Избор на кола до 15000 лв
Модератор: Общи модератори
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Re: Избор на кола до 15000 лв
За колегата с 5те скорости, тия 1.6 tdi не знам как са ама имам една ibiza 1.9 tdi bls с 5 скорости, ако искаш ела я пробвай и ми кажи дали и трябва 6-та, на 170. Км/ч е под 2000 оборота 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe

най-накрая VAG щастието
колега вземай каквото и да е само не и БМВ и карай ... препоръчано от БМВ форум
- DigitalExile
- ентусиаст
-
VAG-a е класически, избираш си здрав мотор и остава за правене само задължителното, всичките брави защото иначе централното спира да баца и не заключва, клапан на парното и радиаторче на парното, т'ва са задължителните от там нататък всичко е бонус 

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Ако на 170 км е по инерция, със сигурност ще е под 2000 оборота.DigitalExile написа:За колегата с 5те скорости, тия 1.6 tdi не знам как са ама имам една ibiza 1.9 tdi bls с 5 скорости, ако искаш ела я пробвай и ми кажи дали и трябва 6-та, на 170. Км/ч е под 2000 оборота
Колега, не че нещо ама изказването ти е като, че обясняваш на деца от предучилищна.
Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk
- DigitalExile
- ентусиаст
-
Ако искаш вярвай и мен ми беше трудно да повярвам ама е факт. То и твойто мрънкане за 6 скорости е тъпотия в някой случай 

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Интересно нова кола, а с 5 скорости 

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Автора да каже какъв е бюджета за поддръжка но колата, според мен това е основното. Ако трябва е по-тънка добре ги предлагате, ако не не знам какви 1,6тди предлагаме 

от изброените коли аз бих се метнал на кия-та.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
Тъпотия е ако караш само градско с този автомобил, но при всички случаи аз лично 15000 за автомобил с 5 скорости няма как да платя.DigitalExile написа:Ако искаш вярвай и мен ми беше трудно да повярвам ама е факт. То и твойто мрънкане за 6 скорости е тъпотия в някой случай
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
c04 написа:Автора да каже какъв е бюджета за поддръжка но колата, според мен това е основното. Ако трябва е по-тънка добре ги предлагате, ако не не знам какви 1,6тди предлагаме
Ами поддръжката, нещо среден клас. Много евтината поддръжка отива към Дачия или Рено, а много скъпата към БМВ или Ауди демек пари няма действайте

Аз се чудя из между може би пак ще се повторя ама Киа Сиид, Хюндай И40, Форд Мондео, Шкода Октавия ама май отпада, заради това, че е с пет скорости, Опел Астра или Инсигния.
Гледам дизеларките за сега.
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Инсигниата е доста приличен автомобил, трябва да призная, въпреки че никак ама никак не харесвам Опел.super_mario написа:c04 написа:Автора да каже какъв е бюджета за поддръжка но колата, според мен това е основното. Ако трябва е по-тънка добре ги предлагате, ако не не знам какви 1,6тди предлагаме
Ами поддръжката, нещо среден клас. Много евтината поддръжка отива към Дачия или Рено, а много скъпата към БМВ или Ауди демек пари няма действайте![]()
Аз се чудя из между може би пак ще се повторя ама Киа Сиид, Хюндай И40, Форд Мондео, Шкода Октавия ама май отпада, заради това, че е с пет скорости, Опел Астра или Инсигния.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
1,6 tdi си е супер двигателче, но според мен ще малее за оСтавия, особено комби (което се предполага, че ще се товари..) Вярно, че е дизел, но все пак 105 магаренца..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
Шкодата ако е 140 или 150 коня е с 6 скорости.super_mario написа:c04 написа:Автора да каже какъв е бюджета за поддръжка но колата, според мен това е основното. Ако трябва е по-тънка добре ги предлагате, ако не не знам какви 1,6тди предлагаме
Ами поддръжката, нещо среден клас. Много евтината поддръжка отива към Дачия или Рено, а много скъпата към БМВ или Ауди демек пари няма действайте![]()
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
vvasilev1 написа:Шкодата ако е 140 или 150 коня е с 6 скорости.super_mario написа:c04 написа:Автора да каже какъв е бюджета за поддръжка но колата, според мен това е основното. Ако трябва е по-тънка добре ги предлагате, ако не не знам какви 1,6тди предлагаме
Ама за тия пари ще треа да е предишната генерация

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...