жени и коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: жени и коли

Мнение от Borymeckata » 21 Дек 2018, 9:24

Все е нещо, като начало... Ама ако мислите, че ние с Клинтъна ще ви споделяме срамни тайни, а вие само ще гледате сеир - няма го майстора. Няма да бъде купонът само за наша сметка. Давайте, вие сте на ход - искрено и лично... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2

Мнение от Mpower94 » 21 Дек 2018, 9:51

Както сте започнали с изповедите, някой ще се почувства свободен да сподели нещо което не трябва :mhihi:

По темата: Ако се броят ученическите години :arrow: в 12-ти клас, на последния етаж на даскалото срещу огромните прозорци с гледка към жилищен блок на 20 - тина метра. Но това не е всичко, там имаше канцелария която обикновенно не се използва но пък точно по средата излезе учителката ми по математика, която ми беше класна. Не съм сигурен дали е чакала да си отидеме защото близо 20 минути не се чу звук от вътре а не ми се вярва да е търсила нещо толкова време, но... Да беше неудобно :mhihi:
Обаче най екстремното за мен, беше в градинката зад мол София във неизползван вход към подземен паркинг. Ако някой знае мястото знае за къде говоря :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Дек 2018, 9:53

Не съм чак такъв голям специалист и еВач, но скромният ми опит от сакса в автомобил, най-доброто е на предна дясна седалка.
Седалката се дърпа максимално назад, облегалката пада и предлага далеч по-голям комфорт отколкото задната седалка.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 21 Дек 2018, 10:00

Е34 комби- направо съм живял в него :mhihi: Па в обедната почивка летото си излезем навънка, па си пуснем седалките, па си легнем, отворим си шибилюковете и като заспим и то станало време да свършвам работа. Само като се попремести слънцето се пресегнем да си драпнем щората на багажника и айдеее :mhihi: Ама миналата седмица щипката на кантара му сбра колонките в едно :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 21 Дек 2018, 10:34

DLVasilev написа:Па в обедната почивка летото си излезем навънка, па си пуснем седалките, па си легнем, отворим си шибилюковете и като заспим и то станало време да свършвам работа.

Добра идея, лятото требе да се пробва :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 21 Дек 2018, 10:41

Borymeckata написа: на балкона, мацката на висок ток и се държи с две ръце за перилата....

Тоа пост ма кара да си спомням за протестите във Франция :lol:
https://www.facebook.com/Ludismeshnikli ... 86927/?t=1
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Opel Corsa C 1.2

Мнение от Mpower94 » 21 Дек 2018, 13:19

Vra4anin написа:
Аз не разбрах. Хванал си даскалицата в крачка или ти си я таковал? :dunno:

Вратата беше много близо, тя явно е търсила нещо в въпросната канцелария обаче пък през това време аз съм отишъл там с съученичка, не с класната :mhihi: :mhihi: и само предполагам, че ни е чула и се е чудела да излезне ли или не. В крайна сметка излезна, тогава не ми беше смешно, но сега е нещо което си спомням с усмивка :)
Но от колите през които съм минал, като чели на А4 Б5 Седан задната седалка беше най сгодна, след това се нарежда 36-цата комби. А пърата ми колица клио 2 предните седалки се изправят буквално и става като еденично легло :mhihi:
Х5 Е53, не беше моя, но е широка отзад, и като бутнеш предните седалки на пред си става спалня.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 21 Дек 2018, 14:18

Мдааа .... :mhihi: Стана интересно!
Врачанин твоите приятели не са хора :clap: :yes:

Мисля ,че най-необичайното място на което съм го правил , не най-екстремното, е Балдуиновата кула.
Имах една кукла, студентка, която като и отидох на гости, вика айде на разходка и така...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

кандидат ентусиаст
Аватар
Opel Corsa C 1.2

Мнение от Mpower94 » 21 Дек 2018, 15:07

Vra4anin написа: "яла влазай" :mhihi: Много от клипчетата в mature.nl започват така :ok:

Прав бях, доста тайни и лични изживявания ще се излеят в тая тема :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 21 Дек 2018, 15:39

В наказателното поле на футболен терен :mihihi

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 21 Дек 2018, 17:03

На плаж ако сте ходили , има едни ламаринени кабинки за преобличане дето до коленете са открити . Един познат разправяше че били идеални ако решите да мандръсате някоя загоряла туристка на плажа . Стига да не ви е гнус от тампоните натъпкани по ъглите на кабината :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Opel Corsa C 1.2

Мнение от Mpower94 » 21 Дек 2018, 17:32

От къде разбра?
-Едно връбче ми каза...
Къде е това връбче, дето клюкари на всички да му... **** аз майката само да го намеря! :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 21 Дек 2018, 17:45

Хора, чета ви... трябва СЕРИОЗНО да се замислите с какви хора дружите. Вие сте точни и нямате грешка, но приятелите ви... не са 'ора, честно. Тотални орапляци, пропаднали са като Орсоя... А знаем, че "с каквито се събереш - такъв ставаш". Затова - подбирайте си приятелите по-внимателно.
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 21 Дек 2018, 19:20

Jordana написа:На плаж ако сте ходили , има едни ламаринени кабинки за преобличане дето до коленете са открити . Един познат разправяше че били идеални ако решите да мандръсате някоя загоряла туристка на плажа . Стига да не ви е гнус от тампоните натъпкани по ъглите на кабината :mhihi:

На плажа няма нужда от кабинки - вечерта на тъмно върху шезлонга, сутринта докато още нямаше никой направо на пясъка и накрая по обяд вече като имаше народ навсякъде във водата :mhihi: Малко ме беше шубе от водата да не лепна нещо от някой/някоя, ама.... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 21 Дек 2018, 19:28

Тоз моя познат разправя за плажа като е пълно с народ , а не вечер кога и баба знае две и двеста . Във водата каза че мое ти влезе пякък в задника . Освен това на мокро е малко терсене да вкараш ключ в ключалка та камо ли нещо друго . Във водата ако видите двойки прегърнати да се друсат уж че борят вълните ....ами не борят вълните , вервайте му на моя познат :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата