Жени, пари и меркантилността в днешно време
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Жени, пари и меркантилността в днешно време
Абе вие да не сте като бели лебеди или щъркели , неразделни ? Правите по едно две чаавета възможно по рано и после ако щете любовници , ако щете се развеждайте пак се женете и т.н който каквото му душа сака . Какви са тия невероятните дилеми ....Само гледайте тая дето я вземате да не реши да учи вишу или да се изживява на бизмесменка след менделсона , че ще патите много от такива 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Безценна тема!
От меркантилни жени до как да направим две деца и да си хванем любовница
Ако се добави темата- Ползвате ли медикаменти за самолета? И всички други теми кръжащи около тая тематика ... еба ли го ... Може и да се направят некви изводи
От меркантилни жени до как да направим две деца и да си хванем любовница

Ако се добави темата- Ползвате ли медикаменти за самолета? И всички други теми кръжащи около тая тематика ... еба ли го ... Може и да се направят некви изводи

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ярис, реши ли се за брака?
Не бъди както повечето питащи за кола, които никога не казват какво са си купили
Ако сме истински българи, трябваше да те посъветваме:
"Не знам брат, ти си знаеш!"
Не бъди както повечето питащи за кола, които никога не казват какво са си купили

Ако сме истински българи, трябваше да те посъветваме:
"Не знам брат, ти си знаеш!"
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
немо написа:Benord написа:Вие без любов как смятате въобще да живеете?Мирното съжителство (или мирно съвместно съществуване – като форма на продължаването на класовата борба) е теория, разработена и прилагана от Съветския съюз в различни точки по време на Студената война в контекста на уж марксистко-ленинската чуждестранна политика и е приета от държавите под влияние на СССР, заявявайки, че те биха могли да съжителстват в мир с „капиталистическия“ блок (т.е. не-комунистическите страни). Това е в противовес на принципа, че комунизмът и капитализмът никога не могат да съществуват в мир. Съветският съюз я прилага в отношенията между западния свят и по-специално, Съединените щати и страните от НАТО, и страните от Варшавския договор.
Не е точно по темата,но идеята е ясна
Да така е! Но в нормалният живот нещата са къде,къде по-лоши.
Или си напълно самотен и отдаден на себе си егоист,който и да умре ще го разберат по миризмата след време. Или ще блъскаш като роб,за да имаш бъдеще в съжителство с хора,които само теб мразят и всеки ден правят така,че да се споминеш,колкото се може по-бързо.Тук има и бонус с някакво погребение и две шепи пръст,но не пуснати с болка , а метнати като благодарност,че те няма вече. Или ще погледнеш в няколко разплакани очи миг преди да си отидеш завинаги и ще разбереш,че този свят е бил щастливо място за теб.
Кой,как си го направи.Тук смятам,че божият пръст няма общо.Изборът си е свободен за всеки.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bogat-Beden написа:както повечето питащи за кола
Стига моля ти се ... Не си прав...
Ако беше такава аналогията щеше да има следните коментари като питаш за жена:
- не взимай жена - по-добре мъж
- мъжа харчи по-малко
- ако е фен на БМВ може да имате едно БМВ
- ако е по-практичен може да си вземете една Дачия, и без това сте педали
- мъжа няма да те дразни като една жена постоянно, ще е много по-рядко, верно че ще се стига до бой ...
- секса не е същия, но си заслужава - никой няма да забременее
И тн.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
K_Ilkov написа:Bogat-Beden написа:както повечето питащи за кола
- мъжа харчи по-малко
- мъжа няма да те дразни като една жена постоянно, ще е много по-рядко, верно че ще се стига до бой ...
И тн.
Колко жизнен опит, с шепи да гребеш ...
Жената май е вампир. Имах съмнения, ама на последък се усилиха. Пие ми кръвчицата постоянно, това ясно. Ама като се наям с чесън и бяга в другия край на кревата

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
BMW_POWER написа:Жената май е вампир. Имах съмнения, ама на последък се усилиха. Пие ми кръвчицата постоянно, това ясно. Ама като се наям с чесън и бяга в другия край на кревата
Пробвай да й забиеш дървен кол в сърцето - ако умре, със сигурност е била вампир!
Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Мисля че пациента .....хммм , вампира имам предвид ще умре , където и да му забиеш дървения кол 

Последна промяна Jordana на 18 Яну 2019, 16:46, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Jordana написа:Мисле че пациента .....хммм , вампира имам предвид ще умре , където и да му забиеш дървения кол
така формулирана тезата ти е определено грешна

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
alx написа:Jordana написа:Мисле че пациента .....хммм , вампира имам предвид ще умре , където и да му забиеш дървения кол
Съжалявам ....екзорсизма не ми е силна страна . Вероятно има и по добри начини от чесън и дървен кол , да се разконспирира жената вамп

Jordana написа:alx написа:Jordana написа:Мисле че пациента .....хммм , вампира имам предвид ще умре , където и да му забиеш дървения кол
Съжалявам ....екзорсизма не ми е силна страна . Вероятно има и по добри начини от чесън и дървен кол , да се разконспирира жената вамп
не ме разбра

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
BMW_POWER написа:K_Ilkov написа:Bogat-Beden написа:както повечето питащи за кола
- мъжа харчи по-малко
И тн.
Колко жизнен опит, с шепи да гребеш ...
Жената май е вампир. Имах съмнения, ама на последък се усилиха. Пие ми кръвчицата постоянно, това ясно. Ама като се наям с чесън и бяга в другия край на кревата
Нещо не си разбрал явно или те мързи яко.Няма женска ,която да не обожава чесън.
Бяга с надеждата да я догониш.

- Oblivion
- Потребител
-
- Кара: Yamaha R1
- Мечтае да кара: E38 740IL
Когато бях с лачената е39-ка таргета ми от жени ме забелязваха откликваха на едни и същи заучени и обиграни номера. Когато си взех мотора лятото ги пръснах да ме повозиш това онова а бе лудница... Нещата обаче се промениха тотализирах е39-ката зазимих мотора купих едно невзрачно рено 19 за 500 лв отвътре е като ново но отвън е градушково и с обелена боя.
И същите въпросни "нормални" момичета започнаха да се държат доста по-хладно нищо, че живея и се издържам сам в апартамент за 150 бона с подземен гараж ( те не го знаят разбира се) болката им е, че идвам с изправна и чиста кола за 500 лв а не с е60 или е90.
На нещо под хепи или саса се мръщат да дойдеш с дрехи от теранова или ню уорк + без тежък ланец абсурд.. Еми батко след като попаднеш на 4-5 такива нормални екземпляра какво желание имаш абсолютно никакво.
Лъжеш мажеш симулираш употребяваш и следващата до където можеш и до колкото възможностите и уменията позволяват ето това е резултата. Много млади момчета като мен са на същото дередже тотално сме отписали тази "битка" фокусирани сме да достигнем някаква финансова независимост и жените ако остане време.
Най-любима ми е фразата : Първо трябва да направиш парите, след като ги имаш получаваш властта и чак накрая идват жените.
И същите въпросни "нормални" момичета започнаха да се държат доста по-хладно нищо, че живея и се издържам сам в апартамент за 150 бона с подземен гараж ( те не го знаят разбира се) болката им е, че идвам с изправна и чиста кола за 500 лв а не с е60 или е90.
На нещо под хепи или саса се мръщат да дойдеш с дрехи от теранова или ню уорк + без тежък ланец абсурд.. Еми батко след като попаднеш на 4-5 такива нормални екземпляра какво желание имаш абсолютно никакво.
Лъжеш мажеш симулираш употребяваш и следващата до където можеш и до колкото възможностите и уменията позволяват ето това е резултата. Много млади момчета като мен са на същото дередже тотално сме отписали тази "битка" фокусирани сме да достигнем някаква финансова независимост и жените ако остане време.
Най-любима ми е фразата : Първо трябва да направиш парите, след като ги имаш получаваш властта и чак накрая идват жените.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Стига с тия митове, че някой ще вземе да се върже. От 4г карам Е90-ката и една пОтка не се е впечатлила от колата. Къде ги намирате тия уруспии, дето да кълват на 14+ годишни коли не разбирамOblivion написа:И същите въпросни "нормални" момичета започнаха да се държат доста по-хладно нищо, че живея и се издържам сам в апартамент за 150 бона с подземен гараж ( те не го знаят разбира се) болката им е, че идвам с изправна и чиста кола за 500 лв а не с е60 или е90..

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба