Автомобили! (тоя път без жени)
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Автомобили! (тоя път без жени)
K_Ilkov написа:Bogat-Beden написа:Поне са икономични
Като бех в щатите на бригадка вече беше излезнал Н2 - предпоследно място в класацията за надеждност.
Последен беше Н1
Надеждност...разтегливо понятие. Това, че с времето може да сменяш някакви неща по-често не е толкова важно, имайки предвид на каква употреба ги подлагат понякога. Тука има едни в едно имение по балкана, които все по горите за лов ходят...
Ама я питайте тая Е36ца на 6-тата снимка за надеждност и как ли се чувства под Хамъра:

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=9ot06y
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Обявата прочете ли я?
Мотор, кутия ... ама щом казваш, че са яки нема да споря ...
Шефа ми там имаше Н1, не беше доволен от честите посещения на сервиза, де да знам сигурно е било съвпадение с тая класация
Мотор, кутия ... ама щом казваш, че са яки нема да споря ...
Шефа ми там имаше Н1, не беше доволен от честите посещения на сервиза, де да знам сигурно е било съвпадение с тая класация

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Отделно, не минаха ли точно 10 години откак фалираха и вече нямат задължение май да произвеждат резервни ОЕМ чаркули? 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Обявата я пуснах заради снимката с Е36-цата.
Иначе да, минаха години и да си намираш части не знам как е, лесно бих разбрал, но Хамъра засега ми мираж, в духа на темата го писах, имам други разумни предпочитания докато опра до него.

Иначе да, минаха години и да си намираш части не знам как е, лесно бих разбрал, но Хамъра засега ми мираж, в духа на темата го писах, имам други разумни предпочитания докато опра до него.

In God we trust, all others we track.

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Момчета, пуснах една тема, дали знаете сериозен автомобилен елтехник за района на София. Темата веднага изчезна, явно беше изтрита. Та значи можем да си пишем всякакви глупости за всичко, но когато опре до нещо, свързано с автомобилите - не може. Често се трият и заключват теми, в които има още потенциал, но някой е решил така. Имам самочувствието на достоен човек и няма да оставя някой да решава какво да пиша и какво - не. Затова, аз бях до тук, беше ми приятно с всички вас, благодаря ви за помощта винаги, когато съм искал, пожелавам ви успех и здраве.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Грозното в случая е, че най-вероятно никой не ти е дал обяснение на ЛС защо се трие темата ти! Или най-малкото нотификация "трия я" от модератор или поне молба "изтрий я, защото..."
И на мен ми се е случвало да ми налагат цензура като ми трият мнения, което хич не ме кефи! Кораба се е "намокрил" наполовина от доста време насам и се чудя кога ли и аз ще последвам светлия ти пример...
Аз лично наистина държа да разбера защо бе изтрита темата на Мордехай, и най-вече, защо той не е информиран за това!
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
И на мен ми се е случвало да ми налагат цензура като ми трият мнения, което хич не ме кефи! Кораба се е "намокрил" наполовина от доста време насам и се чудя кога ли и аз ще последвам светлия ти пример...
Аз лично наистина държа да разбера защо бе изтрита темата на Мордехай, и най-вече, защо той не е информиран за това!
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Уж сте от време 'оно в тоя форум, а още не сте разбрали че тук се пише само каквото е угодно на управляващия елит
Жалко наистина, че се допуска наистина готини хора да си заминават заради его.
По темата: мечти за коли има всеки, но най-яката кола е служебната такава. Колкото по-нова и лачена, толкова по-добре

Жалко наистина, че се допуска наистина готини хора да си заминават заради его.
По темата: мечти за коли има всеки, но най-яката кола е служебната такава. Колкото по-нова и лачена, толкова по-добре

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Мордехай написа:Момчета, пуснах една тема, дали знаете сериозен автомобилен елтехник за района на София. Темата веднага изчезна, явно беше изтрита. Та значи можем да си пишем всякакви глупости за всичко, но когато опре до нещо, свързано с автомобилите - не може. Често се трият и заключват теми, в които има още потенциал, но някой е решил така. Имам самочувствието на достоен човек и няма да оставя някой да решава какво да пиша и какво - не. Затова, аз бях до тук, беше ми приятно с всички вас, благодаря ви за помощта винаги, когато съм искал, пожелавам ви успех и здраве.
eee, седи ся де

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Nickelback написа:Грозното в случая е, че най-вероятно никой не ти е дал обяснение на ЛС защо се трие темата ти! Или най-малкото нотификация "трия я" от модератор или поне молба "изтрий я, защото..."
Убеден съм, че е така. Също съм убеден и че няма да се разбере кой я е изтрил!
пп. В тоя ред на мисли отметката "уведоми ме" при рипорт на дадено мнение доказано не работи.
Nickelback написа:Аз лично наистина държа да разбера защо бе изтрита темата на Мордехай, и най-вече, защо той не е информиран за това!
+1 - ако все още това е форум, а не нечия бащиния е повече от редно да се каже!
Nickelback написа:И на мен ми се е случвало да ми налагат цензура като ми трият мнения, което хич не ме кефи!
То и по трагични случки има като случая Любо Мечков, ама и тогава се намери начин да се подметат говната тихомълком. ...
Мордехай написа:Затова, аз бях до тук, беше ми приятно с всички вас, благодаря ви за помощта винаги, когато съм искал, пожелавам ви успех и здраве.
Недей бре, заради някой неосъзнат самоовластил се задклавиатурен великан ще е доста тъпо да спреш да пишеш!

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Пичове, ае... чудя се... като давате квалификации и определения за Модератори и прочие... сигурни ли сте в цялата ситуация, че да сте толкова адекватни в определенията? Великани, бащиния, незнам си кво? Много лесно се пише, особено когато не се знае... пак ли ще го играем този "мач"?
Илков, ти сериозно ли? Това ли ти е цялостното отношение в случая? Ми да речем, че аз приема, че обиждаш Модераторският и Администратроският екип на Форума? Кво правим? Или пак ще е бащиния, великания, и куп други тъпотии???
Я се успокойте малко.
Илков, ти сериозно ли? Това ли ти е цялостното отношение в случая? Ми да речем, че аз приема, че обиждаш Модераторският и Администратроският екип на Форума? Кво правим? Или пак ще е бащиния, великания, и куп други тъпотии???
Я се успокойте малко.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Съжалявам, сигурно не изглежда приятно ...
И на мен ми остана горчив вкус след случая Мечков.
Именно, че ако се имаш с някого от форума може да ти се размине да влезеш да си разиграеш коня, а ако си никой да те ритат като мръсно коте ...
Нали щеше да е полезен на форума?
Колко мнения има след оная тема?
Искаш ли аз да проверя?
Квото искаш приемай ... Квото искаш прави ...
Същото го играхме с балбукаторите, дето пак пазеше форума или кинтите за реклама докато се докаже, че брауновия газ е схема да изментят някого.
И на мен ми остана горчив вкус след случая Мечков.
Именно, че ако се имаш с някого от форума може да ти се размине да влезеш да си разиграеш коня, а ако си никой да те ритат като мръсно коте ...
Нали щеше да е полезен на форума?
Колко мнения има след оная тема?
Искаш ли аз да проверя?
Квото искаш приемай ... Квото искаш прави ...
Същото го играхме с балбукаторите, дето пак пазеше форума или кинтите за реклама докато се докаже, че брауновия газ е схема да изментят някого.

...
- Mollov
- Мародератор
-
Тя тая тема така или иначе замина....
Първо - ако се имаш с "някой" от форума не виждам как ще ти се размине... лошото е, че в момента не мога да ти дам конкретен пример... а не, като да е нямало. Ритането като "мръсно коте" няма да го коментирам. Една изтрита тема на Мордехай (по някаква причина) не виждам защо трябва да е причина да се скача по такъв начин? Никой не знае нищо, дори самият Мордехай, ама заключенията са готови? Бе как става тоя номер? Как знаете всичко?
За балбукаторите и брауновия газ - да си мислиш, че сме се опитвали да опазим една платена тема да остане платена, а не да я спрат.... за 25лв на месец... за кой път ще се подценяваме по такъв елементарен начин? Поне съм наясно с мнението ти за мен, та да го имам предвид занапред. Това е от мен.
Първо - ако се имаш с "някой" от форума не виждам как ще ти се размине... лошото е, че в момента не мога да ти дам конкретен пример... а не, като да е нямало. Ритането като "мръсно коте" няма да го коментирам. Една изтрита тема на Мордехай (по някаква причина) не виждам защо трябва да е причина да се скача по такъв начин? Никой не знае нищо, дори самият Мордехай, ама заключенията са готови? Бе как става тоя номер? Как знаете всичко?
За балбукаторите и брауновия газ - да си мислиш, че сме се опитвали да опазим една платена тема да остане платена, а не да я спрат.... за 25лв на месец... за кой път ще се подценяваме по такъв елементарен начин? Поне съм наясно с мнението ти за мен, та да го имам предвид занапред. Това е от мен.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Мнението ми за теб няма общо с мнението ми за тези два случая, но си е твой избор как ще го приемаш ...
Очевидно не си изтрил ти темата на Мордехай както и се включи на втори етап в тая случка дето не я коментираш
пп. 0 (нула) мнения след оная тема
Все тая - очевидно не е нещо дето само аз съм наблюдавал и съм си измислил щом и други са на това мнение.
Очевидно не си изтрил ти темата на Мордехай както и се включи на втори етап в тая случка дето не я коментираш

пп. 0 (нула) мнения след оная тема

Все тая - очевидно не е нещо дето само аз съм наблюдавал и съм си измислил щом и други са на това мнение.

...
- Mollov
- Мародератор
-
K_Ilkov написа:
Е, то е ясно каква позиция ще се заеме в такава ситуация... няма да ми повярват на мен, я... дай да не се заблуждаваме... аз съм от тия, лошите...
P.S. Нека Мордехай да каже колко други теми и мнения са му били изтривани през годините... та да има очи да направи заключение, че едва ли не ние му определяме какво може или не може да пише в тоя форум.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Mollov написа:Е, то е ясно каква позиция ще се заеме в такава ситуация... няма да ми повярват на мен, я... дай да не се заблуждаваме... аз съм от тия, лошите...
Така е,не ти е лесно ...
Ей сега ще пия една ракия за твое здраве

...