"Гледам на теб само като на приятел"
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: "Гледам на теб само като на приятел"
Moni_BMW написа:Ето и моята подобна история. Запознах се с едно момиче и между нас искрата веднага пламна. Бяхме страхотна двойка, доста нгааши познати ни завиждаха, че се разбирахме, не се караме,но имахме малки проблеми свързани с неоправдана ревност от моя страна и един ден тя поиска да се разделим,но ми каза, че ме обича като човек и като приятел и иска да си поддържаме приятелски отношения. На мен ми стана много гадно от раздялата (просто тя е момичето за мен, никога не съм имал по подходяща и никога не съм имал такава обич кю момиче. И от тогава почти всеки ден си пишем на вайбъра, говорим си, поне по веднъж в седмицата се виждаме, излизаме заедно, но сме си само приятели за жалост. Един път се опитах да се съберем но тя беше категорична. Все още си я искам и ми липсва, не мога Без нея и ще правя опити да сме заедно. Мина време от последният път когато се опитах да се съберем, в последно време още повече се сближихме имам чувството че и тя иска да сме заедно, но просто сме по срамежливи и двамата, както и да е аз ще направя всичко да сме заедно. А между другото съм на мнение че приятелство между момче и момиче които са били гаджета е невъзможно да съществува или ако има нещо то е повече от приятелство.
По-скоро само тогава може да се случи когато вече е минало основното.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Jarvis написа:Мордехай написа:Jarvis написа:А ако мъжа е богат това к'во променя? Стоят и кротуват щото са зависими и лесно заменяеми?
Само ако имат няколко гънки на мозъка.
Което води до въпроса - на богатите мъже слагат ли им рога?
слагат. ама внимателно. не забравяй, че всяка улица е двупосочна ако морето ти е до колене

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мордехай написа:Jarvis написа:Което води до въпроса - на богатите мъже слагат ли им рога?
А неее, изобщо.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Абе напоследък у тоя форум само някви теми за мацки се пръкват, к`во става тука 

kasho написа:Прави ли ви впечатление как преди 10 години доста по-културно са се водили споровете? Аз изчетох цялата тема и като цяло не видях обидни квалификации и виртуален селски бой.
В първите години на форума всички практически се познавахме. Имаше малко коли и много фенове. Тук беше място за обмяна на опит и взаимопомощ. Дори много от старите юзъри са как да кажа, рода по женска линия. На времето имах проблем с една кошница и Киро Бавареца по два пъти на ден идваше да ме дръпне от Бъкстон до Емил Марков, за да ме дръпне да запаля. Днес не вярвам някой да го направи... Много лесно е да са правиш на велик анонимко. Но ако всяка седмица си с тези хора, много по-трудно е да пишеш глупости после.
Приятелю за съжаление да си добър към жена не значи че си атрактивен за нея и обратно, ако я третираш зле не значи че няма атракция към теб. Това е нещо основно и никой не говори за това.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
DLVasilev написа:Или с нейните камъни по нейната глава а.к.а. Ти не ме разбираш...![]()
Разбират те, всичко им е ясно... Ама се правят на разсеяни.
Excellent! Steven is my name!
BMW_POWER написа:В първите години на форума всички практически се познавахме. Имаше малко коли и много фенове. Тук беше място за обмяна на опит и взаимопомощ. Дори много от старите юзъри са как да кажа, рода по женска линия. На времето имах проблем с една кошница и Киро Бавареца по два пъти на ден идваше да ме дръпне от Бъкстон до Емил Марков, за да ме дръпне да запаля. Днес не вярвам някой да го направи... Много лесно е да са правиш на велик анонимко. Но ако всяка седмица си с тези хора, много по-трудно е да пишеш глупости после.
Това време, чич, (2002-3та) дето една шепа хора сте се събирали на по чашка и който угасне първи му еВат жената отдавна го няма вече... много вода е изтекла не само тук, ами и в интернет като цяло. Хората отдавна нямат чувството, че влизат в братство или ложа, всички се чувстват много по-свободно и не изпитват нужда да се обвържат до такава степен.
Много хора тук не търсим нито кой знае какви контакти, нито някаква помощ, а гледаме на форума като място на което да се посмеем от дивана след работно време и нищо повече.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Викаш - времената са други, културното отношение е буржоазна отживелица и почваме да се заяждаме като зли свекърви?
Голям напредък, няма що...

Голям напредък, няма що...

Excellent! Steven is my name!
Напредъкът е прираст в популацията, дали от популярността на съответното общесто или от това, че вече всеки си има компютър в джоба тя е факт.
Културното отношение е избор, но изисква едно по-смирено поведение и не позволява изкарването на някой извън зоната му на комфорт...
Културното отношение е избор, но изисква едно по-смирено поведение и не позволява изкарването на някой извън зоната му на комфорт...
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
BMW_POWER написа:......... Много лесно е да са правиш на велик анонимко. Но ако всяка седмица си с тези хора, много по-трудно е да пишеш глупости после.
Особено с третия пол, който масово навлиза, нали виждаш, вече не е модерно да си попълваш възрастта и пола, 2019 година, чоовееек.
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Borymeckata написа:Викаш - времената са други, културното отношение е буржоазна отживелица и почваме да се заяждаме като зли свекърви?
Голям напредък, няма що...![]()
Явно форумът предлага все още някаква анонимна среда - идеално място за професори-заядливци.

Lenco написа:Особено с третия пол, на който масово му навлиза....
Позволих си леко да коригирам изречението

По темата - в масовия случай, на една жена трябва да се гледа като на по-низша и със сигурност по-глупава форма на живот. Без значение от образование, постижения, пари, заплата, положение в обществото и т.н. - в очите на мъжа тя по правило трябва да е по-глупава и да е най-вече средство за забавление и употреба. Точка по въпроса, нищо повече. Разните жени имат различни изисквания по отношение на това как трябва да се държиш с тях - по-простите връзват на грубиянско и първично отношение, тези с претенциите го играят по-възвишени. Не е трудно да се заучи определен тип поведение и да се приложи спрямо конкретна жена, това може да отвори много врати (и крака) пред мъжа. Но, винаги в очите на мъжа жената трябва да е под него. В противен случай се стига до недое.... истории, приятелства и куп излишни емоции. Иначе се надявам, че съществуват и друг тип жени, ама те по-скоро май са като извънземните - всички казват, че ги има, ама никой не ги е виждал...

- mastik
- Потребител
-
- Кара: е30 с 286 коня
- Мечтае да кара: е30 с 1000 коня
- Детайли за колата: '88 Diamantschwarz 320i coupе
..
Последна промяна mastik на 24 Ное 2022, 17:23, променена общо 2 пъти
E30 4 life
mangini написа:Lenco написа:Особено с третия пол, на който масово му навлиза....
Позволих си леко да коригирам изречението![]()
По темата - в масовия случай, на една жена трябва да се гледа като на по-низша и със сигурност по-глупава форма на живот. Без значение от образование, постижения, пари, заплата, положение в обществото и т.н. - в очите на мъжа тя по правило трябва да е по-глупава и да е най-вече средство за забавление и употреба. Точка по въпроса, нищо повече. Разните жени имат различни изисквания по отношение на това как трябва да се държиш с тях - по-простите връзват на грубиянско и първично отношение, тези с претенциите го играят по-възвишени. Не е трудно да се заучи определен тип поведение и да се приложи спрямо конкретна жена, това може да отвори много врати (и крака) пред мъжа. Но, винаги в очите на мъжа жената трябва да е под него. В противен случай се стига до недое.... истории, приятелства и куп излишни емоции. Иначе се надявам, че съществуват и друг тип жени, ама те по-скоро май са като извънземните - всички казват, че ги има, ама никой не ги е виждал...
Аз може да се закачам с някой за шоуто , нооо.... има граница на глупостите.
Ти това ако наистина го мислиш си откровен тъпанар, честно.
Последна промяна Jarvis на 30 Яну 2019, 12:23, променена общо 1 път