..:Новогодишна SPAM тема 2018 - 2019:..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: ..:Новогодишна SPAM тема 2018 - 2019:..

Мнение от barty » 02 Яну 2019, 12:00

Borymeckata написа:Егати, чак сега забелязах, че съм тръгнал на обекта с най-старите си декатлон-ски чепици, дето подметката им е станала на вестник, а работните ми обувки са останали у дома...
Изображение

Явно съм спал, когато съм се обувал. И цяла сутрин се чудя защо ми е студено на краката... :kuku: :kuku:

Ама тия обувки са направо нови :mhihi:
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 02 Яну 2019, 12:03

Не ме карай да ги снимам отдолу - направо са "сликови"... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 02 Яну 2019, 12:11

Borymeckata написа:Сега се сетих - Х3 има на шоферския панел още едно копче, което блокира задните стъкла, защита от деца, явно. Та дори няма нужда да се вадят букси и бушони - само цъкваш копчето... :yes:

Аз така съм го направил.. :yes: наскоро пробвах само единия джам отзад не бачкаше.. ама не искам никой да сваля задните джамове като седне отзад.. :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 02 Яну 2019, 12:12

Pisobella написа:
ryan83 написа:
Pisobella написа:Чудесно е.
Слагай кората и приключвай въпроса :mhihi: :mhihi:
Само не знам при удар тоя прът как ще се държи ;)

п.п. па и за 5 лева колко му е :)

Моите задни джамове също не бачкат. Ток има, чува се, понякога са на кеф и някой джам ще се свали и 1/или ще се вдигне или 2/ще откаже :mhihi: Като 2/ е много вероятен сценарии. Та ...не ги пипаме. И отдъхвам, когато някой реши да си свали прозореца, докато се вози, и няма никой и аз му изкрещя "НЕ ПИПАЙ!!!" :mhihi: :mhihi: :mhihi: Чудя се колко ли микроинфаркта съм причинила на нищо неподозиращи хора :mhihi:

Те и моите задни джамове не бачкат..та никога не ги барам.. :mhihi: :mhihi:

А крещиш ли по хората "Не пипай!!!" когато посегнат към копчето на джама?
Щото на мен ми е на подлакътника копчалъка за всички джамове и понякога хората посягат натам и ги хващам на местопрестъплението! Пък и го чувам как цъка, не може да мине току-така :mhihi: :mhihi:

Не.. :mhihi:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 02 Яну 2019, 12:13

c04 написа:
Top Gun Maverick написа:Ами на моите коли винаги десния прозорец първо е почвал да прави драми. Сега като ще излиза колата от препарирането на коня, направо съм сложил нова машинка отдясно, че зъбците на тая на места бяха по заминали и с ръка я дърпах накрая. :mhihi:
Но някои дори не питат пречи ли, затварят даже, а после аз отварям едно пръстче защото винаги така карам ако ще минус 10 да е вън. Така въздуха от някой болен много по-бързо излиза. :mhihi:
Е на мен ппц не ми е студено и при минусояи температури, но дразни като някой таксиджия в най-големия студ ми разтвори широко джама да пуши. Хем студ, хем ми кади на главата.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 02 Яну 2019, 12:14

кво излезе няма кола с работещи прозорци, като ви слушам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 02 Яну 2019, 12:16

На 36те си бачкат бре....

Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 02 Яну 2019, 12:16

Pisobella написа:
c04 написа:
Pisobella написа:Не ми се занимава... Не съм се и сетила, най-вече :))))) Ама ...не искам и с това да се ровя :/
Пък и толкова рядко някой се вози отзад, та не се случва често подобно нещо :) По принцип си им казвам и не, не обичам да ги стряскам в крачка :mhihi:

В повечето случаи хората си цъкат джама и после питат - пречи ли ти/духа ли ти/ и т.н.?! Което ми е много нелогично. Не е ли редно първо да попиташ и според зависи какъв отговор ти дадат тогава да си цъкаш квото ти е кеф?
Бакшишкия начин

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ама на бакшиша можеш да му кажеш да затвори или да си метне фаса и още 100 неща. Докато, когато аз карам, мога да им кажа да си гледат работата преспокойно, да се возят като куфари, щото ще ги разтоваря насред пътя като куфари. :mhihi:

:mhihi: :mhihi: начи да не сяда при тебе някой отзаде..че си е страшно да се возиш отзад.. :mhihi: :mhihi:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 02 Яну 2019, 12:17

c04 написа:кво излезе няма кола с работещи прозорци, като ви слушам :mhihi:

:mhihi: :mhihi: да..
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 02 Яну 2019, 12:18

няма по-сигурно от ръчката за сваляне/вдигане :lol: :mhihi:

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 02 Яну 2019, 12:19

Къса.. :mhihi: :mhihi:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 02 Яну 2019, 12:20

Моята явно е била последната... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 02 Яну 2019, 12:22

Borymeckata написа:

Моята явно е била последната... :dunno: :dunno:

Ти от притеснение си объркал обущата :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 02 Яну 2019, 12:25

ryan83 написа: :mhihi: :mhihi: начи да не сяда при тебе някой отзаде..че си е страшно да се возиш отзад.. :mhihi: :mhihi:

Е не съм чак такова зло :")))))
Даже много мило си ги возя и им търпя идиотщините. До едно време :mhihi: Май само веднъж ми се е случвало да набия аварийки насред пътя и съвсем сериозно щях да изхвърля един, който ми дърпаше ръчната, натискаше де що има и не помня кви още тъпотии :mhihi:
То и доста често, като се качи някой, и е леко в предварителен уплах, щото "тия с БеЕмВе-тата как карат". :mhihi: :mhihi: То чак ти се иска да ги повозиш според очакванията :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Яну 2019, 12:26

c04 написа:
Top Gun Maverick написа:Ами на моите коли винаги десния прозорец първо е почвал да прави драми. Сега като ще излиза колата от препарирането на коня, направо съм сложил нова машинка отдясно, че зъбците на тая на места бяха по заминали и с ръка я дърпах накрая. :mhihi:
Но някои дори не питат пречи ли, затварят даже, а после аз отварям едно пръстче защото винаги така карам ако ще минус 10 да е вън. Така въздуха от някой болен много по-бързо излиза. :mhihi:
Е на мен ппц не ми е студено и при минусояи температури, но дразни като някой таксиджия в най-големия студ ми разтвори широко джама да пуши. Хем студ, хем ми кади на главата.

Гадна тема наистина. Аз лично не пуша и никога не съм пушил по принцип, а не само на работа. Като цяло обаче проблема не е в таксиджиите пушачи, а в пушачите като цяло. Повечето са нагли до безкрай. Моите са все едни и същи и примерно може веднъж месечно да се случи някой да допуши цигарата си ако съм решил. Някои направо влизат с фаса, други питат поне, но то си има едни надписи на които някои се смеят - забранено пушенето от водача и пътниците! Има и знак дори на тая лепенка и по наредба 34 всяко едно такси трябва да ги има, иначе може да не го пуснат на прегледа 2 пъти годишно. В началото не ги и пъскайа, всички знаеха това и ги слагаха тия лепенки, особено когато прегледите бяха в ДАИ и ти се случи кофти даяджия да ти гледа колата. Тогава от една страна беше кофти защото някои нюанси жълто не ги пускаха и се чудеха за какво да де заяждат, най-вече ако не ти се връща безпроблемно някой колан! :ranting: Но сега от години няма проблем откакто минаваш където минават всички граждани, гледам повечето нямат лепенки.
Прави им учтиви забележки на такива, писнало ми е да ни смятат за всякакви защото някой сульо прави еди какво си. На някои шофьорските врати по лайсни те чак посивели от тютюн където тръскат и духа струята. Да не говорим, че редовно влиза пепел вътре.
Моят кум примерно е пушач и много го тровя с анти-пушене базици, но лично той винаги пита пътника дали може да запали. Наглите не ги оставяйте защото все ще си пушат. Той подлежи на глоба за това нещо, лъжете ги, че ще звъннете на 112 ако не загаси цигарата и готово.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата