жени и коли
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: жени и коли
60 върху 50 ....баси динозавърския сех 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Пишете по темата ...
Правили са ми свирка и съм карал по магистралата успоредно на автобус ...шоу да става....
виц -
-Всичко ме боли , ръце крака , гръб..
. Защо лъжеш ? Вчера видях от вас да излиза секси мадама а днес още една?
-Ееее, едно нещо да ми е здраво и веднага ще ми завидите!

Правили са ми свирка и съм карал по магистралата успоредно на автобус ...шоу да става....
виц -
-Всичко ме боли , ръце крака , гръб..
. Защо лъжеш ? Вчера видях от вас да излиза секси мадама а днес още една?
-Ееее, едно нещо да ми е здраво и веднага ще ми завидите!

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Aneta Boninska
- Потребител
-
ildivvy написа:За да се поизяснят нещата малко от малко, най-добре някоя дама да напише нещо,но едва ли... И преди е имало теми и там не им се пишеше... Явно е по-добре за тях да не знаем много-много![]()
![]()
П.П. Между другото,аз къде съм в 'таблицата': Единия ми мотор е пистов,другия ендуро,а колата ми е стара "тройка" от 'кофти' вариант? Някакси в двата края...
Ето, пиша...
Това, което коментирате при жените го има и при мъжете...
Лошото е, че повечето мъже говорят какво НЕИСКАТ И НЕ ХАРЕСВАТ в определен тип жени, а после..хоп са точно с такава жена...
...да кажем ако аз съм едно обикновенно, интелигентно, работещо, красиво момиче...и до вчера съм слушала от мой приятели и познати мъже как така и така, тази и онази... били такива и такива, обиди и прочие и утре го видя същия точно с такава жена..какво да си помисля !? Какъв лицемер е.. и как изопачава нещата и лъже или, че “свестните” никой не ги иска вече...и че е по добре да си меркантилна тунингована куч.а за да си намериш приятел !!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Aneta Boninska написа:Лошото е, че повечето мъже говорят какво НЕИСКАТ И НЕ ХАРЕСВАТ в определен тип жени, а после..хоп са точно с такава жена...
...да кажем ако аз съм едно обикновенно, интелигентно, работещо, красиво момиче...и до вчера съм слушала от мой приятели и познати мъже как така и така, тази и онази... били такива и такива, обиди и прочие и утре го видя същия точно с такава жена..какво да си помисля !? Какъв лицемер е.. и как изопачава нещата и лъже или, че “свестните” никой не ги иска вече...и че е по добре да си меркантилна тунингована куч.а за да си намериш приятел !!!!
Тия тунингованите са до едно време. Ползваш и бягаш, че стане ли на 30 вече не прилича на човек, камо ли на жена... Като е само за едното "олабване на жилата" се правят компромиси, понякога много

А обикновените, интелигентни, красиви момичета са за сериозна връзка, деца и т.н. Тогава няма място за компромиси и се избира дълго.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
В тоя ред на мисли - какво всъщност ви отблъсква или би ви отблъснало от една жена? Примерно за мен major turn-off e като видя жена с много татуировки. До една-две, и то ако са женствени и секси, мога да приема, обаче като ми се нашарят като вестник с картинки и направо ми иде да ги зачаткам с един винкел. Друго, което също ме отвращава е като сложат тия кравешки пръстени на носовете... Колкото и да е яка една мацка направо се съсипва с един такъв пръстен и ти иде да я вържеш на някоя ливада да пасе трева... И после пак с винкела
Ето два примера

[quote="kasho"]В тоя ред на мисли - какво всъщност ви отблъсква или би ви отблъснало от една жена? Примерно за мен major turn-off e като видя жена с много татуировки. До една-две, и то ако са женствени и секси, мога да приема, обаче като ми се нашарят като вестник с картинки и направо ми иде да ги зачаткам с един винкел. Друго, което също ме отвращава е като сложат тия кравешки пръстени на носовете... Колкото и да е яка една мацка направо се съсипва с един такъв пръстен и ти иде да я вържеш на някоя ливада да пасе трева... И после пак с винкела
Това с железата като го видя,независимо къде са навряни, изпитвам болка и погнуса.А нашарените ми са като стари политически плакати-минавам без да гледам.

Това с железата като го видя,независимо къде са навряни, изпитвам болка и погнуса.А нашарените ми са като стари политически плакати-минавам без да гледам.
изненадан съм - това на носа не е ли за да не рови в градината?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
alx написа:изненадан съм - това на носа не е ли за да не рови в градината?
По нашите ширини ги слагат на непокорните прасета, че иначе разбиват кочината

Сигурно е някаква нова мода, не съм виждал такава зурла на живо...
Иначе за отблъскването - цигари, мазна коса, оръфани нокти, мърляви обувки, целулит, шкембе, общо взето всички признаци на неподдържана жена.
Това за външния вид.
Откъм софтуера - природна тъпота, чалга поведение, кифлеене...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
drago_pavlov написа:alx написа:изненадан съм - това на носа не е ли за да не рови в градината?
По нашите ширини ги слагат на непокорните прасета, че иначе разбиват кочината![]()
Сигурно е някаква нова мода, не съм виждал такава зурла на живо...
Иначе за отблъскването - цигари, мазна коса, оръфани нокти, мърляви обувки, целулит, шкембе, общо взето всички признаци на неподдържана жена.
Това за външния вид.
Откъм софтуера - природна тъпота, чалга поведение, кифлеене...
Ако включиш и мързела, щото много мързел има по нашта земя, направо ме съгласяваш.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Като съм трезвен, има какво да ме откаже..
На пияна глава се променят условията
Верно тая халка е пОтресна
На пияна глава се променят условията

Верно тая халка е пОтресна

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Аз кат не пия ко да прая...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
Jarvis написа:Хвърляш салфетки... привличало красиви и свестни.
Казано от жена звучи сериозно. Аз моята навремето я свалих с един букет и едни ботуши ...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мордехай написа:Аз кат не пия ко да прая...
Ще се заплесваш по вътрешната им красота
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Мордехай написа:Аз кат не пия ко да прая...
Ще се заплесваш по вътрешната им красота
По добре да ида на кино...