Боксова круша
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Боксова круша
Добър ден колеги искам да си купя боксова круша и ръкавици но не знам на коя марка сравнително да не аа много скъпи. В фитнеса имаме круша на петра ама не успях да го намеря същият . Има едни произведени в бг на тях пише Уфц струват 75 лв. Искам да попитам дали не са менте тъй като тренирам здраво и не бих искал да се скъса.
Който може да помогне,благодаря предварително.
Който може да помогне,благодаря предварително.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Боксова круша
Едно време бях пред същата дилема и накрая поръчах да ми направят със силоконови топчета. Още си е здрава. Според мен това е по-добрият вариант защото тия, които продават и са на ниски цени не са толкова качествени. За ръкавици не знам, аз си увивах само бинт защото ръкавиците бързо се късаха, макар да се разраняват кокълчетата така. Каквито и да вземеш, все ще ги скъсаш ако блъскаш здраво чувала.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Мерси. Ако можеш пусни линк от мястото където си поръчал да ти направят. Каква е разликата между тези топчета и крушите с пясък?
За бинт не се бях сетил ,но веднъж ударих долната част на крушата без ръкавици и без малко да си счупя ръката. Ще трябва да пробвам с бинт как е .
И преди да съм забравил да попитам стойка отделно ли се купува и как се закача за тавана. Че като ходех във фитнеса не съм се сещал да погледна тия неща
За бинт не се бях сетил ,но веднъж ударих долната част на крушата без ръкавици и без малко да си счупя ръката. Ще трябва да пробвам с бинт как е .
И преди да съм забравил да попитам стойка отделно ли се купува и как се закача за тавана. Че като ходех във фитнеса не съм се сещал да погледна тия неща

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Моята си я закачах където можеше и вън на двора дори, ама ми я държаха или аз държах защото иначе бяга.
Мястото...какъв ти линк, говорим за преди 12-13 години, човека имаше фитнес зала и цял живот с такива работи се занимаваше. Сега май само жени тренира понякога, че одъртя малко, а и едвам не се пречука с мотор след като се блъсна в лявата част на бронята на тир.
Ами ръката като нищо може да си я счупиш, затова китката трябва да е стегната на макс. Първо си я бухаш по-леко за да свикнеш с особеностите на крушата и като я усетиш вече няма проблем, но когато не ти бяга.

Мястото...какъв ти линк, говорим за преди 12-13 години, човека имаше фитнес зала и цял живот с такива работи се занимаваше. Сега май само жени тренира понякога, че одъртя малко, а и едвам не се пречука с мотор след като се блъсна в лявата част на бронята на тир.

Ами ръката като нищо може да си я счупиш, затова китката трябва да е стегната на макс. Първо си я бухаш по-леко за да свикнеш с особеностите на крушата и като я усетиш вече няма проблем, но когато не ти бяга.

Първо се научи да удряш.Чувала е за изпотяване.Щом ти се клати китката при удар и става страшно като натиснеш трябва да обработиш самият удар иначе нищо не се постига освен травми.Вместо тема за чували дай идея как си правиш тренировката?Иначе колегата е споменал за бинтовете,ама и там си е майсторлък,за навиване и стегнатост.Но и това не спасява китката от крив удар с неподготвена ръка.Иначе темата за ръкавиците е дебела,но да достигнем до тях ти трябва усет в удара.Май темата тепърва започва?
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Хвани си приятелка от Младост. Ще си очуден, когато крушата започне сама спаринга и отвръща на удара 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Benord написа:Първо се научи да удряш.Чувала е за изпотяване.Щом ти се клати китката при удар и става страшно като натиснеш трябва да обработиш самият удар иначе нищо не се постига освен травми.Вместо тема за чували дай идея как си правиш тренировката?Иначе колегата е споменал за бинтовете,ама и там си е майсторлък,за навиване и стегнатост.Но и това не спасява китката от крив удар с неподготвена ръка.Иначе темата за ръкавиците е дебела,но да достигнем до тях ти трябва усет в удара.Май темата тепърва започва?
И аз го ползвах чувала за изпотяване и въздух.

Benord написа:Първо се научи да удряш.Чувала е за изпотяване.Щом ти се клати китката при удар и става страшно като натиснеш трябва да обработиш самият удар иначе нищо не се постига освен травми.Вместо тема за чували дай идея как си правиш тренировката?Иначе колегата е споменал за бинтовете,ама и там си е майсторлък,за навиване и стегнатост.Но и това не спасява китката от крив удар с неподготвена ръка.Иначе темата за ръкавиците е дебела,но да достигнем до тях ти трябва усет в удара.Май темата тепърва започва?
Тренировките тренирам гърди,гръб,рамо . Някой път на фитнес,някой път вкъщи. За чувала като го удрям бия като ненормален,не съм запознат с техниките. Ама мисля че пак помага,преди ударът ми беше много по-слаб и сега се подобри. Сега проблема е че има много хора в тъпия фитнес и ми е неудобно да бия там и затова искам да имам кръша вкъщи. То проблема при мен не беше техниката,просто крушата е доста твърда отдолу,там се събира повечко пясък и аз взех че точно там натрясках един силен удар. Ръкаеиците в фитнеса бяха lonsdale и не ми се сториха да са много зле макар че си личеше че са евтини.
ogata написа:Хвани си приятелка от Младост. Ще си очуден, когато крушата започне сама спаринга и отвръща на удара

- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
E60fan написа:тренирам здраво
Benord написа:Първо се научи да удряш.

Пусни се на тренировки по бокс няколко месеца до годинка да се научиш на техниката, защото вЕрвай ми, силата не идва само от мускулната ти маса. С чувал, a не круша (спийд баг), най-много да си докараш перманентен демидж в китките. От опит ти го казвам като почвах да тренирам бокс

А за ръкавици и бинтове, най-евтините на Евърласт ще ти свършат работа, пък после може и Клето Рейес/Ди Нардо...

Ако тренираш фитнес,боксът ти е безполезно и опасно занятие.Във фитнеса търсиш стрес на мускулните влакна и освобождаване от защитната реакция на мускула при пренапрягане.В бокса това е животоподдържащо да имаш ограничение в силата.Казано накратко и просто,ще стане беля като вкараш удар и оня вземе,че се наведе и удара ти увисне с пълната сила на мускула.Къса се от сухожилието и става на топка от усилието,после...доктори ,години загубено време,а и те хранят като бебе,защото сам не можеш и лъжица да вдигнеш.
- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
Особено да идеш да блъскеш на чувала след билдърска тренировка при "напомпани" мускули...както правят 99% от "батките" в моята зала 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bum_bum написа:E60fan написа:Benord написа:Тренировките тренирам гърди,гръб,рамо ..
Крага куга?
Нивга

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2