жени и коли
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: жени и коли
Имаше такъв виц за катастрофа - борец , ролекса и *уя дето й останал в устата.. 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ако жените могат да се заразят с нещо във водата докато правят секс,то те могат да се заразят и ако не правят секс! Така си мисля... Ако е така,защо изобщо влизат във водата
?

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Пълни глупости...тва като една колежка, лепнала хламидия от басейна...и тряя сме убедителни пред мъжа и 

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
От всички морски евачи само за тоя колега "kiko" нямам съмнение, че е опитвал във водата да се съешва. Останалите....имам чувство, че докато четете и едната Ви ръка е скрита някъде .... не знам във водата ли къде... ама май сте с мокра длан, а?kiko написа:Knoxville_ написа:Във водата презервативи ползвате ли?
Ако да - как го слагате?
Ако не - как стои въпроса с изпразването?
Правил съм го в морето,без презерватив и не е особено гот,понеже водата измива "смазката" и има опсност да се прежулите без да се усетиш.Отделно за жената д лепне нещо от водата риска не е малък.
А за празненето...ами същото е като ср@нето в морето,фъргаш и плуваш с/у течението:mhihi:

Изпратено от моят Redmi 4 с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
ceco_kd написа:От всички морски евачи само за тоя колега "kiko" нямам съмнение, че е опитвал във водата да се съешва. Останалите....имам чувство, че докато четете и едната Ви ръка е скрита някъде .... не знам във водата ли къде... ама май сте с мокра длан, а?kiko написа:Knoxville_ написа:Във водата презервативи ползвате ли?
Ако да - как го слагате?
Правил съм го в морето,без презерватив и не е особено гот,понеже водата измива "смазката" и има опсност да се прежулите без да се усетиш.Отделно за жената д лепне нещо от водата риска не е малък.
А за празненето...ами същото е като ср@нето в морето,фъргаш и плуваш с/у течението:mhihi:Баси надлъгването става тук
Това е БМВ-форум. Тука случайни хора нЕма

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
...Ако някога се почустваш незначителен, демотивиран, безполезен или депресиран, спомни си, че един ден си бил най-бързият и съобразителен сперматозоид в цялата банда.... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Jordana написа:...Ако някога се почустваш незначителен, демотивиран, безполезен или депресиран, спомни си, че един ден си бил най-бързият и съобразителен сперматозоид в цялата банда....
То ако вярваш какво четеш в мненията тук, бандите не са били една и две

Сега,какво излиза като факт? Нещо като среща на шампионите,ли? Иначе още по-екстравагантно е да помислите,че след толкова милиарди години еволюция и толкова невероятни случайности и доказани от това,че сте живи,успехи в оцеляването,сега си говорим пълни глупости. Пожелавам ви на всички колеги и колежки една успешна нова година и нека суетата не ви пречи да забележите,че всеки един ден е празник и удоволствие от това,че ни има.Успех в начинанията и радост за всички ви!!!
Benord написа:Сега,какво излиза като факт? Нещо като среща на шампионите,ли? Иначе още по-екстравагантно е да помислите,че след толкова милиарди години еволюция и толкова невероятни случайности и доказани от това,че сте живи,успехи в оцеляването,сега си говорим пълни глупости. Пожелавам ви на всички колеги и колежки една успешна нова година и нека суетата не ви пречи да забележите,че всеки един ден е празник и удоволствие от това,че ни има.Успех в начинанията и радост за всички ви!!!
Тъй де, пожелаваме на всички такъв живот

На мен в това положение женско му не требе. Само вдигат врява

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
acer написа:Nickelback написа: Изпратих си я почти до тях, почти на рев и беше, но това е положението, и на мен ми е било на рев на моменти! От време, на време е нужно да бъдат приземявани - факт!
Осъзнаваш че тя може да те секси и да излиза с други мъже? Така ще те използва за помощно колело, докато не намери някой друг трепет и после ще те разкара.
Ако тази жена я искаш за повече от секс, искаш мозъка й да прави само 2 асоциации с теб... Или имате "пълният пакет" секс, чувства и т.н.. или сте OFF и нямате абсолютно нищо. Никакви писания, махаш от всички социални мрежи (без блокирване), така че тя да не може да те вижда и ти да не можеш (това ще ти помогне) и потъваш вдън земя, дори last seen махаш. Идеята е тя да усети загубата, ако си наоколо, само й помагаш да те превъзмогнеАко има някакви чувства към теб, 100% ще се пречупи, няма по-ужасно чувство да загубиш човек, който не ти е безразличен. Ако не те потърси, значи никога не си бил толкова ценен, но и реално тогава ти нямаш нужда от нея. Ако тя те е зарязала де, или това се опитва да направи.
Ъпдейта по темата, налЕ

Днес след повече от седмица след като ѝ казах едни сериозни истини за самата нея, съпроводени с пълно безразличие, и липса на комуникация от моя страна, днес точно, рЕзко установих, че не просто съм махнат от "приятели", а дори съм блокиран във ФБ от нея

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ммм, дежа вю..
но ако им намекнеш даже колко са еднакви, полудяват
но ако им намекнеш даже колко са еднакви, полудяват

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Тука всички са плейбои,хю хефнъри и всякакви други мечтатели :-).
Аз не съм го правил на различни места но съм чувал от пикъпъри в нета които са го правили на покрива на къщи.
Аз не съм го правил на различни места но съм чувал от пикъпъри в нета които са го правили на покрива на къщи.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
BMW_POWER написа:ceco_kd написа:От всички морски евачи само за тоя колега "kiko" нямам съмнение, че е опитвал във водата да се съешва. Останалите....имам чувство, че докато четете и едната Ви ръка е скрита някъде .... не знам във водата ли къде... ама май сте с мокра длан, а?kiko написа:Knoxville_ написа:Във водата презервативи ползвате ли?
Ако да - как го слагате?
А за празненето...ами същото е като ср@нето в морето,фъргаш и плуваш с/у течението:mhihi:Баси надлъгването става тук
Това е БМВ-форум. Тука случайни хора нЕма![]()
![]()
Нинджи, ножари, ебачи категория 50+ ... Все ми е на на устата да ги питам, тия дет са ги е*бали толкова и по такива начини, знаят ли това
Само ти си играч.

В тази тема не е като в социализъма- само празни приказки!
Нали искаш доказателства? Клип на фона на форума и твоето име

п.п.Какво значи 50+ ? Ще обясниш ли гледната си точка ? Спрял си да чукаш или ?
Вчера направих една пешеходна разходка и на една спирка мъж на 60+ но в отлична физическа форма убеждаваше една 50+ и то нищо особенно занемарена жена да се позабавляват а тя ...не сега не друг път...!

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
klintan66 написа:Само ти си играч.и съседа ти на юг!
В тази тема не е като в социализъма- само празни приказки!
Нали искаш доказателства? Клип на фона на форума и твоето имеи спираш да пишеш 1 година? Става ли?
п.п.Какво значи 50+ ? Ще обясниш ли гледната си точка ? Спрял си да чукаш или ?
Вчера направих една пешеходна разходка и на една спирка мъж на 60+ но в отлична физическа форма убеждаваше една 50+ и то нищо особенно занемарена жена да се позабавляват а тя ...не сега не друг път...!
Що се излагаш?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Тя не знае че друг път може да е след 1 година, ако и се отвори парашута

Тя не знае че друг път може да е след 1 година, ако и се отвори парашута