Дигитализиране на винетките
Модератор: Общи модератори
Re: Дигитализиране на винетките
adovet написа:Как става това дигатилизиране?
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
https://www.bgtoll.bg/
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Дигитализация папура ми Янко
Каквото и да вкараш - все пише, че е успешно и колата има винетка до когато си си решил. На кола, която няма винетка от 1 година просто вкарах номера и някаква произволна дата и сега има винетка според глупавата система.

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Jordana написа:Май от днес действа тая винената полиция ...обаче на колите им пише ТОЛ
Бе не знам к'во пише , ама тия смешници, вместо да заравят дупки - измислиха поредната система от хрантутници по веригата. Пари за дупки нЕма, за агенции, коли, камери и "к'во пра'Йм с'Я" кадри - има

Ubi dubium, ibi libertas
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Аз да питам нещо, понеже пътувах на 29-ти, си зех хартиена винетка, обаче на 1 - ви пак се разходих. Да ама не се сетих да си конвертирам винетката а по пътя се разминах с няколко патрула паркирани като за снимка. Беше тъмно, та си мисля, че си следяха за винетки. До колко време се обявява глобата? Или трябва да те спрат за да те глобят?
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Уж дигитализирането не е задължително, но при положение, че не искат номер на винетка и дата на фактура в сайта си, предполагам, че в един хубав момент ще цъфнат с един фотоалбум на прага, на една "скромна" цена и тогава ходи да доказваш, че си единствено дете и нямаш сестра
. Та бих ви посъветвал да си запазите остатъка от винетката, втория отрязък и касовата бележка, че не е много ясно какво ще измислят. Те лесно ще докажат, че сте били на платен път, въпросът е вие как ще докажете след една година примерно, че сте били с винетка тогава.
А по отношение на сайта им, приятел е един от тези "пробили" им уж системата, като конвертирал винетка до 31.12.2019 някъде първите дни на сайта 17-20 декември. И за кратко се появиха в системата, после изчезнаха и сега май не им признава конвертирането за техните номера и директно ги отрязва. Та вероятно всички с конвертирани винетки, ще ни спрат за проверка някой ден и лично екипите ще им проверят хартиените винетки, особено тези с дата след 31.01.2019.

А по отношение на сайта им, приятел е един от тези "пробили" им уж системата, като конвертирал винетка до 31.12.2019 някъде първите дни на сайта 17-20 декември. И за кратко се появиха в системата, после изчезнаха и сега май не им признава конвертирането за техните номера и директно ги отрязва. Та вероятно всички с конвертирани винетки, ще ни спрат за проверка някой ден и лично екипите ще им проверят хартиените винетки, особено тези с дата след 31.01.2019.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Имаш ли валидна винетка плясната на стъклото ? Ако да - боли те фара, като искат, да ти я цифроват те !!! Ти си си редовен
Аз бих се занимавал, само за да я разкарам от джама, ама щом не можело, докато е валидна - нЕма да си мръдна пръста 

Ubi dubium, ibi libertas
- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
В крайна сметка ако си купя винетка, както до сега съм правил от бензиностанцията и си я лепна на джама няма да имам проблеми да си карам където си искам?
- kali76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 91 318I
- Мечтае да кара: НОВ автомобил
Ами опитай да си купиш,защото нещо ги няма
хартиените.

- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
И сега на сайта им да си купиш винетка - кор грешка, ала бала ама тегли парите от картата, в бензиностанция да си купиш, пак кор няма ги. Дедата се ми казва, и да е вътре и да е вънка се е к*р и те така.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
За северната ви тангента няма да има винетки както се очакваше по думите на фадъкова, ако някой тук го интересува. Днес на обяд казаха, че Бойко лично наредил да пренапишат пътищата за винетките.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
streetz написа:На кола, която няма винетка от 1 година просто вкарах номера и някаква произволна дата и сега има винетка според глупавата система.
Абе и аз си помислих точно същото и затова си оставете старата винетка поне до края на 2019 и даже я снимайте, както вече направих аз.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Когато си дигитализираш хартиенета можеш да си напишеш каквато си искаш дата, но има условие хартиената да остане на автомобила до края на валидността. Така реално ако само гледат номера на колата ще излиза с валидна винетка, обаче при проверка от КАТ или от ТОЛ Контролите на място ще видят хартиената и ще има кор.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Вече и чужденците знаят колко ни е смотана новата система
https://btvnovinite.bg/bulgaria/novi-ne ... arija.html

Появиха се нови неволи за шофьорите с новата система за електронни винетки. Проверка на bTV установи, че са единици граничните пунктове са оборудвани с работещи терминали.
На входа от Сърбия за България на „Калотина” се оказва, че всички влизащи в страната ни на практика няма как да пътуват законно – и сънародници, и чужденци. Винетки масово се търсят по крайпътните бензиностанции. Там обаче терминали за самообслужване няма.
В една от бензиностанциите казаха, че при тях машина за електронни винетки трябва да има, но още не е пристигнала. Служителите на бензиностанциите насочват шофьорите към сайта bgtoll.bg, но и той не работи.
Подобен смут цари и на другите входни пунктове – например на „Дунав мост”.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/novi-ne ... arija.html
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Аз пък щях да се изненадам, ако всичко им беше както трябва и без проблеми още от старта... Всяко ново нещо е така! Иска малко време,за да тръгне както трябва! Просто сега,за известно време,трябва да не проверяват за винетки и всичко ще е точно! Нали така?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!