жени и коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: жени и коли

Мнение от Bogat-Beden » 22 Дек 2018, 21:47

Имаше такъв виц за катастрофа - борец , ролекса и *уя дето й останал в устата.. :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 23 Дек 2018, 18:03

Ако жените могат да се заразят с нещо във водата докато правят секс,то те могат да се заразят и ако не правят секс! Така си мисля... Ако е така,защо изобщо влизат във водата :mhihi: ?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 23 Дек 2018, 18:57

Пълни глупости...тва като една колежка, лепнала хламидия от басейна...и тряя сме убедителни пред мъжа и :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 24 Дек 2018, 14:16

kiko написа:
Knoxville_ написа:Във водата презервативи ползвате ли?
Ако да - как го слагате?
Ако не - как стои въпроса с изпразването?

Правил съм го в морето,без презерватив и не е особено гот,понеже водата измива "смазката" и има опсност да се прежулите без да се усетиш.Отделно за жената д лепне нещо от водата риска не е малък.
А за празненето...ами същото е като ср@нето в морето,фъргаш и плуваш с/у течението:mhihi: :mhihi:
От всички морски евачи само за тоя колега "kiko" нямам съмнение, че е опитвал във водата да се съешва. Останалите....имам чувство, че докато четете и едната Ви ръка е скрита някъде .... не знам във водата ли къде... ама май сте с мокра длан, а? Баси надлъгването става тук

Изпратено от моят Redmi 4 с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 24 Дек 2018, 17:53

ceco_kd написа:
kiko написа:
Ако да - как го слагате?

Правил съм го в морето,без презерватив и не е особено гот,понеже водата измива "смазката" и има опсност да се прежулите без да се усетиш.Отделно за жената д лепне нещо от водата риска не е малък.
А за празненето...ами същото е като ср@нето в морето,фъргаш и плуваш с/у течението:mhihi: :mhihi:
От всички морски евачи само за тоя колега "kiko" нямам съмнение, че е опитвал във водата да се съешва. Останалите....имам чувство, че докато четете и едната Ви ръка е скрита някъде .... не знам във водата ли къде... ама май сте с мокра длан, а? Баси надлъгването става тук

Това е БМВ-форум. Тука случайни хора нЕма :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нинджи, ножари, ебачи категория 50+ ... Все ми е на на устата да ги питам, тия дет са ги е*бали толкова и по такива начини, знаят ли това :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Дек 2018, 18:32

...Ако някога се почустваш незначителен, демотивиран, безполезен или депресиран, спомни си, че един ден си бил най-бързият и съобразителен сперматозоид в цялата банда.... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 24 Дек 2018, 19:33

Jordana написа:...Ако някога се почустваш незначителен, демотивиран, безполезен или депресиран, спомни си, че един ден си бил най-бързият и съобразителен сперматозоид в цялата банда.... :mhihi:

То ако вярваш какво четеш в мненията тук, бандите не са били една и две :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 24 Дек 2018, 22:27

Сега,какво излиза като факт? Нещо като среща на шампионите,ли? Иначе още по-екстравагантно е да помислите,че след толкова милиарди години еволюция и толкова невероятни случайности и доказани от това,че сте живи,успехи в оцеляването,сега си говорим пълни глупости. Пожелавам ви на всички колеги и колежки една успешна нова година и нека суетата не ви пречи да забележите,че всеки един ден е празник и удоволствие от това,че ни има.Успех в начинанията и радост за всички ви!!!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 24 Дек 2018, 22:54

Benord написа:Сега,какво излиза като факт? Нещо като среща на шампионите,ли? Иначе още по-екстравагантно е да помислите,че след толкова милиарди години еволюция и толкова невероятни случайности и доказани от това,че сте живи,успехи в оцеляването,сега си говорим пълни глупости. Пожелавам ви на всички колеги и колежки една успешна нова година и нека суетата не ви пречи да забележите,че всеки един ден е празник и удоволствие от това,че ни има.Успех в начинанията и радост за всички ви!!!

Тъй де, пожелаваме на всички такъв живот

Изображение

На мен в това положение женско му не требе. Само вдигат врява :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 25 Дек 2018, 1:11

acer написа:
Nickelback написа: Изпратих си я почти до тях, почти на рев и беше, но това е положението, и на мен ми е било на рев на моменти! От време, на време е нужно да бъдат приземявани - факт!

Осъзнаваш че тя може да те секси и да излиза с други мъже? Така ще те използва за помощно колело, докато не намери някой друг трепет и после ще те разкара.

Ако тази жена я искаш за повече от секс, искаш мозъка й да прави само 2 асоциации с теб... Или имате "пълният пакет" секс, чувства и т.н.. или сте OFF и нямате абсолютно нищо. Никакви писания, махаш от всички социални мрежи (без блокирване), така че тя да не може да те вижда и ти да не можеш (това ще ти помогне) и потъваш вдън земя, дори last seen махаш. Идеята е тя да усети загубата, ако си наоколо, само й помагаш да те превъзмогне :!: Ако има някакви чувства към теб, 100% ще се пречупи, няма по-ужасно чувство да загубиш човек, който не ти е безразличен. Ако не те потърси, значи никога не си бил толкова ценен, но и реално тогава ти нямаш нужда от нея. Ако тя те е зарязала де, или това се опитва да направи.

Ъпдейта по темата, налЕ :ok:
Днес след повече от седмица след като ѝ казах едни сериозни истини за самата нея, съпроводени с пълно безразличие, и липса на комуникация от моя страна, днес точно, рЕзко установих, че не просто съм махнат от "приятели", а дори съм блокиран във ФБ от нея :mhihi: Явно дълбоко съм ѝ бръкнал с моите откровения, а е очаквала, че ще се покая и ще ѝ се моля, едва ли не :mhihi: Да ама не! Оказа се много, много по-жалка отколкото предполагах. Поласкан се чувствам, че си е направила труда да ме del-не :ok:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Дек 2018, 1:44

ммм, дежа вю..
но ако им намекнеш даже колко са еднакви, полудяват :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 25 Дек 2018, 8:48

Тука всички са плейбои,хю хефнъри и всякакви други мечтатели :-).

Аз не съм го правил на различни места но съм чувал от пикъпъри в нета които са го правили на покрива на къщи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 25 Дек 2018, 11:15

BMW_POWER написа:
ceco_kd написа:
kiko написа:
Ако да - как го слагате?

Това е БМВ-форум. Тука случайни хора нЕма :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нинджи, ножари, ебачи категория 50+ ... Все ми е на на устата да ги питам, тия дет са ги е*бали толкова и по такива начини, знаят ли това :?:

Само ти си играч. :yes: и съседа ти на юг!
В тази тема не е като в социализъма- само празни приказки!
Нали искаш доказателства? Клип на фона на форума и твоето име :mhihi: и спираш да пишеш 1 година? Става ли?

п.п.Какво значи 50+ ? Ще обясниш ли гледната си точка ? Спрял си да чукаш или ?
Вчера направих една пешеходна разходка и на една спирка мъж на 60+ но в отлична физическа форма убеждаваше една 50+ и то нищо особенно занемарена жена да се позабавляват а тя ...не сега не друг път...! :wave:
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 25 Дек 2018, 15:20

klintan66 написа:Само ти си играч. :yes: и съседа ти на юг!
В тази тема не е като в социализъма- само празни приказки!
Нали искаш доказателства? Клип на фона на форума и твоето име :mhihi: и спираш да пишеш 1 година? Става ли?

п.п.Какво значи 50+ ? Ще обясниш ли гледната си точка ? Спрял си да чукаш или ?
Вчера направих една пешеходна разходка и на една спирка мъж на 60+ но в отлична физическа форма убеждаваше една 50+ и то нищо особенно занемарена жена да се позабавляват а тя ...не сега не друг път...! :wave:

Що се излагаш?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 25 Дек 2018, 16:02

Тя не знае че друг път може да е след 1 година, ако и се отвори парашута :mhihi:
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата