Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Внимателно с тия спрейове, до сега четох за тях. Ако на снимката видят че си ползвал такъв и все пак успеят да ти възстановят номера от полицията, става страшно. За Бг не знам ма в немско не го ползвайте щото глобите са от порядъка на 6-7000 Евро 

- LiloTGeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 м52б28 компакт
- Мечтае да кара: е30 кабрио :0
- Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър
камери пулнапростотия
камерите с с радар обаче не вс и и се жкл при превишена скорост?!?!?!?! 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: камери пулнапростотия
bmw_330_ix написа:камерите с с радар обаче не вс и и се жкл при превишена скорост?!?!?!?!
я повтори... тия съкращения ....

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Mitko19 написа:Внимателно с тия спрейове, до сега четох за тях. Ако на снимката видят че си ползвал такъв и все пак успеят да ти възстановят номера от полицията, става страшно. За Бг не знам ма в немско не го ползвайте щото глобите са от порядъка на 6-7000 Евро
и как ше докажат че съм си пръскал номера с нещо ами например от слънцето не е станало така??
А сега по темата оня ден получих призовка от кат

Mitko19 написа:Внимателно с тия спрейове, до сега четох за тях. Ако на снимката видят че си ползвал такъв и все пак успеят да ти възстановят номера от полицията, става страшно. За Бг не знам ма в немско не го ползвайте щото глобите са от порядъка на 6-7000 Евро
До сега в България не е имало камери и дори да те хванат, нищо не могат да ти направят. Обаче, след 1-ви Януари 2007, към българското законодателство се прибавят части от европейското. Така че до тогава ти гарантирам, че проблем няма да имаш със спрея, но след това е божа работа

бтв, аз бих рискувал с този спрей. Аре да си правим на партия, предполагам, че един е достатъчен за няколко коли

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Гледах вчера репортажи и в САЩ трудно хващали хората дали са се пръскали или не(със спрей.. дезодоранта лесно се фати). Мене въпроса ми е друг: ако ме снимат без светкавица(щото в БГ са такива) т.е. през деня как ще излезе...
Гледах вчера репортажи и в САЩ трудно хващали хората дали са се пръскали или не(със спрей.. дезодоранта лесно се фати). Мене въпроса ми е друг: ако ме снимат без светкавица(щото в БГ са такива) т.е. през деня как ще излезе...

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- street_force
- кандидат ентусиаст
-
там има ли камера ??? или от мобилнаbatevladi написа:аз получих миналия месец, за преминаване на червен сигнал на Драган Цанков и бул. България . 40лв и 10 точки, плащаш 40 лв. на на мацката или пича в Видеоконтрола на КАТ и нема АКТ
- Цюрих 540
- Потребител
-
Не се плашете хора, като станат 7 камери в растояние на 1 КМ, тогава е лошо. А това го има, почти всеки божи ден минавам от там. 

- DivX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кротко
- Детайли за колата: E34 520 1993
E38 750 1997
F01 740 LI 2009
То аз да Ви кажа, че страшното идва след това, като получите призовка за КАТ - Видеоконтрол. Аз един акт за сниман пред строителния на Графа и Евлоги Герогиев как изпреварвам трамвай, в забранена улица, без колан, минавайки на червен светофар и т.н., го обжалвах и Съда го отмени. Има една подробност: Как сте получили призовката за КАТ? ЛИчно с препоръчано писмо? Или просто е пуснато в пощата. Ако е първото няма мърдане, но ако е второто просто си ги събирайте. Никой не може да докаже, че сте я получили. Другата подробност е, че давността за налагане на административно наказание е три годишна от извършване на нарушението, тоест бавете колкото се може повече. Иначе като видите съмнителна кола със странен предмет закачен на предното табло и с много тъмнио стъкла, гледайте да Ви изпревари.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
DivX написа:То аз да Ви кажа, че страшното идва след това, като получите призовка за КАТ - Видеоконтрол. Аз един акт за сниман пред строителния на Графа и Евлоги Герогиев как изпреварвам трамвай, в забранена улица, без колан, минавайки на червен светофар и т.н., го обжалвах и Съда го отмени. Има една подробност: Как сте получили призовката за КАТ? ЛИчно с препоръчано писмо? Или просто е пуснато в пощата. Ако е първото няма мърдане, но ако е второто просто си ги събирайте. Никой не може да докаже, че сте я получили. Другата подробност е, че давността за налагане на административно наказание е три годишна от извършване на нарушението, тоест бавете колкото се може повече. Иначе като видите съмнителна кола със странен предмет закачен на предното табло и с много тъмнио стъкла, гледайте да Ви изпревари.
то хубаво да се направя наразсеян за призовката защото и моита беше в пощенската кутия ама нали пише че при неяваяване иам 100лв глоба

- DivX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кротко
- Детайли за колата: E34 520 1993
E38 750 1997
F01 740 LI 2009
то4но така ти не си я разписал че си я получил, че да те глобяват, а и за да те глобят пак трябва да ти съставят акт, който ти отново можеш да обжалваш, и който със сигурност ще падне в Съда, аз имам няколко такива и нищо до сега
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- KickingKing
- ентусиаст
-
Бате той бачка с/у камери със светкавица. В БГ такива няма

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!