акаунта ли нещо, баце, то бива шизофрения, па такова нещо никъде го няма, тц-тц-тц :ok: :mhihi:

klintan66 написа:Как последна ...запази си часове поне до нова година.:yes: Ще чакаме подробности.Успех!!!

Май няма да е последна, верно :ok: Свалих картите и масата, и така, и така, ѝ предложих това, което единствено е останало у мен след бълвоча, които тя изплю - просто секс, животински и първичен, без чувства, без да ми пука, че ще я загубя. Защото оттам сме почнали и там се връщаме - ни повече, ни по-малко! Всичко наново! Ако ще! Стана ѝ тъпо, но нищо не каза - ни не, ни да! Времето ще покаже. Изпратих си я почти до тях, почти на рев и беше, но това е положението, и на мен ми е било на рев на моменти! От време, на време е нужно да бъдат приземявани - факт! :bchug:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 15 Дек 2018, 18:46

При това положение аз започнах да губя интерес...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Дек 2018, 19:24

Nickelback написа:...просто секс, животински и първичен, без чувства, без да ми пука, че ще я загубя. Защото оттам сме почнали и там се връщаме - ни повече, ни по-малко! Всичко наново! Ако ще! Стана ѝ тъпо, но нищо не каза - ни не, ни да! Времето ще покаже. Изпратих си я почти до тях, почти на рев и беше, но това е положението, и на мен ми е било на рев на моменти! От време, на време е нужно да бъдат приземявани - факт! :bchug:

Внимавай, че точно по тая схема нещата свършиха в Пирогов...
Уж просто секс, но като си изнесох багажа и се нагълта с хапчета... Добре че ми се обади...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Дек 2018, 20:22

Nickelback написа: Изпратих си я почти до тях, почти на рев и беше, но това е положението, и на мен ми е било на рев на моменти! От време, на време е нужно да бъдат приземявани - факт!

Осъзнаваш че тя може да те секси и да излиза с други мъже? Така ще те използва за помощно колело, докато не намери някой друг трепет и после ще те разкара.

Ако тази жена я искаш за повече от секс, искаш мозъка й да прави само 2 асоциации с теб... Или имате "пълният пакет" секс, чувства и т.н.. или сте OFF и нямате абсолютно нищо. Никакви писания, махаш от всички социални мрежи (без блокирване), така че тя да не може да те вижда и ти да не можеш (това ще ти помогне) и потъваш вдън земя, дори last seen махаш. Идеята е тя да усети загубата, ако си наоколо, само й помагаш да те превъзмогне :!: Ако има някакви чувства към теб, 100% ще се пречупи, няма по-ужасно чувство да загубиш човек, който не ти е безразличен. Ако не те потърси, значи никога не си бил толкова ценен, но и реално тогава ти нямаш нужда от нея. Ако тя те е зарязала де, или това се опитва да направи.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата