Жени, пари и меркантилността в днешно време

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Жени, пари и меркантилността в днешно време

Мнение от c04 » 13 Яну 2019, 20:22

In_Memoriam написа:
Top Gun Maverick написа:Шшшиу, я връщай мацката бе, що я махна? Изглеждаше си супер!

Щото аз не съм убав :mhihi:

Харесва ли и да се вози с духалката :lol: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 13 Яну 2019, 22:09

Пак се отклонявате от темата!
Убав за жена е едно,за мъж друго.
Въпрос на гледна точка.
Жената си ги носи нещата природно,а при мъжете е същото,но има и уловка-как се справя с живота.
Сега че жените се справят по-добре в някои чисто мъжки работи е въпрос от идиотията на новото,уж време.
Истината е обаче банална и отвратително грозна.Това вече не са никакви жени.Смятате ли, че тези маймуняци или по-кротко да го кажа осакатени души,ще отгледат някакво поколение?
Това си е скъпо произведен продукт на съвременният начин на живот,който за жалост не става за нищо.Буквално пълен боклук! Доста лъскав,но боклук.Абсолютно неизпозваем,за жалост, провален в основата си живот.
Това на двадесет години да си осакатиш най-женското, с което се рекламираш пред мъжете,заради самото си самочувствие да имаш мъже в живота си се обяснява с пълно малоумие.
Има ли някой от тук четящите и пишещи,бил той и милиардер, който ще си падне по такава женска и да очаква с нея да направи семейство и бъдеще?
Иначе след пет ракии за вечерта,дал бог всекиму.
За мен така.За вас не знам.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 13 Яну 2019, 22:20

Benord написа:Иначе след пет ракии за вечерта,дал бог всекиму.
За мен така.За вас не знам.

:bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 13 Яну 2019, 22:53

Значи аз специално ако успея некой ден да се откопча от жена ми, което натам си отива, едва ли бих започнал връзка с друга жена, па макар и некоя плеймейтка да е. Требва много, ама много да е близка до мен като разсъждения, характер, възприемане на околния свят, идеология, вкусове и прочие, а такава нема, то даже не съм срещал и мъж такъв. И силиконовите цици са малко неприятни, а дъгфейса е отвратителен. Абе капризи направо...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 13 Яну 2019, 23:37

Сега го изгледах епизода. Поредно залитане в крайностите за рейтинг, ама нормално за Карбовски. Иначе като цяло тия вуци сигурно са си прави за тях, но това важи единствено за тяхната среда на инфлуънски, силиконки, плеймейтки и такъв сорт атеншън коври, която обаче не е преобладаваща. Масовката 20-30г са си обикновени момичета и ако си докарваш към 2к нямаш грижи
Последна промяна Superexstatic на 14 Яну 2019, 20:28, променена общо 2 пъти
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Яну 2019, 23:40

Superexstatic написа:Сега го изгледах епизода. Поредно залитане в крайностите за рейтинг, ама нормално за Карбовски. Иначе като цяло тия вуци сигурно са си прави за тях, но това важи единствено за тяхната среда на инфлурнски, силиконки, плеймейтки и такъв сорт атеншън коври, която обаче не е преобладаваща. Масовката 20-30г са си обикновенни момичета и ако си докарваш към 2к нямаш грижи

... ти мислиш, че някой с пари и капацитет да обгрижва една жена както подобава ще ги погледне тези от предаването? :) нали такъв човек има изисквания, а тези просто нямат какво да предложат което той да цени. а за другото ще има достатъчно епизодични кандидатки...

както написа някой по-горе - всеки си намира точно каквото търси. тези понеже нямат акъл да си потърсят свестен мъж - пълнят "светските" хроники с трагикомичния си "социален живот" :bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 13 Яну 2019, 23:54

alx написа:
Superexstatic написа:Сега го изгледах епизода. Поредно залитане в крайностите за рейтинг, ама нормално за Карбовски. Иначе като цяло тия вуци сигурно са си прави за тях, но това важи единствено за тяхната среда на инфлурнски, силиконки, плеймейтки и такъв сорт атеншън коври, която обаче не е преобладаваща. Масовката 20-30г са си обикновенни момичета и ако си докарваш към 2к нямаш грижи

... ти мислиш, че някой с пари и капацитет да обгрижва една жена както подобава ще ги погледне тези от предаването? :) нали такъв човек има изисквания, а тези просто нямат какво да предложат което той да цени. а за другото ще има достатъчно епизодични кандидатки...

Гледам на тия от предаването по-скоро като образна извадка на тоя тип жени. Хубавите такива Карбовски няма как да си позволи/навие да ги снима
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 14 Яну 2019, 3:03

Принципно тва са момичета за батки и чички, и не знам защо толкова им обръщате внимание. Имаме си ги от зората на чалгата. Накрая чичката при жена си, батката обратно на село или ще му се наложи да почне да работи наистина, а тя обратно при тате. Тука единствения момент дето не ми е ясен е тоя с 5-те бона. Има прекалено много като тия дето е достатъчно само да покажеш, че имаш пари, без нищо да им даваш, и вече са готови.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Мнение от surfboard » 14 Яну 2019, 7:43

Когато има търсене, има и предлагане.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 14 Яну 2019, 7:56

vixx написа:Принципно тва са момичета за батки и чички, и не знам защо толкова им обръщате внимание. Имаме си ги от зората на чалгата. Накрая чичката при жена си, батката обратно на село или ще му се наложи да почне да работи наистина, а тя обратно при тате. Тука единствения момент дето не ми е ясен е тоя с 5-те бона. Има прекалено много като тия дето е достатъчно само да покажеш, че имаш пари, без нищо да им даваш, и вече са готови.
Правилно казано, тези са за срещи веднъж седмично и толкова. Тя даже едната си го каза, че е била до скоро с женен мъж.

Естествено, че никой мъж с акъла си, няма да тръгне да търси такава жена, за да прави семейство. Виж за сексуални преживявания да. :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Жени, пари и меркантилността в днешно време

Мнение от Dextuar » 14 Яну 2019, 8:21

Superexstatic написа:Масовката 20-30г са си обикновени момичета и ако си докарваш към 2к нямаш грижи
Тези са сигурно същите, които биха ти пуснали, щото караш Е60 :mhihi:

Аз си признавам, че к**ва не познавам, просто средата винаги ми е бил различна, а това е много голям житейски пропуск откъм experience, но така й не се научих да щракам хубаво с пръсти и да пръскам пари по салфетки.

Иначе наборките в чужбина бързо се ориентираха към местното население и забравиха за гаджета и тем подобни, пък иначе интелигентни момичета, това хубавичките, другите си хванаха българи, природа явно :ok:

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 14 Яну 2019, 8:33

Никакъв пропуск не е - хора без стойност трябват ли ти?

Лошото е, че голяма част от младите дами се опитват да подражават на разни подобни к**ва работи и нещата стават от зле по-зле. Аз около себе си имам много свестни мъже и жени, даже в офиса в едната стая, където съм аз, има 7-8 24-27 годишни момичета, които първо са свестни (работливи, образовани), второ всичките имат доста дълги и сериозни връзки - най-кратката от всички май е с около 3-4 годишна връзка. Сляза ли обаче 4-5 години надолу под мен, тост 19-20 годишни - еми масово са боклуци..
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Яну 2019, 11:29

Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 14 Яну 2019, 16:53

Проблема не е в жените. Проблема е в мъжете. Защото мъжете престанаха да бъдат мъже. Те са неспособни:
1. Да създадат и поддържат семейство. Да бъдат съпрузи и бащи.
2. Да бъдат основен източник на доходи в семейството
3. Да поемат отговорности да възпитават деца.

….
Мога и още да изброя, гледах предаването и за съжаление, жените са много прави. Казвам го с огромно съжаление. Днес имаме дори жени канцлерки, смятам, че това е много много вредно за една нация. Къде са мъжете, лидерите, водачите и тези, които поемат отговорности водят? Ето затова, има такива жени. И те търсят лидерите, водачите, отговорните, но тях ги няма. Те се епилират, лакират, прически, гримове.... страшна работа. Не обвинявайте жените само. Извън техните собствени приумици и прищевки, тяхното поведение и държание е такова, именно заради мъжете. Мъже, тип мамини синчета и подобни. Мъжът е този, който води, който определя посоката, който поема отговорност, който е източник на доходи и който има власт в една връзка. Жената го следва. Не обратното. В момента обаче в много случаи за съжаление, е точно това. Мъжете, изнасилиха жените да поемат тяхната роля и във връзките и в семействата и в обществото. Събудете се, мъже, ако има такива останали.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 14 Яну 2019, 17:15

Elesar74 написа:Проблема не е в жените. Проблема е в мъжете. Защото мъжете престанаха да бъдат мъже. Те са неспособни:.....

А какво правим с женската лакомия? Карбовски може и да си помпа рейтинга с до болка познати теми, но показва една груба и грозна истина - консумация и ламтене за още и още като най-висша (и единствена) ценност. Кой нормален мъж ще е мотивиран да създава и поддържа семейство с жена, която в края на месеца ще го гледа накриво, ако не е изпълнил мизата от 5 бона за парцали и прически... :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата