Препродажба на коли нов внос от автокъща?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Re: Препродажба на коли нов внос от автокъща?

Мнение от shlosera » 18 Дек 2018, 16:53

Jarvis написа:
(bubsa) написа:Евтините дараци си вървят яко,а и клиентите за тях не са хич претенциозни.Аз преди има идея да отида до ивас ауто и да си купя няколко на добра цена,но така и не отидох :mhihi: От мързел :smoke:

Аз съм купувал не малко коли от един от вносителите на Ивас, че ми е градски, отделно и от други тигри в играта с автовозите от Италия.
Сумарно на всеки 3-4 автовоза си избирах по една, която не е в съвсем плачевно състояние. Взимал съм и пакети, ама винаги ти набиват по нещо с което знаеш, че се вътриш, ама няма как, и те са се вътрили преди теб.
''Тичането'' за оправяне на разни работи покрай евтина и скъпа кола е горе-долу едно и също, евтината я продаваш бързо през къси 400-800лв, но й носиш рисковете да е закрепена преди теб и да го поемеш по женски, при скъпите риска е също толкова възможен, но по-скъп. Голямата печалба го оправдава, но пък клиентите с много пари в джоба са по-малко и често са с нереални представи, понеже са си изгладували парите за 10 годишен курник и за тях това са всичките пари на света.
Най-доволен съм оставал от разни голфове и астри, най-много съм печелил от волва и алфи.
С тия чергарски истории съм си изкарал студентството, ама не искам и да се сещам вече за тия глупости...
Ако можеш да си избираш с какво да се занимаваш, не си избирай това... на дребно, както си тръгнал е тъп труд.
Мога да хвана бас, че не си продал една кола през живота с тия глупости дето пишеш... Първо някой с много пари няма да купи кола от 20 годишен пикльо дет се прай на джамбазин от мен да знаеш. 2ро н 3-4 автовоза няма нито една ставаща кола... Мой приятел чака 2та най-големи търговци в Дупница да му докарат кола 8 месеца. Ти на 3 автовоза целиш горе долу ставащи евала, търкай билети яко и пускай тото явно си късметлия...

Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk

Потребител
Аватар

Мнение от Jarvis » 18 Дек 2018, 17:01

Хахахах, батьо, не би купил нов внос кола, която ти харесва само защото продавача е младеж? :lol: Повечето купувачи ми се радваха, щото виждаха едно наивно синигерче и се почваха едни постановки и пазарлъци още от вратата :lol:
Да приемем, че тоя въпрос е субективен и т'ва е личното ти мнение, ама е с това

shlosera написа:на 3-4 автовоза няма нито една ставаща кола... Мой приятел чака 2та най-големи търговци в Дупница да му докарат кола 8 месеца.

олекна яко...
Даже не ми се обяснява какви шматки сте ти и приятеля ти :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 18 Дек 2018, 17:27

Jarvis написа:Хахахах, батьо, не би купил нов внос кола, която ти харесва само защото продавача е младеж? Повечето купувачи ми се радваха, щото виждаха едно наивно синигерче и се почваха едни постановки и пазарлъци още от вратата
Да приемем, че тоя въпрос е субективен и т'ва е личното ти мнение, ама е с това

shlosera написа:на 3-4 автовоза няма нито една ставаща кола... Мой приятел чака 2та най-големи търговци в Дупница да му докарат кола 8 месеца.

олекна яко...
Даже не ми се обяснява какви шматки сте ти и приятеля ти
Бате твойто мнение не ме вълнува, шматка ше викаш на майка ти. А ти синигерче младо ходи на некой гей парад батьовците да ти се радват. Относно колите много обичам хора дето не различават чук и ключ за гуми да говорят. А такива дето ше правят големите пари от скъпи коли ги видях, защото хората с пари не купуват коли от синигерчета нацелил си некой дето е продал нивите на село ще купи от такива като тебе. Време е тоя раздел да се закрие.

Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 21 Дек 2018, 19:22

Става забавна темата :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Предишна

Назад към Извън Темата