Покупка на първо BMW
Модератор: Общи модератори
Re: Покупка на първо BMW
Superexstatic написа:seimo написа:Superexstatic написа:bioz написа:Е39 ката е хубава кола ама струва 5 бона, а не 15...
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Ако искаш наистина хубава и с глезотии под 7 трудно ще стане. На мнението съм на Маверика, че човека много добре се е ориентирал с бюджета. За мен, когато взимаш кола наполовина на бюджета ти, то значи, че наистина можеш да си я позволиш. С оставащите ти пари може да правиш непредвидени ремонти, някой ъпгрейд, да я тестваш на някое пътуване из Европа или общо взето каквото ти е кеф и да си спокоен и да ти дреме на дедовия. Викате по-добре да си набие всичките пари за е60, па обслужването на заплатаНе че това не е и тенденцията в България де
А защо реши че 15к са всичките пари на човекаМного ме радва как всички вадят по 10-15к за е39 ,а като се появи някоя на такава цена и седи в мобилето докато избият дървета през нея
Добре де, на луд ли се правиш, ама къде казах да набие 10-15 за е39 само за покупката? Около 7(даже и колегата ildivvy е пуснал линк) се намират чудесни. Другiтe 7-8 остават за Бедрум, коври и да си кара с кеф и да не го мисли, ако нещо се строши. А колко пари "са му всичките на човека" нямам идея. Толкова е задал - толкова и коментираме
Незнам кой се прави на луд прочети пак какво Си написал. Първо за 15к може да се намери перфектно е60 + пари за обслужване,гуми и т.н и да ти останат да почерпиш приятелите. Второ човека е писал че има бюджет 15к за кола. Не видях да е писал че има 15к за кола,обслужване,бензин за 5 години , коври ,бело и т.н

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Едните са от миналия век, другите са от това хилядолетие 

"Чемодан, вокзал, Москва"
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
seimo написа:Superexstatic написа:seimo написа:Superexstatic написа:bioz написа:Е39 ката е хубава кола ама струва 5 бона, а не 15...
Ако искаш наистина хубава и с глезотии под 7 трудно ще стане. На мнението съм на Маверика, че човека много добре се е ориентирал с бюджета. За мен, когато взимаш кола наполовина на бюджета ти, то значи, че наистина можеш да си я позволиш. С оставащите ти пари може да правиш непредвидени ремонти, някой ъпгрейд, да я тестваш на някое пътуване из Европа или общо взето каквото ти е кеф и да си спокоен и да ти дреме на дедовия. Викате по-добре да си набие всичките пари за е60, па обслужването на заплатаНе че това не е и тенденцията в България де
А защо реши че 15к са всичките пари на човекаМного ме радва как всички вадят по 10-15к за е39 ,а като се появи някоя на такава цена и седи в мобилето докато избият дървета през нея
Добре де, на луд ли се правиш, ама къде казах да набие 10-15 за е39 само за покупката? Около 7(даже и колегата ildivvy е пуснал линк) се намират чудесни. Другiтe 7-8 остават за Бедрум, коври и да си кара с кеф и да не го мисли, ако нещо се строши. А колко пари "са му всичките на човека" нямам идея. Толкова е задал - толкова и коментираме
Незнам кой се прави на луд прочети пак какво Си написал. Първо за 15к може да се намери перфектно е60 + пари за обслужване,гуми и т.н и да ти останат да почерпиш приятелите. Второ човека е писал че има бюджет 15к за кола. Не видях да е писал че има 15к за кола,обслужване,бензин за 5 години , коври ,бело и т.н
Дай линк към това "Първо за 15к може да се намери перфектно е60 + пари за обслужване,гуми и т.н и да ти останат да почерпиш приятелите." Че аз само кошери виждам до тия пари(12-3к)
ПС:Пише се "не знам"

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Спрете с тия цитати на 45 поредни поста де, много гадно се разпъва така.
И човекът после наистина добави, че не е задължително да даде всичките пари за кола и обслужване. По спомен дори каза, че може да останат и някакви след евентуална ревизия на мотора! Тоест може да я има, може и да я няма, но се включва в тия 15.
И човекът после наистина добави, че не е задължително да даде всичките пари за кола и обслужване. По спомен дори каза, че може да останат и някакви след евентуална ревизия на мотора! Тоест може да я има, може и да я няма, но се включва в тия 15.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Superexstatic написа:seimo написа:Superexstatic написа:seimo написа:Superexstatic написа:bioz написа:Е39 ката е хубава кола ама струва 5 бона, а не 15...
Дай линк към това "Първо за 15к може да се намери перфектно е60 + пари за обслужване,гуми и т.н и да ти останат да почерпиш приятелите." Че аз само кошери виждам до тия пари(12-3к)
ПС:Пише се "не знам"
Горе долу ми е през "незнам" кое какво виждаш и какво не

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Никакви линкове за е60 няма, ама здраве да е. "Незнам" защо се занимавам и аз с олигофрени
Последна промяна Superexstatic на 09 Мар 2019, 21:29, променена общо 2 пъти

Exclusive89 написа:А колегата дали видя форумната Е60тка viewtopic.php?f=46&t=433198 изглежда доста добре и ако отговаря на описанието си е оферта
Superexstatic написа:Никакви линкове за е60 няма, ама здраве да е. "Незнам" защо се занимавам и аз с олигофрени
И аз се чудя същото ама съдба

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Аз лично, 39-ка бих взел или Мъ или 540 (по-здраво е сделана на места, а и звучи добре
)
А за да не стават тия скандали в беНве обществото, препоръчваме
Мерц
За сега сме добре, до Шкода и Дачия не сме стигнали още

А за да не стават тия скандали в беНве обществото, препоръчваме

Ubi dubium, ibi libertas
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
ЗЗП
Като стана въпрос за М-ките на Е39, те хубавите и запазени такива държат по високи цени от М-ките на Е60 и идентично състояние и със същия пробег.
https://www.autotrader.com/cars-for-sale/vehicledetails.xhtml?listingId=467968992&zip=77450&referrer=%2Fcars-for-sale%2Fsearchresults.xhtml%3Fzip%3D77450%26startYear%3D2001%26maxMileage%3D75000%26sortBy%3DderivedpriceDESC%26incremental%3Dall%26firstRecord%3D0%26marketExtension%3Don%26endYear%3D2003%26modelCodeList%3DM5%26makeCodeList%3DBMW%26searchRadius%3D0&startYear=2001&numRecords=25&firstRecord=0&endYear=2003&modelCodeList=M5&makeCodeList=BMW&searchRadius=0&makeCode1=BMW&modelCode1=M5&clickType=listing
Като стана въпрос за М-ките на Е39, те хубавите и запазени такива държат по високи цени от М-ките на Е60 и идентично състояние и със същия пробег.
https://www.autotrader.com/cars-for-sale/vehicledetails.xhtml?listingId=467968992&zip=77450&referrer=%2Fcars-for-sale%2Fsearchresults.xhtml%3Fzip%3D77450%26startYear%3D2001%26maxMileage%3D75000%26sortBy%3DderivedpriceDESC%26incremental%3Dall%26firstRecord%3D0%26marketExtension%3Don%26endYear%3D2003%26modelCodeList%3DM5%26makeCodeList%3DBMW%26searchRadius%3D0&startYear=2001&numRecords=25&firstRecord=0&endYear=2003&modelCodeList=M5&makeCodeList=BMW&searchRadius=0&makeCode1=BMW&modelCode1=M5&clickType=listing
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
hell's angel написа:Аз лично, 39-ка бих взел или Мъ или 540 (по-здраво е сделана на места, а и звучи добре)
А за да не стават тия скандали в беНве обществото, препоръчвамеМерц
![]()
Ти ши каиш,че не са препоръчвали - мога да ти изровя темата

Nickelback написа:Gqbriel написа:Абе вие на какви хапчета стеGqbriel написа:курник Е39Gqbriel написа:Е90 отстъпвало на Е39 ,бате бате - а дано ама надали.
Ти п'а от де припадна, бре?!![]()
Я кажи колко е велико Е90, че аз нещо не се сещам?![]()
Изобщо къде ги бутате Е60 и Е90 като на кола не приличат, ама айде
Виж, после им дойде акъла с F10, но горчивия привкус от един кафяв период някакси си остана
Да почван наред,щото скочихте като ощипани госпожички...
Първо се научете да четете!Това е изключително полезно!Второ - да видя Е90 е велика кола?!?!?!Мога да изброя не едно и две небивалици в нея,но извинявай ама сме 21век.
Кое на какво прилича,ако не си разбрал за годините си,му се казва СУБЕКТИВНО мненние и ВКУС!Е39 не ми харесва,Е60 също не харесвам,Е34 е друго нещо.
Да му се невиди и тоя горчив привкус,само 5 год и половина си карам тъпата 90ка ,естествено,че си има някакви проблеми,но това е автомобил (сектата е хубаво нещо,ама разума и мисълта трябва да са водещи)служи вярно и си ми е кеф,Е39 за 15 000лв ,ама верно сте спали на течение,голяма секта голямо нещо,
гледам Ви на пътя всичките гъзари,гледат лошо с 39ката смъкната на земята,кара класика и е голям батка и в главата коври и тарикатлък - ,ДА ама НЕ карате класика,карате обикновен автомобил ,
който сигурно е хубав ,но е на 23 годиини.Явно за вас времето е спряло,ама само да ви спомена,че света се е променил ама мноооого...Той моя курник е 13години и ми е все тая,на кой му харесва,мой си е .
И да предпочитам изпъната Е90 пред Е39...е,и?
Grozdanoff написа:Gqbriel написа:Абе вие на какви хапчета сте - 15к за 20+ годишен курник Е39..моля ви спрете хаповете.Е90 отстъпвало на Е39 ,бате бате - а дано ама надали.
Е60 - модел на 15години..да 15години - ring a bell?
Цялата тема е един тотален бисер....
Курник ще си казваш пред огледалото! Ебахти форума, пак се обиждат БМВ-та!!! Относно Е39 vs E90 возията и комфорта на петицата изобщо не можеш да ги сравняваш с 3ката, просто нямат нищо общо! Това, че ти се виждаш като по-голямо гъзе в Е90 за пред коврите е съвсем друга бира!
А ти си точно кой да ми говориш аз къде да гледам...то гроздето е леко кисело бате бате..нали Е9х и Е9х разлика от тука до небето.Кое да сравнявам,кое ти е по-добро в Е39 - возия - относително,спирачки - ама мнооого си далече,надеждност - още по-далече..само не ми слагайте М5,че като гледам всички са М5 ама стикер.
та кое и е по-доброто или тука сме се ,събрали да си чешем езиците - продавайте си Е39 за 15 000 и си вярвате....
За форума не ми говори,като гледам май си скорошен - лека нощ мерси,имай малко уважение само а? И в контра на лиричните коментари за к**ва,колата ми е семейна,ни ми е за к**ва ни ми е за пръчове с комплекси,аз такива нямам,не съдя някой по това,което кара,ама за разлика от други, мисля малко по-трезво,к**ва си ги возете в лачените коли,моята си е обикновена кола с 4 гуми.Кола през живота си за к**ва не съм и няма да купя,трябва да си мега комплексар от село нейде,това въобще да си го помислиш (но е факт, тук явно младите беенвисти,така виждат марката,е да ама някои други я свързваме с приятели,ама ходи обяснявай на някой от 3 дена у тоя форум) - "Дай да сложа ключа с М ключодържателя на масата,за да види сервитьорката "
Дай да ти видя великото Е39 за 15 иляди лева у 2019 година...
Понеже много мисли и малко мозък - евала на Сашо ,човека чиято кола е Е39 ,но реално струва няколко по 15 ,ама 99.9999% са си гробници на пазара...коли на над няколко стотин хиляди километра и само 20+ години ,десетки собственици и тонове пръдня по седалките...стегнете се малко,нито хваля Е90(които пак са на няколко стотин иляди километра) нито хваля друг модел(ама много ви е яд на тези с Е90 бе да му се невиди,ако не пишеше кво карам,какво ли щяхте да коментирате),ама поне бъдете малко реалисти,едно е Е39 била тя и 520и в бечупречно състояние на 20 000км или подобни,друго е 99.9999999999% от тези на пазара...
За пореден път се показа форум-а,дай сеир и семки да има и да се обиждаме на лична основа ,без дори да знаеш кой е другия отстреща и трезво да обмислиш написаното..
Е39 - 15 000
Е60 - 45 000
Ф10 - 90 000
Г30 - 250 000
Vivaaa las Vegas !
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Gqbriel написа:Nickelback написа:Gqbriel написа:Абе вие на какви хапчета стеGqbriel написа:курник Е39Gqbriel написа:Е90 отстъпвало на Е39 ,бате бате - а дано ама надали.
Ти п'а от де припадна, бре?!![]()
Я кажи колко е велико Е90, че аз нещо не се сещам?![]()
Изобщо къде ги бутате Е60 и Е90 като на кола не приличат, ама айде
Виж, после им дойде акъла с F10, но горчивия привкус от един кафяв период някакси си остана
Да почван наред,щото скочихте като ощипани госпожички...
Първо се научете да четете!Това е изключително полезно!Второ - да видя Е90 е велика кола?!?!?!Мога да изброя не едно и две небивалици в нея,но извинявай ама сме 21век.
Кое на какво прилича,ако не си разбрал за годините си,му се казва СУБЕКТИВНО мненние и ВКУС!Е39 не ми харесва,Е60 също не харесвам,Е34 е друго нещо.
Да му се невиди и тоя горчив привкус,само 5 год и половина си карам тъпата 90ка ,естествено,че си има някакви проблеми,но това е автомобил (сектата е хубаво нещо,ама разума и мисълта трябва да са водещи)служи вярно и си ми е кеф,Е39 за 15 000лв ,ама верно сте спали на течение,голяма секта голямо нещо,
гледам Ви на пътя всичките гъзари,гледат лошо с 39ката смъкната на земята,кара класика и е голям батка и в главата коври и тарикатлък - ,ДА ама НЕ карате класика,карате обикновен автомобил ,
който сигурно е хубав ,но е на 23 годиини.Явно за вас времето е спряло,ама само да ви спомена,че света се е променил ама мноооого...Той моя курник е 13години и ми е все тая,на кой му харесва,мой си е .
И да предпочитам изпъната Е90 пред Е39...е,и?

Мене ли ме гледаш, бре?!

Габчо, неШо си се превъзбудил, мамин, преплиташ пръстенца, страшна работа

Ей аман от покемони като тебе

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Тука никой не чете явно!Или поне е избирателно и търсите за какво да се заяждате!

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...

От понеделник, вторник ще стане още по-страшно, ако изкара дотогава

Ubi dubium, ibi libertas
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
hell's angel написа::mhihi:![]()
![]()
От понеделник, вторник ще стане още по-страшно, ако изкара дотогава
Само коли да се чупят и тесни, и тАва е!

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Драстииии 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...