Актуални цени на различни модели БМВ
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Актуални цени на различни модели БМВ
In_Memoriam написа:И аз искам да питам за E39 M5. Мерси![]()
https://www.roadandtrack.com/car-cultur ... -for-sale/
https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-M5-E39-S ... WpUC2NtazA
Твоята над 30000лв. Само не знам каква джанта сложи, че разкарваш Corse-то

Хаос написа:Коли има, пари няма.

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
c04 написа:Твоята над 30000лв. Само не знам каква джанта сложи, че разкарваш Corse-то
Още никаква, издирвам я

- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
30 ако махне компресора и още нещо ли
те толкова вървят вече стоковици в средно състояние...

- c04
- Кръстникът
-
In_Memoriam написа:c04 написа:Твоята над 30000лв. Само не знам каква джанта сложи, че разкарваш Corse-то
Още никаква, издирвам я

Top Gun Maverick написа:BaDxBoY написа:Зависи дали я продаваш или я купуваш
Ти продаде ли твоята вече и ако да за колко ако не е тайна?
Не, от лятота до сега не съм слезнал от нея. Над 15 000км минах и съм адски щастлив, че никой не се нави да му я подаря.. Направих си я 200 и малко коне и сега дори ме кефи как върви дизелчо.Гледам познати дадоха по 10-12000 за подобни БМВ-та,дета са на светлинни години назад от моето и набиха по 2-3 бона в тях,а аз моето за 8 щях да го подаря ня някой.. Сега събирам за е70 и в момента в който имам достатъчно пари ще я засиля за 2000лв в някоя заложна само и само да не се занимавам с българските купувачи ..
- c04
- Кръстникът
-
BaDxBoY написа:Top Gun Maverick написа:BaDxBoY написа:Зависи дали я продаваш или я купуваш
Ти продаде ли твоята вече и ако да за колко ако не е тайна?
Не, от лятота до сега не съм слезнал от нея. Над 15 000км минах и съм адски щастлив, че никой не се нави да му я подаря.. Направих си я 200 и малко коне и сега дори ме кефи как върви дизелчо.Гледам познати дадоха по 10-12000 за подобни БМВ-та,дета са на светлинни години назад от моето и набиха по 2-3 бона в тях,а аз моето за 8 щях да го подаря ня някой.. Сега събирам за е70 и в момента в който имам достатъчно пари ще я засиля за 2000лв в някоя заложна само и само да не се занимавам с българските купувачи ..
Има и читави де, но... ако решиш да я даваш за 2000 звънкай

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Нареждам се на опашката за 2000лв
Даже ще съм ларж, ще вдигна до 2100лв 

А да и с идването да ми кажете,че няма нано покритие колата и тия стревали по 600лв и ако може да.ви я дам за 150 с прехвърлянето и новите табели от мен. 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Parzival написа:Top Gun Maverick написа:Леле, във ВСЕКИ раздел има тема за обяви, обаче сега се отвори в извън темата за да стане мазалото тука. Поне оная с измамите ще почине, че направо ми идваше да си срежа вените в нея.
Актуални цени на Е90 и Е60 префейс - под 10 000 лева. За коли, които НЕ СА маниашки и които човек иска да продаде. Всичко друго са фантазии. И да, скоро една Е30-ка или Е34-ка в съвсем обикновено(не говоря за истински маниашките)състояние ще струва повече от Е90 и Е60 преди фейсовете, както стана с Е46 и Е39.
Любопитно ми е твоята оценка за реална цена на E60 M5 и F10 M5?
Мерси
Много труден въпрос и за двете коли, понеже и двете са специфични. Много, много зависи от пробега на първо време(понеже това е видимо)на второ място от това как е поддържана и на трето от това какво има в нея като добавки. След това идва и цвета. Значи на първо време лично аз кола, която не отговаря на първите ми два критерия не бих погледнал дори ако ще да е натъпкана с екстри и да е много моя цвят. Косата може да ти побелее и окапе ако случиш на кофти екземпляр. Та която става от Е60 към момента мисля трудно може да намериш под 18 евро, а за F10 под 35.
Моята лично ако питаш не бих ти коментирал тук за да не излезе като реклама. Но разликата между гроб и истинска кола от тоя модел може да стигне и 15-20 евро. За Е60 важи тъкмо същото понеже мога да ти намеря и за 10 евро кола, но...успех с нея.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- c04
- Кръстникът
-
BaDxBoY написа:А да и с идването да ми кажете,че няма нано покритие колата и тия стревали по 600лв и ако може да.ви я дам за 150 с прехвърлянето и новите табели от мен.
нЕма, плащаме кеш

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Един приятел си взе фейс Е90 кукла 325д. Колата е пълен м-пакет от завода с много екстри. За 1 месец само веднъж е идвал при мен на диагностика, като я взе и от тогава само кара и се кефи. Плати 13 бонбона. Ясно е ,че за тия пари има Е60, даже 2 

- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
expl0de написа:Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Наистина това мнение изчерпа темата. 

In God we trust, all others we track.