"Гледам на теб само като на приятел"
Модератор: Общи модератори
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: "Гледам на теб само като на приятел"
С това "искам те за приятел" или още по-якото "приятел с облаги" (рядко излиза от тяхната уста и трябва ти да си го поискал, щото после ти си "виновният", като се разпърдят нещата) обикновено означава следното от нейната гледна точка:
- искам да си излизаме и да се забавляваме, щото ми е готино с теб няк'во, но пък и няма да ми се подиграваш като се напия на тараба, щото си пич
- не познаваш приятелките ми и родителите ми и мога да се "раздавам" на макс без да се притеснявам каква ще съм в техните очи, че и твоите очи, щото като цяло ми не дреме за тебе
- ако имам багаж за местене, мивката се е запушила, шкаф трябва да се монтира, по електрото нещо, да си на линия, ако обичаш!
- хубаво ще е чат-пат ти да плащаш сметката, нищо че сме приятели!
- коли, таксита - иска ли питане!
- ресторантче, почивчица чат-пат не е лошо, нищо че съм аристократка и силна и независима жена
- подаръчета, ако ми взимаш чат-пат, хич няма да ти откажа също
- като ми се еВе, ама само като ми се еВе, няма да е лошо да си ми под ръка, щото ставам лоша, а само посмей да не си, че се сърдя и заплашвам лошо!
- "такава съм си неориетирана и ми трябва време, не си ти кофти човек, аз не съм наясно със себе си, в емоционален колапс съм"
- грешно си разчел сигналите ми -
Мога да изреждам до утре, ама ще ви дотегна, п'а и си знаете най-вероятно
С две думи - ти си моето гадже, ама ще си такъв, както аз те искам, когато искам и хич недей да мислиш, че няма да си правя каквото си искам!... ти само слушкай там

- искам да си излизаме и да се забавляваме, щото ми е готино с теб няк'во, но пък и няма да ми се подиграваш като се напия на тараба, щото си пич
- не познаваш приятелките ми и родителите ми и мога да се "раздавам" на макс без да се притеснявам каква ще съм в техните очи, че и твоите очи, щото като цяло ми не дреме за тебе
- ако имам багаж за местене, мивката се е запушила, шкаф трябва да се монтира, по електрото нещо, да си на линия, ако обичаш!
- хубаво ще е чат-пат ти да плащаш сметката, нищо че сме приятели!
- коли, таксита - иска ли питане!
- ресторантче, почивчица чат-пат не е лошо, нищо че съм аристократка и силна и независима жена
- подаръчета, ако ми взимаш чат-пат, хич няма да ти откажа също
- като ми се еВе, ама само като ми се еВе, няма да е лошо да си ми под ръка, щото ставам лоша, а само посмей да не си, че се сърдя и заплашвам лошо!
- "такава съм си неориетирана и ми трябва време, не си ти кофти човек, аз не съм наясно със себе си, в емоционален колапс съм"
- грешно си разчел сигналите ми -

Мога да изреждам до утре, ама ще ви дотегна, п'а и си знаете най-вероятно

С две думи - ти си моето гадже, ама ще си такъв, както аз те искам, когато искам и хич недей да мислиш, че няма да си правя каквото си искам!... ти само слушкай там

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Top Gun Maverick написа:Да бе, трудно то, я прочети (не знам в коя тема беше) как ставаше дума за жена, която преди секса в любовната игра слага колана на кръста с джуча отпред (не знам как му се казва точно термина) и го нахаква на приятеля си отзад!
![]()
Това удовлствие,което изпитвал онзи човек е като във вица,как един човек цял ден ходи с обувки, които са два номера по-малки отколкото носи, само защото като се прибере и кефа да си свали обувките бил огромен

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Еийй се на педерастия го обръщате.
Ей ви една история от младините ми.
Седя си в кабината на камиона в Атина, на митница Кератцини и чакам да ме пломбират и да тръгвам. Навън жега яко, в кабината още повече. Един вентилатор духа, ама топъл въздух, друг няма. Наоколо вървят разни гърчоля, крещят като изоглавени и продават дрънкулки. Един бута двуколка, платформичка с всякакви долни дрехи, най-вече гащи. Отваря вратата на камиона ми, качва се по стъпенките изсипва ми една торба слипове и почва да ми ги хвали, колко са качествени, как не запарват и подобни. Аз без интерес се мъча да го избутам, като всяко напрягане ми носи обилна вълна пот по тялото. По едно време оня ми пита аз какво бельо нося и ми обяснява, че неговото е по-добро, дърпа ми тениската и горния край на гащите. Докато се осъзная, ми свали леко гащите и започна облизвайки се да ми масажира хоята. Леле, все едно пчела ме ужили. Като скокнах, като опрях крак в главата му, поне три шута изяде, докато слезне.
Ако сте гледали един филм Eurotrip, един италианец във влака им направи нещо подобно.
Седя си в кабината на камиона в Атина, на митница Кератцини и чакам да ме пломбират и да тръгвам. Навън жега яко, в кабината още повече. Един вентилатор духа, ама топъл въздух, друг няма. Наоколо вървят разни гърчоля, крещят като изоглавени и продават дрънкулки. Един бута двуколка, платформичка с всякакви долни дрехи, най-вече гащи. Отваря вратата на камиона ми, качва се по стъпенките изсипва ми една торба слипове и почва да ми ги хвали, колко са качествени, как не запарват и подобни. Аз без интерес се мъча да го избутам, като всяко напрягане ми носи обилна вълна пот по тялото. По едно време оня ми пита аз какво бельо нося и ми обяснява, че неговото е по-добро, дърпа ми тениската и горния край на гащите. Докато се осъзная, ми свали леко гащите и започна облизвайки се да ми масажира хоята. Леле, все едно пчела ме ужили. Като скокнах, като опрях крак в главата му, поне три шута изяде, докато слезне.
Ако сте гледали един филм Eurotrip, един италианец във влака им направи нещо подобно.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
Мордехай написа:Като скокнах, като опрях крак в главата му, поне три шута изяде, докато слезне.
Или иначе казано, погледнал си на него само като на приятел

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Според мен го е третирал като НЕприятел... 

Excellent! Steven is my name!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Мордехай написа:Еийй се на педерастия го обръщате.
Италиянците са масови педеруги

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
А лелее в Италия как са ме гонили педераси, аз със скапания си късмет, една италиянка не ми се предложи, а все мъже ми налитаха. Никога не разбрах какво искаха, дали аз тях или те мене. Чувал съм обаче, че доста колеги камионждии направиха пари от това нещо.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
ildivvy написа:Top Gun Maverick написа:Да бе, трудно то, я прочети (не знам в коя тема беше) как ставаше дума за жена, която преди секса в любовната игра слага колана на кръста с джуча отпред (не знам как му се казва точно термина) и го нахаква на приятеля си отзад!
![]()
Това удовлствие,което изпитвал онзи човек е като във вица,как един човек цял ден ходи с обувки, които са два номера по-малки отколкото носи, само защото като се прибере и кефа да си свали обувките бил огромен![]()
!
Един от най-големите кефове съществуващи на тоя свят е облекчението.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Мордехай написа:А лелее в Италия как са ме гонили педераси, аз със скапания си късмет, една италиянка не ми се предложи, а все мъже ми налитаха. Никога не разбрах какво искаха, дали аз тях или те мене. Чувал съм обаче, че доста колеги камионждии направиха пари от това нещо.
Погледни го от хубавата страна. Значи си убавец

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
...Гледам на теб само като на приятел...нещо не виждам драмата в това . Така или иначе след един момент гледате един на друг само като на приятели ....на дооооста стари приятели които съжителстват заедно 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...