жени и коли
Модератор: Общи модератори
Re: жени и коли
бе недейте така. има жени и жени. много зависи от средата. по родните ширини жената от както се роди е роб на публичното мнение, че не може/ не бива да кара и така си и живее - гледа да я возят предимно а като трябва да кара- подхожда към упражнението страшно комплексирана. ми... как да станат шофьори? човек като си повярва (като му набият в главата), че не го бива да кара (а и каквото друго да е), то и не се случва. един вид- смачкани са в това отношение. има я и другата крайност - да им се набива, че трябва да се секси кифли и ... резултата е на лице- може да нямаме шофьорки ама като тръгнеш по улицата може очите да ти останат в някои от жените ни. един вид- хубавите ни секси жени са повече от добрите ни шофьорки и това е функция на обществото ни
защо го пиша? защото жената е пример за горенаписаното - ходила е на няколко амг и м училища, карала е на scca мероприятия на писта и на автокрос, кара добре малки злобни спортни колички и паркира с поглед 3.5 тона джипки... и никога не съм й позволявал да си мисли, че не може да кара и винаги съм я поощрявал да ходи да се пробва...
така че - не е като да не могат... въпрос на общество и разбирания.

защо го пиша? защото жената е пример за горенаписаното - ходила е на няколко амг и м училища, карала е на scca мероприятия на писта и на автокрос, кара добре малки злобни спортни колички и паркира с поглед 3.5 тона джипки... и никога не съм й позволявал да си мисли, че не може да кара и винаги съм я поощрявал да ходи да се пробва...
така че - не е като да не могат... въпрос на общество и разбирания.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Проблема е, че в масовия случай нямат усещане за пространство и грам не знаят къде се намират на пътя. Това не се учи. Или поне в критична ситуация няма да и дойде отвътре, а трябва тепърва да го мисли и съответно коня е у реката...
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Има си жени карачи и мъже некадърници.
А има и такива като моята. Карат яко и пишат по стъклата.Добре че жена ми не го видя.
А има и такива като моята. Карат яко и пишат по стъклата.Добре че жена ми не го видя.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
И дето твърдиме, че жените стават забелязвам, че сме все женените. Тези дето се изказват, че жена и кола били несъвместими поне половината са ергени. И такива ще си останат щото имат жената за нещо дето не е човек и за това и ще са "игнор". Имам познати дето ми завиждат, че като идем някъде и си пия питието без да му мисля, понеже имам кой да ме кара, ама съм бил свидетел как ако случайно дадат на половинката си да кара, то се почва със забележки и какво ли не като, че кой знае какво е станало, че била уцелила дупка. Че кой не цели дупки, като то пътя е пълен с такива. Ми и аз да ми мърморят докато карам и аз няма да имам желание за каране. Грам не съжалявам, че моята й оставих колата преди 10 години в ръцете и да се учи дори и без аз да съм в колата, защото така най-бързо се учи човек(като му се налага и се учи). Не казвам, че е перфектна, но....то аз да не би да съм. 
А я тея дето сте пИрфектни да Ви питам нещо. Колко от вас са участвали в ПТП? И ако сте толкова добри и предвиждате всичко, което се случва около Вас как се е стигнало до ПТП изобщо???
Изпратено от моят Redmi 4 с помощта на Tapatalk

А я тея дето сте пИрфектни да Ви питам нещо. Колко от вас са участвали в ПТП? И ако сте толкова добри и предвиждате всичко, което се случва около Вас как се е стигнало до ПТП изобщо???
Изпратено от моят Redmi 4 с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Като се замисля може би сте прави .....темата "жени и коли " няма място в джендър обществото ...."родител 1 и коли " по приляга в случая 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Защо? Ние се женим за задниците им и живеем с характерите им ... В края на краищата ние си ги избираме. Моята прокара от зор. За последните девет години няма никакви инциденти, слава Богу. Върти около 200км седмично и единственият и кусур е успоредното паркиране. Е, има и още малки нещица, дето ме вбесяват, ама ... От сорта, следващия светофар е червен, но тя се набира. Викам, къде, ще спираш рязко ли? Някой да не се шмугнел пред нея ... ей такива работи. Що се отнася до мъжете, ето отрязан и цензуриран вариант на миналия вторник сутрин
Мъж беше
Мъж беше

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Ахахаха .... "маймуната " кара като жена . Бърза да не се шмугне някой пред него . Аз не знам защо като стане въпрос жени и коли винаги се почва с някакво криво разбрано джентълменство и бутане на фъндък само щото е жена зад волана . Едва ли не те толкова си могат , простено им е. А като те натресе някоя такава пак ли е допустимо щото тя толкова си може ? Ако е жена тираджия , таксиметър и още куп професии свързани с управление на МПС пак ли така ....толкова си може ? Тая толерантност е изключително вредна и прави лоша услуга на дамите най вече . А между другото , напълно липсва при жените шофьори . Особено пък като се стигне до смачкани ламарини между две жени , там обикновено свършва със скубане на коси псувни и женски бой . Толерантност нулева има между жени зад волана . Аман от еманципирани тираджийки , с претеции за етикет на английска принцеса .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
ceco_kd написа: Тези дето се изказват, че жена и кола били несъвместими поне половината са ергени. И такива ще си останат щото имат жената за нещо дето не е човек и за това и ще са "игнор".
А на другата половина жените им са над 80 кила и с мустаци. И са с тях само заряди чистенето и готвенето; какви коли, какви 5 лева, мястото и е до печката... Бай Ганьо нЕма да е мъж ако жена му го вози, вместо да е на задната седалка

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Верно че това да разкарваш разни алкохолици като се напият ще е страшна гордост нема що . 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
klintan66 написа:А има и такива като моята. Карат яко и пишат по стъклата. Добре че жена ми не го видя.
Това с червилото ли го надраска? Компромат си е отвсякъде... Ама поне мацката е креативна, не може да се отрече...

Аз пък обичам жена ми да ме вози. Не винаги и навсякъде, но по познат път без много движение - става... Особено ме кефи да я слушам как ругае другите участници в движението - усвоила е любимите ми псувни и се опитва да ги използва. Не винаги уцелва момента и същността, а интонацията съвсем не може да докара, но все пак се старае...

Excellent! Steven is my name!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Jordana написа:Едва ли не те толкова си могат , простено им е. А като те натресе някоя такава пак ли е допустимо щото тя толкова си може
?
Ако е хубава

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Очакванията в тази тема когато я отворих бяха снимки на коли и жени, а то спор дали жените могат да карат.
ибаси!
ибаси!
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Borymeckata написа:Аз пък обичам жена ми да ме вози. Не винаги и навсякъде, но по познат път без много движение - става... Особено ме кефи да я слушам как ругае другите участници в движението - усвоила е любимите ми псувни и се опитва да ги използва. Не винаги уцелва момента и същността, а интонацията съвсем не може да докара, но все пак се старае...![]()
Моята няма ядове с дистанции и трафик. Миналата година ходи на гости в Монреал и си кара сама до там и обратно. Ползва си GPS и е добре с ориентацията. Хлапето ни има доста ограничен достъп до други деца с български произход. Научи такива думички от мама, каквито не вярвам да е чул от някъде другаде

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Zubcho написа:Очакванията в тази тема когато я отворих бяха снимки на коли и жени, а то спор дали жените могат да карат.
ибаси!
Заповядай!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Крайно време беше
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.