Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Криминална тема
smamf написа:Явно не е случаен щом даже не оповестяват името. Толкова упорито да му пазят самоличността вече няколко дни ... нещо много смърди тук. Някъде четох, че е обявена X5-цата за крадена, най-вероятно по съвет на адвокат. Като се има предвид, че на президента баща му не успяха да потулят, а този тук с акции и издирвания не могат да извадят на светло...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
И да каже, че е крадена, това какво променя КОГАТО при установяване на собственик,а той бъде разпознат от потърпевшата? Да не говорим, че тоя най-вероятно я е обявил за крадена доста време след това, когато вече е видял новината из нета...
По тая логика може да ходиш и да пречукваш хората с кола, а после да я обявяваш за крадена. Това в съда не може да мине, освен ако съда не е купен, но тогава няма значение кой и какво ще каже, просто минаваш на следващата инстанция и така по веригата.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Смятайте как в Мароко съда работи, а тука един Максим Ставийски не получи абсолютно нищо като адекватно наказание, дори една годинка!
https://fakti.bg/krimi/329246-marokansk ... =firstpage
Затова и след този случай има нови на пиянки убийци, понеже знаят, че в затвора няма да влезнат.
Мароканската Мис Вселена се напи и уби две деца
https://fakti.bg/krimi/329246-marokansk ... =firstpage
Затова и след този случай има нови на пиянки убийци, понеже знаят, че в затвора няма да влезнат.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Дали е само този с амнезия по въпроса с данъците ?
https://fakti.bg/bulgaria/329253-nap-pr ... vip-bradar
Сещам се за едив друг дето викаше ....кво толкова , нали веселя народа ...
https://fakti.bg/bulgaria/329253-nap-pr ... vip-bradar
Сещам се за едив друг дето викаше ....кво толкова , нали веселя народа ...

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://btvnovinite.bg/bulgaria/prokura ... hbina.html
Защото са ни малко всички паразити, още да пращат.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Тия дни нещо са решили оръжия да търсят. Сещат се от време на време, но през паузите бая нещо се изнася. Сигурно пак някой не си е платил където трябва и затова сега. Вчера ги гледам на изходите на града жандармерията чак разгънали прикладите на Калашниците и така спират и проверяват коли наред.
Позагледаха ме мен така, но като видяха, че минах 7-8 пъти край тях за 3-4 часа и изгубиха интерес.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/otkriha ... ashko.html
https://btvnovinite.bg/bulgaria/otkriha ... ashko.html
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Абе чудя се как да почна тая новина, ама сигурно повечето сте я видели по всички новини:
https://fakti.bg/krimi/349599-otkriha-z ... t-kazanlak
Тука има подробно видео:
http://www.presstv.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B ... %8A%D0%B6/
Нещо много ми станаха самоубийствата в тая държава, особено като се сетя за онзи чичка, който като командос действаше, уби еди колко си хора на единия етаж, на другия, а накрая избяга и си тегли пищова уж.
Сега, случая е такъв, че познавах човека лично и абсолютно никой в града не може да каже, че някога се е заяждал с него като много други полицаи, напротив, винаги беше готов да помогне с каквкто може. Сега дали някога и някъде е вземал подкупи не мога да знам, но едва ли трябва да се концентрираме върху това в случая дали катаджиите вземат пари. Лично знам от други хора как се е хвалел, че дори да пие нищо му няма и сърцето му е здраво като на бик, кръвно 120/80. Вярно последният месец беше леко напрегнат, ама хора познаващи го знаеха, че той си е по живота, имаше си някакви млади любовници през годините, но последно беше с една сериозно и това няма да е причина за самоубийството ако е такова. Хора познаващи го отказват да приемат, че е самоубийство. Здрав като бик по негови думи, а началника на полицията излиза и казва, че имал сърдечни проблеми, предстояли му по-сериозни прегледи и можело за това евентуално да се гръмне. Кой луд с евентуални сърдечни проблеми си тегли пищова? Хора с рак се орят докато могат, абе много неща знам, ама не ми се разказват, че тука е страшно вече в това районно и ръководещите му си правят каквото си искат. Дано излезе нещо, дано излезе нещо за тия боклуци, които са имали пръст в това нещо. Според мен(а и не само)е имало корупционна схема и са се подплашили, опитали са се да заличат следите и нещо е започнало да се обърква защото същия ден двамата най-гадни катаджии в града си подадоха рапорти за напускане, но единия бил задържан от вътрешна сигурност, а другия му го приели и бяга като ощипан.
Мир на праха му.
https://fakti.bg/krimi/349599-otkriha-z ... t-kazanlak
Тука има подробно видео:
http://www.presstv.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B ... %8A%D0%B6/
Нещо много ми станаха самоубийствата в тая държава, особено като се сетя за онзи чичка, който като командос действаше, уби еди колко си хора на единия етаж, на другия, а накрая избяга и си тегли пищова уж.
Мир на праха му.
- koky_1
- Потребител
-
- Кара: На бензин
- Мечтае да кара: На газ, мас и оцет
Top Gun, този задържания не е ли така известния с прословутото Субаро от събора?
Изпратено от моят SM-A500FU с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A500FU с помощта на Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не, друг е, пак СкубарУ имаше и пак употребяваше разни неща преди и сле дработа, за по време не знам. Доста и пиеше, знам за случаи когато си е разреждал чая с водка сутрин по време на работа. Бая неща знам, ама няма смисъл да говоря, че и стените имат уши, макар да е без особено значение вече. Тъкмо тоя и дружката му се бяха заяли с мен и половината град и след няколко месеца ги изплюха. Много злоупотреби имаха, но на другия не можаха да му ги докажат защото късно го почнаха, той се усети и избяга.
Тоя от събора със Скубарото и неговата е мътна, ама понеже не е катаджия не бие на очи. И той харесвал разни нещица да прави, чак се чудя каква полиция имаме в тая държава.
Сега тука всичко е дроб. КАТ е запечатан половината, търсят и душат навсякъде хората от София, ама аз си мисля, че нашите добре прикриха нещата. Защото предния ден са го търсили и как не са го намерили там, ум не ми го побира като местността е известна и има път минаващ край нея, още повече, че това е в неговото село. И кой луд не оставя пари на близките си, ами ги разхвърля наоколо? Освен ако не е искал да ги предпази(тоест другите в схемата да са знаели за тях и да е очаквал да ги търсят)и затова да не им ги е оставил.
Факт е обаче, че предната събота пак се е напил в една дискотека и е бил супер весел. Супер странно е всичко, не им вярвам на тия нашите. Още повече като знам от първо лице как са способни да набедят невинен човек за убийство, а за техен полицай да го прикрият за сериозно нещо като известно време след това тоя същия уби онзи доктор в Гърция и го хванаха вече там.
За смях на цялата държава ставаме тука, смях и трагедия, а началника след толкова издънки още си го държат.
Служител уби жена си и се самоуби, онзи светна докторка в Гърция и се разприказваха как си е бил с психични отклонения и е тормозел толкова народ, сега хванаха един служител, а друг напусна за да не го хванат и в същия ден началника на КАТ се самоуби. Такъв началник може ли да стои на стола още?
Дори всичко да е истина и да е както казват те,пак няма място защото не може да си подбере нормален личен състав с по-малко издънки.
Тоя от събора със Скубарото и неговата е мътна, ама понеже не е катаджия не бие на очи. И той харесвал разни нещица да прави, чак се чудя каква полиция имаме в тая държава.
Сега тука всичко е дроб. КАТ е запечатан половината, търсят и душат навсякъде хората от София, ама аз си мисля, че нашите добре прикриха нещата. Защото предния ден са го търсили и как не са го намерили там, ум не ми го побира като местността е известна и има път минаващ край нея, още повече, че това е в неговото село. И кой луд не оставя пари на близките си, ами ги разхвърля наоколо? Освен ако не е искал да ги предпази(тоест другите в схемата да са знаели за тях и да е очаквал да ги търсят)и затова да не им ги е оставил.
Факт е обаче, че предната събота пак се е напил в една дискотека и е бил супер весел. Супер странно е всичко, не им вярвам на тия нашите. Още повече като знам от първо лице как са способни да набедят невинен човек за убийство, а за техен полицай да го прикрият за сериозно нещо като известно време след това тоя същия уби онзи доктор в Гърция и го хванаха вече там.
За смях на цялата държава ставаме тука, смях и трагедия, а началника след толкова издънки още си го държат.
Служител уби жена си и се самоуби, онзи светна докторка в Гърция и се разприказваха как си е бил с психични отклонения и е тормозел толкова народ, сега хванаха един служител, а друг напусна за да не го хванат и в същия ден началника на КАТ се самоуби. Такъв началник може ли да стои на стола още?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Познайте сега дали ще има последствия за някой това нещо. Да знаете, че в България спокойно може да поръчваш подобни неща явно:
https://fakti.bg/bulgaria/353761-sicili ... rski-video
https://fakti.bg/bulgaria/353761-sicili ... rski-video
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://fakti.bg/bulgaria/361918-mityo- ... =firstpage
Митьо очите здравословни проблеми има и не иска да го държат затворен, в краен случай иска у тях да е. Невинен бил фалшиви свидетели вика, че му насолили от прокуратурата, заставяли ги да казват каквото трябва. Не бил се укривал, просто бил на лечение в Турция.
Митьо очите здравословни проблеми има и не иска да го държат затворен, в краен случай иска у тях да е. Невинен бил фалшиви свидетели вика, че му насолили от прокуратурата, заставяли ги да казват каквото трябва. Не бил се укривал, просто бил на лечение в Турция.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Top Gun Maverick написа:Митьо очите здравословни проблеми има и не иска да го държат затворен, в краен случай иска у тях да е. Невинен бил фалшиви свидетели вика, че му насолили от прокуратурата, заставяли ги да казват каквото трябва. Не бил се укривал, просто бил на лечение в Турция.
Ами по принцип, точно за този случай си е напълно прав. Не че нещо, винаги си е бил любимец на който трябва, но настанаха времена разделни и селянчетата като него първи оттичат в канала...
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Еййй...човека едно здраво око му остана и него искате да извадите . Болен , инвалидност 98% , съсипаха му бизнеса с наркотиците сега и гробарския бизнес му налазиха някакви жаби ......На хляб и сол ли да я кара бре ? 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Зайков се самоубил. Няма такъв смях. Предлагам вече ние във форума да решаваме тежките криминални случаи в България, имаме страхотен процент разкриваемост на фактическата обстановка, а тези сега ще я нищят тепърва.
Не съм видял другата тема също.
Не съм видял другата тема също.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Тежките престъпления нещо зачестиха , вероятно ще бъде променен закона за намаляване присъдата при признаване на вина за най големите изверги убийци . Смятате ли че може да се приложат и други мерки ? Например химическа кастрация за изнасилвачи и педофили , наказание което се прилага в скандинавските страни и Германия . Макар да се нарича малко по различно . Физическа кастрация се прилага в няколко щата на САЩ . Или американското правило три присъди -three-strikes laws и отиваш в затвора до живот .
Само информативно , Франция преди да отмени смъртното наказание преди 25 години прилага екзекутиране чрез гилотиниране . Обезглавяване с други думи .
Защо ние сме станали разграден двор , при положение че тежките престъпления в демократичните страни се наказват по най брутален начин ? Толкова ли сме напреднали в борбата с престъпноста ?
https://en.wikipedia.org/wiki/Three-strikes_law
https://factcheckeu.info/en/article/sal ... ne-chimica
Само информативно , Франция преди да отмени смъртното наказание преди 25 години прилага екзекутиране чрез гилотиниране . Обезглавяване с други думи .
Защо ние сме станали разграден двор , при положение че тежките престъпления в демократичните страни се наказват по най брутален начин ? Толкова ли сме напреднали в борбата с престъпноста ?
https://en.wikipedia.org/wiki/Three-strikes_law
https://factcheckeu.info/en/article/sal ... ne-chimica
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Химическата кастрация не е перманентна. Инжектират се хормони, които потискат тестостерона и така намаляват либидото и убиват еректилната функция. Процесът обаче е лесно обратим, с приемане на тестостерон, че дори организмът може сам да се възстанови. От инжектирания естроген, който най-често се ползва за химическа кастрация, може да ти поникнат цици
Доколкото си спомням, това е една от причините гений като Тюринг да се самоубие. Хомосексуализмът е бил престъпление тогава и той е бил подложен на химическа кастрация, въпреки огромния му принос през ВСВ. А това за физическата кастрация в САЩ го чувам за пръв път. Може ли повече инфо, тъй като доколкото знам, от около 100 години не се практикува подобно нещо, поне в цивилизования свят. Аз смятам, че педофилите-изнасилвачи просто трябва да се убиват. Няма нужда да го храним в затвора.