..:Новогодишна SPAM тема 2018 - 2019:..
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: ..:Новогодишна SPAM тема 2018 - 2019:..
за вертикалната установка на първичните полови белези ли намекваш
Имах предвид поведенчески белези и модус операнди като цяло (наскоро го прочетох тоя израз и ми се струва изключително ерудиращ)

Имах предвид поведенчески белези и модус операнди като цяло (наскоро го прочетох тоя израз и ми се струва изключително ерудиращ)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Bogat-Beden написа:Дайте да преместим темата за жените тука
Кажете еднакви ли са сички, или са уникални и една с друга не си приличат?
Имат някаква индивидуалност, когато всичко тече по мед и масло, всяка уж е уникална (частично) сама по себе си.
Но стигне ли се до критична ситуация са адски предсказуеми, еднотипни и ирационални. За каквото и да било

Природа, к'во да пра'иш, не можем да ги виним

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Bogat-Beden
-
-
Доста добре го каза, не оставяш много пространство за аргументирано несъгласие с мнението тиNickelback написа:Имат някаква индивидуалност, когато всичко тече по мед и масло, всяка уж е уникална (частично) сама по себе си.
Но стигне ли се до критична ситуация са адски предсказуеми, еднотипни и ирационални. За каквото и да било![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
И аз след един разяснителен разговор бях безмислостно блокиран, 3ти месец минава.
Надничам от един фалшив профил и видях, че си е турнала за корица снимка с приятеля й, с когото бяха на раздял, на нож, на забвение и т.н..

Надничам от един фалшив профил и видях, че си е турнала за корица снимка с приятеля й, с когото бяха на раздял, на нож, на забвение и т.н..

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:И аз след един разяснителен разговор бях безмислостно блокиран, 3ти месец минава.
Надничам от един фалшив профил и видях, че си е турнала за корица снимка с приятеля й, с когото бяха на раздял, на нож, на забвение и т.н..![]()
Тя "моята" е достатъчно тъпа да си държи профила публично отворен (почти за всичко), дори и телефона си е оставила публичен

Лето две и седемнаесто.
- Bogat-Beden
-
-
Nickelback написа:Не за друго, но адски много откровения ѝ спестих, и ако знаех, че ще ме блокира щях да бъда доста по-груб и директен
+1..
но не пречи да ги изискват и очакват по подразбиране от отсрещната страна..Nickelback написа:Сега сериозно - малцина са жените, за които съществуват понятия като смелост, чест и достойнство
живи и здрави да са, каквото сами си направят, няма кой друг..
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
c04 написа:Къде се изгуби, светлината в темата ни
Баш реших да си поспя и ...отидЕ темата :/
Не БГ мама, ами в-к Лична драма. Ай ... :/
П.п. тая тема постоянно се цикли

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
– Какъв е проблемът с жена ви? – пита психиатърът.
– Огромен! Задава ми някакъв въпрос, отговаря си на него сама и после половин час ми обяснява защо съм й отговорил неправилно.
Двама си говорят за жени. Единият пита:
- Какво ще кажеш, ако срещнеш жена, която те обича, разбира те, прощава ти всичко…
- Здрасти, мамо.
– Огромен! Задава ми някакъв въпрос, отговаря си на него сама и после половин час ми обяснява защо съм й отговорил неправилно.
Двама си говорят за жени. Единият пита:
- Какво ще кажеш, ако срещнеш жена, която те обича, разбира те, прощава ти всичко…
- Здрасти, мамо.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Всички жени са уникални, разбира се... по своята степен на психични отклонения. 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Nickelback написа:Bogat-Beden написа: ...
...
Пичове, не ми е работа, ама това са кофти разсъждения за 3 часа през нощта на Коледа... Какво има да се "блокирате" и следите, вашата връзка във Фейсбука ли се развива? Ако имаш нещо да й казваш - отиваш и очи в очи, какви писма ще си пишете...

От личен опит - случвало ми се е да кажа нещо по-остро на жена (незвисимо по какъв повод) и после съм съжалявал. Просто няма смнисъл от такова "изясняване на отношенията", щом вече се е стигнало до там... Ако според теб трябва да й кажеш колко не струва като жена и човек - може би не трябва да й казваш нищо, връзката явно е на финала и няма смисъл от разяснения. Не е ли така?
Ти мислиш, че ще я уязвиш, но всъщност го причиняваш на себе си, преживяваш проблема отново, тормозиш се... Няма за жената по-голяма обида от пренебрежението и безразличието, повярвайте ми... А като тичаш подир нея да й доказваш и обясняваш нещо, само й вдигаш самочувствието. Срещате се "случайно", разсеяна усмивка: А, ти ли си? Здрасти... и я отминаваш спокойно, като пътен знак.
Excellent! Steven is my name!
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Там е работата, че все ми разправяше как е "над нещата", как всички бивши са и още в "приятели", колко е силна и т.н. глупости. Ами явно съм казал някакви жестоки истини и тоя път не е издържала
Поласкан се чувствам 
Иначе казах - не ми дреме грам за нея вече, срещам се с друго доста по-стойностно момиче, макар и по-скромно от нея и само сравнявам как е възможно да са толкова различни... Просто се чудя що за хора и характери има
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Иначе казах - не ми дреме грам за нея вече, срещам се с друго доста по-стойностно момиче, макар и по-скромно от нея и само сравнявам как е възможно да са толкова различни... Просто се чудя що за хора и характери има

Лето две и седемнаесто.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
И аз винаги съм се чудел на женското мислене, но напоследък толкова се изродиха нещата, че изобщо не обръщам внимание. Ако почне много да си вири носа и акциите - по-грубо порязване и да идва следващата
А това, че сега си с някое по-скромно и стойностно момиче.....дай и малко време да се отпусне и да си покаже номерата. Вярвай ми няма да си изненадан

А това, че сега си с някое по-скромно и стойностно момиче.....дай и малко време да се отпусне и да си покаже номерата. Вярвай ми няма да си изненадан

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Nickelback написа:Там е работата, че все ми разправяше как е "над нещата", как всички бивши са и още в "приятели", колко е силна и т.н. глупости. Ами явно съм казал някакви жестоки истини и тоя път не е издържалаПоласкан се чувствам
Не бързай с изводите!
Аз съм бил крайно откровен и пак неразбран

Та остана само да се "виждаме"
Но при мен е друго. Връзката ни е извънкласна дейност.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !