..:Новогодишна SPAM тема 2018 - 2019:..
Модератор: Общи модератори
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Re: ..:Новогодишна SPAM тема 2018 - 2019:..
Dirty M5 driveR написа:Е тя е една по тв...Мери Кристмас, мистър Скрудж!
И аз не разбирам, това е толкова не-скрудж ..... :/
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Рязко ми се прияде от онази еленска луканка... което седи в хладилника ми. 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Седи мирен, утреDirty M5 driveR написа:Рязко ми се прияде от онази еленска луканка... което седи в хладилника ми.

Аз месо не барам, при все че имам 3 вида мезе, наденици и пържоли у хладилника

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Чак сега загрях рекламата... Важното е да си упорит. 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Рекламата: Демек, дъртият скъперник иска да прецака Коледа (ама не е ясно защо, какво печели, че даже и плаща на каруцарите...), но благодарение на Джъмбо - Коледа ще има!
Все пак е притеснително - ако толкова хора гледат една реклама десет пъти на ден и не разбират какво се рекламира - тия рекламни агенции за какво взимат пари, егати?!? И за какво фирмите плащат за реклами да се излъчват в най-гледаното време? Пълна загуба на време, труд и средства...

Все пак е притеснително - ако толкова хора гледат една реклама десет пъти на ден и не разбират какво се рекламира - тия рекламни агенции за какво взимат пари, егати?!? И за какво фирмите плащат за реклами да се излъчват в най-гледаното време? Пълна загуба на време, труд и средства...

Excellent! Steven is my name!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
c04 написа:Седи мирен, утреDirty M5 driveR написа:Рязко ми се прияде от онази еленска луканка... което седи в хладилника ми.
Аз месо не барам, при все че имам 3 вида мезе, наденици и пържоли у хладилника
Така е, жената пече за утре цял гювеч капама в долапа, цялата къща мирише на мръвки, а аз набивам чушки с боб и зелеви сърми с ориз... Традиции, кво да прайш...

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Наистина - трябва от първото гледане без усилие да разбереш за кво иде реч. Но пък за какво щяхме да си пишем в спам темата. 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Pisobella написа:Нагло и неуважително се заглеждат всички, няма значение кой с кого и какво. Там в оная тема докъде стигнахте? XD не ги ли разнищихте тия работи ...
Айде, айде, не ги прикривай твоя пол, че много сте грешни.
За разнищването- епа включи се компетентно, вече ни обвиниха в лъжа неизвестни капацитети

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Тази вечер квалитетна музика ?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Имахме готина тема за рекламите, ама защо я зарязахме...
За мен уникално тъпи са ония за дамите от улица "Хармония" - некви лелки си споделят съкровени тайни за прането или нарочно се заливат една друга с кафе, само за да могат да се перат после... Също и оная, дето не трябва да я гледам, щото некви много богати хора си живеят живота и искат да ги гледам и да си губя времето, а иначе мога да вляза в трейдинга и да надипля пачка за ден - два... Ама аз следвам съвета още в началото и наистина отсвирвам рекламата, още като тръгне. Като ми се появи оня брадатия плешив тип и ми каже: "Не гледай тази реклама!", аз нали съм изпълнителен, викам му: "ОК, Баце!" и обръщам канала...

За мен уникално тъпи са ония за дамите от улица "Хармония" - некви лелки си споделят съкровени тайни за прането или нарочно се заливат една друга с кафе, само за да могат да се перат после... Също и оная, дето не трябва да я гледам, щото некви много богати хора си живеят живота и искат да ги гледам и да си губя времето, а иначе мога да вляза в трейдинга и да надипля пачка за ден - два... Ама аз следвам съвета още в началото и наистина отсвирвам рекламата, още като тръгне. Като ми се появи оня брадатия плешив тип и ми каже: "Не гледай тази реклама!", аз нали съм изпълнителен, викам му: "ОК, Баце!" и обръщам канала...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Само племенницата от Милано става от тая улица Хормония.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Не ща там аз, на няколко пъти пиша и трия. Че често като се включа и отидЕ купона. Няма да развалям веселбата :/ а какво да оправдавам или прикривам, да не са ми фамилия. Ма не е само "моят" пол тоя, дето ги върши всякакви
А тая реклама на Джъмбо е неадекватна, щото Скрудж не би трябвало да се ръси сумати пари за такова нещо. Сетих се покрай тая реклама за приказката със Скрудж и Духът на Коледа - https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9A% ... prov=sfla1

А тая реклама на Джъмбо е неадекватна, щото Скрудж не би трябвало да се ръси сумати пари за такова нещо. Сетих се покрай тая реклама за приказката със Скрудж и Духът на Коледа - https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9A% ... prov=sfla1
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Ще си дойдем на думата.
Ами Дядо "Всеки ден", дето рекламира билети, а просто взема подаръци и подарява на хората НЕтриещи билети... 

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Тая не съм я гледала.... Ма не знам искам ли изобщо!?