Автомобили! (тоя път без жени)
Модератор: Общи модератори
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Автомобили! (тоя път без жени)
Е к'ви руски стандарти, първообраза са Фордовски осмаци 

Ubi dubium, ibi libertas
понятието биг блок е доста размито. има ги на гм, форд, крайслер... всеки си ги обозначава както реши, но най- общо казано от 4.2 то 6.6 литра може да са малки или големи блокове... над 6.6 са големи блокове...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Приказката беше за змз-тата, че са биг-блок и са далечен потомък на фордовски V8....както и да е де, оцапахме и тая тема с глупости 

Ubi dubium, ibi libertas
а
Последна промяна Вуйчо на 31 Май 2020, 11:39, променена общо 1 път

Като оставим настрана детските мечти, които отдавна сме ги преживели ще се изкажа и аз.
За мен лично Е65 фейслифта е върхът на автомобилостроенето. Удобство, лукс, комфорт, здравина, сигурност, надеждност, стабилност и отлична динамика, аз не виждам минуси в този автомобил, според мен това най-здравото БМВ от новият век и аз лично няма какво повече да искам от един автомобил.
VOLVO S60 D5 фейслифта 185 коня също е един чудесен автомобил, който удобен както за в града, така и за дълъг път, с един ремап отива на към 230,240 кончета и става перфектно. Върви много добре, има тяга, стабилно е много, зимата на сняг се държи много добре, икономичен е, сигурен, комфортен, много добре обезшумен, и безопасен с приличен външен вид, още един огромен плюс е, че където и да го паркирам си спя като къпан и не се притесняваш дали на сутринта ще го намериш цял, ако изобщо го намериш там където си го оставил.
Минусите са, че е тесничко отзад, и че някои части втора ръка се намират по-трудно, евентуален ремонт на автомата е над 2500 лева, но зависи.
Toyota Land Cruiser 200 - Това е съвършена машина. Идеална за оффроуд, за шофиране по джендемите без да я жалиш, за лов, за риболов. Събота и неделя можеш сутринта да я запалиш и ходиш някъде в гората да си правиш кефа, а следобяда като се прибереш да го излъскаш на автомивката и вечерта да отидеш, и да го паркираш пред някое скъпарско заведение в центъра на София. Този автомобил освен отличните оффроуд качества, които притежава, е и символ на статус в обществото и престиж, но преди всичко това е за хора с възможности, и хора, които наистина имат нужда от такъв автомобил.
За мен лично Е65 фейслифта е върхът на автомобилостроенето. Удобство, лукс, комфорт, здравина, сигурност, надеждност, стабилност и отлична динамика, аз не виждам минуси в този автомобил, според мен това най-здравото БМВ от новият век и аз лично няма какво повече да искам от един автомобил.
VOLVO S60 D5 фейслифта 185 коня също е един чудесен автомобил, който удобен както за в града, така и за дълъг път, с един ремап отива на към 230,240 кончета и става перфектно. Върви много добре, има тяга, стабилно е много, зимата на сняг се държи много добре, икономичен е, сигурен, комфортен, много добре обезшумен, и безопасен с приличен външен вид, още един огромен плюс е, че където и да го паркирам си спя като къпан и не се притесняваш дали на сутринта ще го намериш цял, ако изобщо го намериш там където си го оставил.
Минусите са, че е тесничко отзад, и че някои части втора ръка се намират по-трудно, евентуален ремонт на автомата е над 2500 лева, но зависи.
Toyota Land Cruiser 200 - Това е съвършена машина. Идеална за оффроуд, за шофиране по джендемите без да я жалиш, за лов, за риболов. Събота и неделя можеш сутринта да я запалиш и ходиш някъде в гората да си правиш кефа, а следобяда като се прибереш да го излъскаш на автомивката и вечерта да отидеш, и да го паркираш пред някое скъпарско заведение в центъра на София. Този автомобил освен отличните оффроуд качества, които притежава, е и символ на статус в обществото и престиж, но преди всичко това е за хора с възможности, и хора, които наистина имат нужда от такъв автомобил.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Продължаваме на тема ЗМЗ на газ кой и къде да я направи 

ATR-42/72
Ако ще говорим за dream cars, това е може би една от най-яките колекции, събирани някога:
https://youtu.be/fiLImHQbjis
И освен всичко друго, всички са в перфектно състояние.
Ако можеше да изберете само една, коя щеше да бъде?
Моят избор съвпада с този на Крис Харис.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
https://youtu.be/fiLImHQbjis
И освен всичко друго, всички са в перфектно състояние.
Ако можеше да изберете само една, коя щеше да бъде?
Моят избор съвпада с този на Крис Харис.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Някой ден ако мога да си го позволя ще си купя и един Хамър Н2(3 в никакъв случай)за трета кола в семейството. Кефят ме нещо. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
a H1? Х2 е цивилна версия наистина, но и първото си го бива

ATR-42/72
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Тва Хамър1 как друса, майкоооу.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Не съм карал, само съм се возил ...
Военна машина - супер широко, а вътре като наказан, тесни седалчици и 1 метър разстояние между тях.
Военна машина - супер широко, а вътре като наказан, тесни седалчици и 1 метър разстояние между тях.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Поне са икономични 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Bogat-Beden написа:Поне са икономични
Много! Кат дизелов голф!
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bogat-Beden написа:Поне са икономични
Като бех в щатите на бригадка вече беше излезнал Н2 - предпоследно място в класацията за надеждност.
Последен беше Н1

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...