Дойде ред за подмяна на е53то, въпросът е с какво?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Дойде ред за подмяна на е53то, въпросът е с какво?

Мнение от kiko » 26 Дек 2018, 17:05

Мордехай написа:
Kurtov написа:
itan75 написа:
Benord написа:
lowrider написа:Здравейте, колеги, две години се мъча с тоя кенеф е53 с м62б44ту...

Май всичките изброени модели,колега ще Ви накарат да си спомняте с умиление за "кенефът",който имате сега след време. След 92-ра някъде нищо читаво не е излизало на пазара.Изводите са си за Вас.Успех!
+1 много сте прав! Но лично за мен остана един джип след 2002г,опростен,като колите от 90-те,здрав,непретенциозен,грозен,груп с изключителна проходимост (макар и не Фул тайм),който след шест годишно четене и пробване на различни модели реших да си купя.

Ще ни споделиш ли кой е този джип ?

Мазда Трибют 2.0 бензин, поне така помня от една друга тема.

Баси якото :shock:
пс. все пак автора да даде някакъв бюджет,че така може да си гадаем...

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 26 Дек 2018, 17:24

Човекът иска V8, а се предлагат дизели и 2.0 миксери на 2+ тона купе :shock: Обичам подфорум извън темата :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 26 Дек 2018, 18:06

Ford F250 V10 6.8L - 26/100 градско, носи на газ, правят ти път, меко вози, гледаш от високо, автомат, овърдрайв, темпомат, климатика прави сняг :mhihi: , тегли хенгъри без проблем 8)
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 26 Дек 2018, 18:10

BMW_POWER написа:
///M Power написа:
N.Mihaylovski написа:Ford Ranger от магазина, и спираш да го мислиш.

Пробвал ли си такъв камион да караш ежедневно, пък маневрите с него са лек ужас....

На дълго и за ходене на ски бива. Ама из центъра на София или търсене на паркинг по малките улички си е емоция. Тук селяните ги карат много. Един от бъзиците е, че мъжете с малки пишонки имат големи камиони. Лошото е, че момичетата го знаят.

На дълго, ама по американски пътища...
По нашите пътища ще ти скъса бъбреците за няколко часа...
Като изключим кофти возията и интериора от евтини пластмаси/"екокожа" е добро магаре за товарене. Но тук ги карат за гъзария :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 26 Дек 2018, 18:17

Е, то ако ще е пикап, къде забравяме Тундрата :conf:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Дойде ред за подмяна на е53то, въпросът е с какво?

Мнение от steeN » 26 Дек 2018, 18:22

UBAH5 написа:Ford F250 V10 6.8L - 26/100

150 е разбираемо, но за 250 вече трябва да си пълен аграр :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 26 Дек 2018, 20:10

BMW_POWER написа:
///M Power написа:
N.Mihaylovski написа:Ford Ranger от магазина, и спираш да го мислиш.

Пробвал ли си такъв камион да караш ежедневно, пък маневрите с него са лек ужас....

На дълго и за ходене на ски бива. Ама из центъра на София или търсене на паркинг по малките улички си е емоция. Тук селяните ги карат много. Един от бъзиците е, че мъжете с малки пишонки имат големи камиони. Лошото е, че момичетата го знаят.

Пробвах, взех го за 2 дена, супер е не е гот да го паркираш по София, ама то и с БМВ то не е готино, да не говорим за пътищата, писна ми да правя брони, прагове, кори, с тия пътища не може да издържи 1 седмица без да се надере някой елемент, аз съм си го поръчал със стуманени джанти без декоративни брони и прагове, мисля да избягвам София като цяло, както казва съседа, "за нашата действителност, не е за нормални коли"

drago_pavlovо,
преди години ходих да тествам "великата стена" направо ужас друса зверски, но се оказа, че Хи луксака,, Д макса и рейнджъра не са така, возят твърдо ама и БМВ то ми е М ПАК, не вози меко.
Но ако не се занимаваш със земеделие и подобни неща не ти трябва, при мен е 3в1 оправдано е.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 26 Дек 2018, 22:12

itan75 написа:
Мордехай написа:
Kurtov написа:
itan75 написа:
Benord написа:
lowrider написа:Здравейте, колеги, две години се мъча с тоя кенеф е53 с м62б44ту...

Май всичките изброени модели,колега ще Ви накарат да си спомняте с умиление за "кенефът",който имате сега след време. След 92-ра някъде нищо читаво не е излизало на пазара.Изводите са си за Вас.Успех!
+1 много сте прав! Но лично за мен остана един джип след 2002г,опростен,като колите от 90-те,здрав,непретенциозен,грозен,груп с изключителна проходимост (макар и не Фул тайм),който след шест годишно четене и пробване на различни модели реших да си купя.

Ще ни споделиш ли кой е този джип ?

Мазда Трибют 2.0 бензин, поне така помня от една друга тема.
Господинът с камионите ме е изпреварил с отговора.Да така е в Америка е познат като Форд Експлорър.Тук е същия като Форд Маверик,като изключим някои особенности във салона и други двигатели.На една база са също със Нисан Терано 2.Аз умишлено не съм търсил такъв с автоматична трансмисия и примерно големия 3-литров мотор от 197к.с. Всъщност незнам,може би си е до човек и до разглезването му повечето екстри в съвременното автомобилостроене,но аз лично не си представям джип,ако не е с ръчка.Снощи,ако мога да споделя отидох на плажа(в Бургас живея)и там също имаше три джипки-Нисан Кашкай,БМВ Х5 дизелово и Мерцедес мл,като последните два бяха с доста поизтъркани летни гуми.Верно не закъсаха на пясъка,но още от там откъдето влязохме на плажа,а именно от входа където изгоря Старата фрегата,до бившата водната пързалка все прибоксуваха,като не са спирали,защото ги беше страх,че ще се окопаят.Аз сложих преди месец зимните,гуми и може и от това да е,но сто пъти спирах нарочно и потеглях,като последния път му зарих муцуната във водата :twisted: .Дадох на задна,като пробуксуваха първо задните колела-викам айде до тук беше,но издрапа си с малко зор.Малко му замириса съединителя,но комплект съединител за този модел и този двигател Екседи е около 250лв без отстъпката.Пука ми даже ако трябва да го сменям.Поздрави.

Аз нещо не разбрах кой Трибют е на една база с Терано2/Маверик. Нисана е на отделна рама и е парт тайм. Има бързи/бавни. Тази мазда защо ми се струва че няма нищо общо с тях :shock:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 27 Дек 2018, 10:15

Мда, всичко беше прилично преди да се предложи Мазда Трибют 2.0 на човек слизащ от х5 и питащ за МЛ, Инфинити и Рейндж.

Човек може да се обърка де ...

Но виж на Трибют да му викаш джип, това вече е несериозно :)
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i 1996г.

Мнение от georgi_1986 » 27 Дек 2018, 13:05

Всички тези автомобили които предлагате не си знаят километрите, не е ли по-добре нещо ново от магазина. Да речем една dacia duster с фул екстри или нещо малко карано като това долу. Само гориво сипваш и се возиш, за друго не мислиш. https://mobile.bg/details/21482681540497365

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Дек 2018, 13:17

Ясно, че нямаше как да се мине без да се спомене нова Дачия в темата ама ти сериозно ли мислиш, че са толкова безпроблемни тия коли? :kuku:
Това, че не плащаш ремонта не означава, че не се чупи и не седи в с дни в сервиза докато майсторите я гледат като голям камИк и се чудят какво се е строшило тоя път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 27 Дек 2018, 13:26

Дойдохме си на думата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 27 Дек 2018, 14:12

Skoda Karoq/Kodiaq :ok: :lol:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 27 Дек 2018, 14:14

ТоА Дъстър много модерен е , то медии, парктроници, едишъни :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 27 Дек 2018, 15:46

K_Ilkov написа:Мда, всичко беше прилично преди да се предложи Мазда Трибют 2.0 на човек слизащ от х5 и питащ за МЛ, Инфинити и Рейндж.

Човек може да се обърка де ...

Но виж на Трибют да му викаш джип, това вече е несериозно :)

Според мен просто на автора му намекнаха, че като искаш да си баровец трябва да плащаш, ама може и да бъркам.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата