11 Нови Е34 намерени в склад в Благоевград?!?!
Модератор: Общи модератори
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Re: 11 Нови Е34 намерени в склад в Благоевград?!?!
Тва 525i как върви бре, има ли сила?
За 30 бимберици едно таквоз според мен си струва.
За 30 бимберици едно таквоз според мен си струва.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
При вкарване на анус-фалус системата след време предричам голям интерес към 30-ки и 34-ки, които не могат да се ригистрират. Така или иначе тогава ще има бум на коли без застраховки, съответно след време без регистрация, съответно на собственика ще му е по-изгодно да вземе Баварец без рег, тъкмо няма да плаща и данъци, прегледи, а и ще си бяга спокойно от куките с невероятните им автомобили.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Като любител на 5тата серия бих си купил една. Ама за 15 хиляди евра ще си купя ф10. Вярно кладиката си е класика ама :-)
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Нидей тъй ся. Ша стани кат у Косово. Там ората си карат без номера даже.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Тия коли нямаме шанс да се доредиме до тях. Да 30 000 лв за нова истинска кола + още едни 5000 стартово обслужване и после 30 години яздене ми се вижда ок. От тия коли ако не се лъжа бяха 60 бройки като една голяма част от тях бяха запалени и беше взета застраховката от колите и склада.Мисля, че всичките бяха на един и същи човек. Една червена 525-ца седан се измъкна от складовете като подарък за сина на собственика им и след това се въртеше по мобилето. Цената и беше около 10000 тогава, сега в момента мисля е с РА номера и е страшен мангализъм окепазена цялата.
Останалите и тях не ги чака нищо хубаво
Останалите и тях не ги чака нищо хубаво

ATR-42/72
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Колите са купувани от Дару Кар 94та година, като са били доста повече. Не знам дали на всички, но са обслужвани повечето от тях (масла и спирачна течност). Това е останало от тях, състоянието не е хич цветущо, освен личната на собственика, която е била успешно регистрирана на времето синьо фейс комби tds с много хубави екстри.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Ето една тема по темата от преди години
viewtopic.php?f=7&t=255877&hilit=легенда
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Със сигурност има излизали през годините от тези симпатяги..
Спомням си една 525, бордо с такава история, продаваха я на 7-80К км май някъде - много по спомен.
, но беше скандално малко.
ПП 30 бимберици, за нещо, което трябва да влезе за смяна на всички гумени части и гарнитури и като е ново поне да са оригинал. Да не говорим, че ръжда, няма как да няма, просто не е възможно. Мерси..
Със сигурност нещо ново на малък пробег е по-безпоблемно
"Ииии нека отприщим ада, колко са здрави" Ама то и хората бяха по-читави от ония години, та колите са ни най-малкия проблем..
Не бих отказал една такава 34-ка, но реалната цена е далеч от тази сума.
Спомням си една 525, бордо с такава история, продаваха я на 7-80К км май някъде - много по спомен.

ПП 30 бимберици, за нещо, което трябва да влезе за смяна на всички гумени части и гарнитури и като е ново поне да са оригинал. Да не говорим, че ръжда, няма как да няма, просто не е възможно. Мерси..
Със сигурност нещо ново на малък пробег е по-безпоблемно
"Ииии нека отприщим ада, колко са здрави" Ама то и хората бяха по-читави от ония години, та колите са ни най-малкия проблем..

Не бих отказал една такава 34-ка, но реалната цена е далеч от тази сума.

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Пичове ша ва замоля коментирайте си ако обичате Е46-ците, Е36-ците, Е30-ките и прочие скрап кое колко пари си заслужава и дали въобще си заслужава ама недейте с лошо за една от иконите на баварската марка! 15к си струва отвсякъде ама ги няма такива, няма и да ги има! Разбирам, че повечето от вас са били 3-4-5-10 годишни пичуи, когато тази кола беше актуална ама се пак....нале.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- dan-dam
- ентусиаст
-
Bexim написа:Със сигурност има излизали през годините от тези симпатяги..
Спомням си една 525, бордо с такава история, продаваха я на 7-80К км май някъде - много по спомен., но беше скандално малко.
Тази се знае къде е.
Били стари, били ръждясали, били за смяна гумените елементи.
На тея дето са били карани от Гюнтер, Гюнтерица, Гюнтерчо, Ахмед, Мехмед, Иванов, Ивайлов и вас викате тея неща нито са за смяна, даже с годините и километрите са станали още по-здрави? Аре стига смешки.
Бих си купил една от тях и бих си я възстановил. Доста по-евтино ще излезе и ще е на 0 километра, което е фетиш за всеки колекционер.
На тея дето са били карани от Гюнтер, Гюнтерица, Гюнтерчо, Ахмед, Мехмед, Иванов, Ивайлов и вас викате тея неща нито са за смяна, даже с годините и километрите са станали още по-здрави? Аре стига смешки.
Бих си купил една от тях и бих си я възстановил. Доста по-евтино ще излезе и ще е на 0 километра, което е фетиш за всеки колекционер.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- dan-dam
- ентусиаст
-
Според мен е въпрос на време чичо Ханс да чуе за тях. И тогава ще видим стари, ръждясали, за боя, с изгорели гуми. Ще ги лапне като топъл хляб.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Колата е велика, наистина!, никога не съм и няма да кажа лошо за старо БМВ. Тук говорим за тези конкретни бройки.
Упоменатата цена е 15К, ама евро. По-добре за много по-малко да вземеш нещо на 300К км реални, отколкото нещо никога не карано. Това е мое мнение.
Да, има я романтиката на нещо девствено и да свалиш найлоните на тази икона, както явно много хора са си мечтали по онова време. И да, ще има повече присъствие от всяко по-ново БМВ, но не мисля, че като теглиш чертата ще му излезе сметката при да речем 30К първоначална цена. Романтиката, емоцията или както искате го наречете винаги излизат скъпо и накрая остава леко горчив вкус в устата заедно с широката усмивка. Смесено е!
Пак казвам, не съм ги виждал и понеже и аз съм вехтошар, много бих искал да ги видя и с голяма радост бих се отметнал от думите си, ако си заслужават 30-те бонбона..
Упоменатата цена е 15К, ама евро. По-добре за много по-малко да вземеш нещо на 300К км реални, отколкото нещо никога не карано. Това е мое мнение.
Да, има я романтиката на нещо девствено и да свалиш найлоните на тази икона, както явно много хора са си мечтали по онова време. И да, ще има повече присъствие от всяко по-ново БМВ, но не мисля, че като теглиш чертата ще му излезе сметката при да речем 30К първоначална цена. Романтиката, емоцията или както искате го наречете винаги излизат скъпо и накрая остава леко горчив вкус в устата заедно с широката усмивка. Смесено е!
Пак казвам, не съм ги виждал и понеже и аз съм вехтошар, много бих искал да ги видя и с голяма радост бих се отметнал от думите си, ако си заслужават 30-те бонбона..

FREE SPIRIT
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
dan-dam написа:Ето една тема по темата от преди години
Сега аз от темата не разбрах(че средата не я изчетох, но едва ли пише имайки предвид края с пикоча

Иначе е ясно, че ако продадат кола, тя се товари, разглабят се в сервиз, мотора всичко което може по него се топи в масло, обратно като Лего и тогава се пали евентуално. За който има време и пари си струват тия коли, няма спор. Но май само ще се гледат на картинки.
In God we trust, all others we track.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
K_Ilkov написа:Тая топ новина, не е новина.
Е к'во от т'ва - У форумО всичко се повтаря през средно 2-3 години, та все си е новина. За тия Т-34ки, аз поне 5 пъти съм чел, досега

Ubi dubium, ibi libertas