Автомобили! (тоя път без жени)
Модератор: Общи модератори
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Re: Автомобили! (тоя път без жени)
Тези от нас, които карат в България, първо трябва да мечтаем да се оправят пътищата. Човек и да има възможност за спортна кола, няма къде да я кара - нито има писти, нито пътища.
I love the sound of V8 in the morning...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
всичкишеомрем
Не че не си прав ...
но днес има писта, на която скъсаняци могат да карат - Калояново. Има и за баровци - Серес.
Пътищата са дроб - взимаш си СУВ ...
Да мечтая да оправят пътищата ... немам такова време
Не че не си прав ...
но днес има писта, на която скъсаняци могат да карат - Калояново. Има и за баровци - Серес.
Пътищата са дроб - взимаш си СУВ ...
Да мечтая да оправят пътищата ... немам такова време

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Ходил съм и на двете, едното не е писта, а другото е писта за мотори. Наскоро каква бабуна целнах с Х5, с леката кола си оставах там.
I love the sound of V8 in the morning...
Kurtov написа:Benord написа:Kurtov написа:Benord написа:Урал 375А фургон.Бих го карал пак с удоволствие и усмивка,било то в град или гора.
Имам един за продаване, ако искаш. V6 МАЗ, бордови е обаче, не с фургон, ама и фургон имаше някъде.
Даже бях пуснал тема в подфорум "Продава".
Забравих, има и лебедка.
На таз машина лебедката е ненужен лукс,а и моторите им са осемцилиндрови бензинови с карбуратор на ЗИЛ.Поне такива бяха по моето време.Дизеловите,които ги заместиха с мотори на КАМАЗ,чисто нови, не успях да ги покарам,че беше УВО,а и трябваше да сваляме цели в една руска пустиня като изпитно учение.
За двигателя си прав, за това и споменах, че този който продавам е с дизелов двигател от маз.
Лебедката си е фабрична и си е необходимост, ако влизаш в гората.
Може ли един кофти въпрос? Защо го продаваш?
Benord написа:Kurtov написа:Benord написа:Kurtov написа:Benord написа:Урал 375А фургон.Бих го карал пак с удоволствие и усмивка,било то в град или гора.
Имам един за продаване, ако искаш. V6 МАЗ, бордови е обаче, не с фургон, ама и фургон имаше някъде.
Даже бях пуснал тема в подфорум "Продава".
Забравих, има и лебедка.
На таз машина лебедката е ненужен лукс,а и моторите им са осемцилиндрови бензинови с карбуратор на ЗИЛ.Поне такива бяха по моето време.Дизеловите,които ги заместиха с мотори на КАМАЗ,чисто нови, не успях да ги покарам,че беше УВО,а и трябваше да сваляме цели в една руска пустиня като изпитно учение.
За двигателя си прав, за това и споменах, че този който продавам е с дизелов двигател от маз.
Лебедката си е фабрична и си е необходимост, ако влизаш в гората.
Може ли един кофти въпрос? Защо го продаваш?
Причината поради, която се продава е, че просто няма работа за тази машина в населеното място, където живея.
Всъщност не само двигателя е заменен, доста неща са преправяни, за да може да работи в гората.
По темата, мечтая си за нещо подобно на Урала

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Toя баш от МАЗ-500, барабар с осмака 238, даже и наще в МТЛБ и БМП-23 ги слагаха 

Ubi dubium, ibi libertas
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
hell's angel написа:Toя баш от МАЗ-500, барабар с осмака 238, даже и наще в МТЛБ и БМП-23 ги слагаха
По-съм фен на ЗМЗ 511. Докарва го като на американска бегачка и става на купе от волга 24/21 със скорости от мерцедес 123 300тд

Една червена има тука в софия с такава модификация и с 740-ката ми обърна огледалата от място. Припушваше на масълце и припукваше тихичко и като и стъпи на гушата тва ревна и изчезна в друго измерение

ATR-42/72
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
И заводски ги има в "догонялките" на базата на 23, 24 и 3102 - с автомат и 90 килограмова оловна плочка в багажника.
Н'екво дежавю май - тоя разговор и в друга тема сме го водили и пак така започна

Н'екво дежавю май - тоя разговор и в друга тема сме го водили и пак така започна

Ubi dubium, ibi libertas
DLVasilev написа:hell's angel написа:Toя баш от МАЗ-500, барабар с осмака 238, даже и наще в МТЛБ и БМП-23 ги слагаха
По-съм фен на ЗМЗ 511. Докарва го като на американска бегачка и става на купе от волга 24/21 със скорости от мерцедес 123 300тд![]()
Една червена има тука в софия с такава модификация и с 740-ката ми обърна огледалата от място. Припушваше на масълце и припукваше тихичко и като и стъпи на гушата тва ревна и изчезна в друго измерениеТогава се зарибих и си рекох, че някой ден и аз ще си сглобя един кадиГАЗ ВОЛГорадо

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
hell's angel написа:И заводски ги има в "догонялките" на базата на 23, 24 и 3102 - с автомат и 90 килограмова оловна плочка в багажника.![]()
Н'екво дежавю май - тоя разговор и в друга тема сме го водили и пак така започна![]()
![]()
Догонялката е автоматик и 5,5 литровото змз от чайката т.е. биг блок

ATR-42/72
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
Те май по класификация все са си биг блок. 511 е ня'ква доработка на "товарния" от ГАЗ-53. Подобен е и на виетнамката със завишена компресия. Аз доколкото помня блока на 4.2 и 4.7 е еднакъв само хода е различен. А 4.7 май е рейсаджииски (ПАЗ) и в оная, ръбестата, газка 
Курсов проект ме бяха карали да пиша по темата, във Вихелм Пик, ама отдавна беше...

Курсов проект ме бяха карали да пиша по темата, във Вихелм Пик, ама отдавна беше...

Ubi dubium, ibi libertas
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
"Big block" се водят над 350 кубични инча, тоест над 5.7 литра
Не знам по руските стандарти как са иначе 
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Nickelback написа:"Big block" се водят над 350 кубични инча, тоест над 5.7 литраНе знам по руските стандарти как са иначе
биг блок е просто по-висок (с около 1 инч) смол блок с по-дебели стени на цилиндрите и легла за коляновите лагери. та всичко зависи от това колко е простърган и какъв колянов вал му се сложи. има биг блокове по 260 кубически инча (4.2 литра)... както има и смол блокс по 400 кубика (6.6 литра)
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Чисто исторически говоря как е станало тръгнало понятието от Chevy, понеже го обвързаха с кубатура назад 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.