"Гледам на теб само като на приятел"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Re: "Гледам на теб само като на приятел"

Мнение от kasho » 30 Яну 2019, 12:20

И пак за нула време се изпокарахте/-ме. Вместо да "гледаме един на друг само като приятели" трябва да има бой, скубанье и подфърганье, да хвърчат екстеншъни, ланци и златни зъби... :mhihi: Сещате се накъде бия.

По темата - като ученик два пъти съм влизал в този филм и ми беше адски гадно. Като студент по-не ми пукаше, усещах когато нещата тръгнат натам и не инвестирах повече време и усилия (понякога зорлем се заставях да не го правя). Сега вече като дърт, женен и опитен пръч с що-годе добри финансови възможности вече ми е през... турбокомпресора какво мисли за мен дадена жена. С две думи - няма как в живота да се избяга от тази гадна емоция. Важното е човек да си вземе поуката и да знае как да реагира в бъдеще на такива ситуации или още по-добре - как въобще да не изпада в тях.

:OT: Жалко, че тогава не съм знаел за пикъп-форума и пикъп-изкуството... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 30 Яну 2019, 13:24

Jarvis написа:Културното отношение е избор, ...

Ето, тук се вижда разликата между поколенията... За мен културното отношение е норма.
Разбира се, от всяка норма може да има изключения... Но те си остават точно това - изключения от нормата.
Excellent! Steven is my name!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 30 Яну 2019, 13:43

Borymeckata написа:
Jarvis написа:Културното отношение е избор, ...

Ето, тук се вижда разликата между поколенията... За мен културното отношение е норма.
Разбира се, от всяка норма може да има изключения... Но те си остават точно това - изключения от нормата.

Затова и според дамата в червено и ти си "чич". Айфон поколението не си губи времето като нас. Просто отваря съответната апликация и започва да отхвърля физономии наляво и надяно. Пък където му клъвне :dunno:

"Чич", хаха, сополанке! Преди много години бутам количката с хлапето пред една плаца и някаъв човечец ме гледа и вика:

"Много добро занимание за един дядо!" - не се обиждам и не се и опитвай! Косата ми побеля само за месец, когато бях на 33г. Опитай да измислиш нещо ново :OT:
Последна промяна BMW_POWER на 30 Яну 2019, 13:49, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 30 Яну 2019, 13:47

И ся ко стана, сичките на болкука или сички сме баклуци?
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 30 Яну 2019, 13:51

Мордехай написа:И ся ко стана, сичките на болкука или сички сме баклуци?

Не се обаждай, че и твоето положение не е розово. Ей сега ще дойде мадам "Искренно и лично" и така ще те опише, че сам ще си изтриеш профила :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Jarvis » 30 Яну 2019, 13:54

Тц, он е куражлия... тия с по-лабилната психика за весели за подхлъзване :lol:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 30 Яну 2019, 13:57

БИНГО!

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 30 Яну 2019, 15:02

Jarvis написа:.... Хората отдавна нямат чувството, че влизат в братство или ложа, всички се чувстват много по-свободно и не изпитват нужда да се обвържат до такава степен.
Много хора тук не търсим нито кой знае какви контакти, нито някаква помощ, а гледаме на форума като място на което да се посмеем от дивана след работно време и нищо повече.

За това говорим, сега ти, можеш да напишеш във форума квот си решиш, но аз ако напиша, че 94-та съм карал М1 из слънчака, ще се намерят няколко човека, да ми обясняват, че не е вярно щот тогава съм си купил първото невероятно е21.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от big_dane » 30 Яну 2019, 16:06

Moni_BMW написа:Ето и моята подобна история. ....

И аз имах такава история в годината между завършването на гимназия и университета. Бяхме приятели доста дълго време и нямаше проблеми. В един момент започнахме да ставаме доста близки. Излизания само двамата, букети от моя старана и тн. Всичко беше ок 2-3 месеца и в един момент тя започна да се отдръпва малко по малко. Накрая ми излезе с: "Харесвам те, ама като приятел." Викам си хубаво, нека сме приятели, все пак доста време бяхме и всичко беше ок. В един момент установих как водя едва ли не монолог и получавах отговори по една-две думи. Тогава реших, че не ми се занимава повече, достатъчно време и усилия бях вложил и то за да ме игнорират, а уж сме приятели. При което спрях да контактувам с нея. Известно време след това тръгнах с друго момиче, вече сме заедно 2 години и съм доста щастлив с нея. От моите приятели, които поддържат контакт с първото момиче, съм чувал, че е имало изречения, че е трябвало да ме хване, когато е имала шанс и подобни. (Всички сме от едно училище и се познават) Когато имаше шанса, ме игнорира и заради нея бях доста сдухан известно време, защото си мислех, че аз съм сбъркал някъде (сигурно съм, не съм перфектен), а сега когато съм щастлив с друга, трябвало да ме хване. Та извода от цялата история е, че ако някоя ти каже, че гледа на теб само като на приятел, хванеш ли си друга, веднага се започва да се сипе злоба и да осъзнават, че не е трябвало да се държат по този начин с теб.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 30 Яну 2019, 20:39

Не е вярно това. Има куп примери как после изобщо не им пука. В случая по-вероятно е просто към момента да не си бил изгодна партия и СЪС СИГУРНОСТ не си я привличал сексуално поради ред причини, но най-вече защото си и бил близък първоначално по различен начин. После когато си се отдалечил и е минало време може би си започнал да я привличаш.
Едно обаче ви се чудя на такива хора. Какво е това ходене по 2-3 месеца с излизания и т.н. с букети прочие? :shock: Хора, НИКОЯ жена няма да си легне с вас защото сте и подарили цветя или някакви такива. Или го имапривличането към момента или го няма, толкова. Всичко се свежда просто да изприказвате няколко разговора(понякога може и толкова да не са)давидите дали или, другото е протакане и някакъв мазохизъм. Натискаш малко когато си сигурен, че искаш нещо и виждаш тя дали иска или не и готов. Разните глупости, които ще ти изприказват от сорта, че сега не е момента и трябва да изчакате ги забравете млади момци. Чуеш ли подобно нещо имаш два варианта - или натискаш газта за да разбере тя, че или е с теб вече или не, или просто си заминаваш и чао. С вторият вариант може и да се изненадаш ако те потърси пак. Разберете, че жените имат много добра оцента дали биха правили нещо с вас или не и няколко виждания са предостатъчни. Ако за мъжете важи, че почти всяка става, то жените оглеждат малко повече(в някои случаи)но бързо знаят и усещат искат или не.
И между другото от тия всичките ви излеяния се вижда, че за вас приятелство с жени няма, та по-добре не си губете времето с такива неща като знаете, че няма. Чукаш на вратата и ти отварят или не, минаваш на следващата, но не си губете времето.

Lenco написа:
BMW_POWER написа:......... Много лесно е да са правиш на велик анонимко. Но ако всяка седмица си с тези хора, много по-трудно е да пишеш глупости после.

Особено с третия пол, който масово навлиза, нали виждаш, вече не е модерно да си попълваш възрастта и пола, 2019 година, чоовееек.

:mhihi: :bowdown:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 31 Яну 2019, 1:03

То приятелство,приятелство,но само аз ли виждам,като ходя по заведенията едни такива двойки от жена и индивид от така наречения "трети пол" :roll: И е почнало нещо по-масово да става това... То за жените може да им е интересно това-хем си го ползва за "приятелка" ,хем си го ползва и по предназначение :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 31 Яну 2019, 2:24

То излиза, че да си кор е най-добре :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Аватар

Мнение от E60fan » 31 Яну 2019, 7:12

big_dane написа:
Moni_BMW написа:Ето и моята подобна история. ....

И аз имах такава история в годината между завършването на гимназия и университета. Бяхме приятели доста дълго време и нямаше проблеми. В един момент започнахме да ставаме доста близки. Излизания само двамата, букети от моя старана и тн. Всичко беше ок 2-3 месеца и в един момент тя започна да се отдръпва малко по малко. Накрая ми излезе с: "Харесвам те, ама като приятел." Викам си хубаво, нека сме приятели, все пак доста време бяхме и всичко беше ок. В един момент установих как водя едва ли не монолог и получавах отговори по една-две думи. Тогава реших, че не ми се занимава повече, достатъчно време и усилия бях вложил и то за да ме игнорират, а уж сме приятели. При което спрях да контактувам с нея. Известно време след това тръгнах с друго момиче, вече сме заедно 2 години и съм доста щастлив с нея. От моите приятели, които поддържат контакт с първото момиче, съм чувал, че е имало изречения, че е трябвало да ме хване, когато е имала шанс и подобни. (Всички сме от едно училище и се познават) Когато имаше шанса, ме игнорира и заради нея бях доста сдухан известно време, защото си мислех, че аз съм сбъркал някъде (сигурно съм, не съм перфектен), а сега когато съм щастлив с друга, трябвало да ме хване. Та извода от цялата история е, че ако някоя ти каже, че гледа на теб само като на приятел, хванеш ли си друга, веднага се започва да се сипе злоба и да осъзнават, че не е трябвало да се държат по този начин с теб.

Приятелю както ти казаха със даване на букети и отваряне на врати не значи че атракцията ще е факт. И тя реално е права защото ти си виновен че не си се предатавил като любовник а като приятел още от началото на връзката. Надявам се да не го приемеш като лошо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Яну 2019, 10:09

DLVasilev написа:То излиза, че да си кор е най-добре :mhihi:

Универсален си кво толкова , минаваш и към този и към другия лагер без много усилия . Докато там при тях работата е леко затруднена :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Яну 2019, 19:06

Да бе, трудно то, я прочети(не знам в коя тема беше)как ставаше дума за жена, която преди секса в любовната игра слага колана на кръста с джуча отпред(не знам как му се казва точно термина :mhihi: )иго нахаква на приятеля си отзад! :mhihi:
Мордехай на тоя коментар спомена нещо как след прочитането му се прибрали хемороидите от ужас. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата