Колата, която ви "спря тока"...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Re: Колата, която ви "спря тока"...

Мнение от TheDriver » 17 Дек 2018, 8:53

Tesla Model S :mhihi:

И аз вероятно мога да извадя нещо от деството, но дете лесно се впечатлява. Преди да я видя на живо в десйтвие и да се возя в Теслата бях върл хейтър на електричките, като всичките тия "реднеци" по клиповете дето подсмърчат около нея и се подиграват докато не ги натупа на пистата.

Два дни преди да се возя в нея се бях качвал в R35, та имах база за сравнение.

След тоя ден осъзнах, че трябва да излезна от каменната ера и трябва да разуча противника :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2

Мнение от Mpower94 » 21 Дек 2018, 17:26

Само ги видях, но беше достатъчно....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Дек 2018, 18:16

E30 с М30 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 21 Дек 2018, 18:57

E60 530d . Ако не го натискаш заспиваш ,мине ли 2000 оборота и го натиснеш почва да показва истинското си лице :-)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Дек 2018, 19:43

Искрено ме разсмя :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ТДС-а има драми с тоците - брои ли се?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 21 Дек 2018, 21:19

Москвич 12ка със150 км/ч ми казаха, ако трябва да спираш "спешно" ритни ключа под педала на спирачката, ако не върни 3та.... Беше с прецакано серво и педала се подпираше с гаечен ключ 17, че иначе се залепваше за пода :-D

Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 21 Дек 2018, 22:29

Тдската най—много шапки крие . Аз от мки и силни коли нито съм се интересувал нито съм карал. Може би ако покарам ще се зарибя. 530д е най—силното което съм карал и за мен е достатъчно,аз не карам със 300. Но преди това идвам от 100 коня така че ....
Но редовно си обръщам огледалата на голфчетата така ме това е достатъчна радост за мен :-)

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 22 Дек 2018, 0:51

DLVasilev написа:Една Уазка дето се вряза в стълб и 2 дни бяхме без ток заради тоя пияница... Ма тва мого отдавна

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
и при мен нищо такова, ама тия от енергото с техните. Като дойдат и ми спират тока :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 22 Дек 2018, 7:43

c04 написа:
DLVasilev написа:Една Уазка дето се вряза в стълб и 2 дни бяхме без ток заради тоя пияница... Ма тва мого отдавна

и при мен нищо такова, ама тия от енергото с техните. Като дойдат и ми спират тока :mhihi:

Бе ти се смееш, ама това си е истински случай. Тоя тогава помете стълбове и огради и влезе в един двор. Как го беше засилил тоя струг не ми стана ясно
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 22 Дек 2018, 9:27

Една от най-силните случки: 1988г, Слънчев бряг, пешеходната зона пред хотел Кубан, късния следобед, пълно с народ и се появява едно Порше 968, спира и от него слиза един мъж с голяма златна пендара, прегърнат от две мацки по бански... ТУШ!!!
Този юнак се оказва Васил Помазанов, ченге движещо търговия с ФРГ.
:yes:

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 22 Дек 2018, 9:32

DLVasilev написа:
c04 написа:

Бе ти се смееш, ама това си е истински случай. Тоя тогава помете стълбове и огради и влезе в един двор. Как го беше засилил тоя струг не ми стана ясно
По надолнище

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 22 Дек 2018, 15:00

Vra4anin написа:
Така и аз до ден днешен колата, която е оставила най-силна тръпка в мен и ярък спомен е... хонда сивик 5-а ген. Първата такава кола в каквато се качих и повозих бе през 1999-а година с 1.6 витек 125 конски сили мотор..

Off Topic: Врачанин, ти да не би да си ADH-Honda от форумите на дир.бг от началото на века. А щом ми минал на БМВ значи си се променил в правилната посока.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 22 Дек 2018, 20:50

Аз доста мислих по въпроса и понеже съм влюбчив, има много коли които исках да имам и в които се влюбвах от пръв поглед. Не бих казал, че някоя ми е спряла тока, но ей тази ми бръкна много дълбоко в душата. Никога не съм я виждал наживо и не съм се докосвал до нея, но винаги когато съм рисувал коли съм рисувал тази, без дори да съм мислел че съществува. Видях я преди година в интернет, докато разглеждах други и мога да кажа, че май ми спря тока. Може би и жена не съм харесвал толкова рязко и силно, като този автомобил. Автомобил, който не е велик от гледна точка на техническата му страна, автомобил, който се произвежда единствено през 1974-та (произвежда се повече години, но специално този модел е единствено в тази година).
75corvette5845-1.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 23 Дек 2018, 18:48

Е, нали взе внук му

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Re: Колата, която ви

Мнение от Мордехай » 23 Дек 2018, 20:51

c04 написа:Е, нали взе внук му

Абе мойто уко лакомо....
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата