Папа Франциск в България
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Папа Франциск в България
Темата махната ли е или аз не я виждам? И ако е махната защо? Не всеки ден главата на католическата църква идва в България

В този момент над 200 деца вземат първо причастие от Папа Франциск в гр. Раковски.
Sent from my iPhone Х using Tapatalk

В този момент над 200 деца вземат първо причастие от Папа Франциск в гр. Раковски.
Няма вече BMW
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Папа Франциск в България

Враждебност към бежанците и негативно отношение към Римокатолическата църква в държавата с най-задълбочаващата се демографска криза и най-ниския стандарт на живот в Европа. Това са акцентите в световните медии при отразяването на посещението на папа Франциск у нас, като някои от статиите са написани в сътрудничество с български журналисти....
И какво от това, че е в България, да не би да извърши нещо добро за страната... Защо не даде личен пример и не направи един хубав бежански лагер на ОНЗИ площад- може с палатки, може с бараки....
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Venelin1111 написа:Темата махната ли е или аз не я виждам? И ако е махната защо?
Темата е махната понеже авторът си изтри първия пост и се покри като мишок. В следствие на това моето второ мнение остана първо и темата се появяваше като пусната от мен, та помолих да бъде изтрита.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Аз що почвам да имам чувството, че само заради бежанците е тук? 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Нямам нищо против дядката, но той е само един фигурант, реално погледнато...
Аз не съм религиозен, даже май не знам български патриарх кой е в момента, та защо да се вълнувам чак толкова от посещението на католическия шеф, или мюсюлманския или будисткия... който им е главен там, служител на култа?
Всички тия призиви за мир, единство, разбирателство, толерантност и милосърдие... абе звучат добре, но покрай тях се сещам, че точно католическите папи са благославяли кръстоносните походи, разорението на Константинопол, дори режимът на Хитлер... и да не забравяме "светата" инквизиция през средновековието, с безброй изгорени "вещици", набити на кол "еретици" и одрани живи "богохулници". И точно тоя ме призовава да бъда по-хуманен и милосърден? Айде стига де...

Аз не съм религиозен, даже май не знам български патриарх кой е в момента, та защо да се вълнувам чак толкова от посещението на католическия шеф, или мюсюлманския или будисткия... който им е главен там, служител на култа?
Всички тия призиви за мир, единство, разбирателство, толерантност и милосърдие... абе звучат добре, но покрай тях се сещам, че точно католическите папи са благославяли кръстоносните походи, разорението на Константинопол, дори режимът на Хитлер... и да не забравяме "светата" инквизиция през средновековието, с безброй изгорени "вещици", набити на кол "еретици" и одрани живи "богохулници". И точно тоя ме призовава да бъда по-хуманен и милосърден? Айде стига де...

Excellent! Steven is my name!
Времената са други, всичко тече и се променя, не казвам, че трябва да се забравя, но не бива и да се преиграва.
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Папа Франциск в България
Borymeckata написа:Нямам нищо против дядката, но той е само един фигурант, реално погледнато...![]()
![]()
Всички тия призиви за мир, единство, разбирателство, толерантност и милосърдие... абе звучат добре, но покрай тях се сещам, че точно католическите папи са благославяли кръстоносните походи, разорението на Константинопол, дори режимът на Хитлер... и да не забравяме "светата" инквизиция през средновековието, с безброй изгорени "вещици", набити на кол "еретици" и одрани живи "богохулници". И точно тоя ме призовава да бъда по-хуманен и милосърден? Айде стига де...![]()
Да се отречем от България щом сме били съюзници с Хитлер? Относно “Светата инквизиция” отдавна е отречена и много папи от 18 век насетне са се извинявали за това. Естествено , че ще призовава за мир и благоденствие . ... ти какво искаш да проповядва ? Прави разлика от вярващи хора и религиозни хора. Всички ние вярваме в нещо: В Бог ,доброта , мир , хармония и т,н
Нищо лошо , всеки има прави да си вярва в каквото иска , но когато вярваме в доброто е по- лесно.
Последна промяна Venelin1111 на 06 Май 2019, 15:40, променена общо 2 пъти
Няма вече BMW
този човек просто демонстрира още една (миролюбива) гледна точка която е хубаво да не я забравяме. не одобрявам или съдя- просто едно на ум.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Пак казвам - нямам нищо против него, но и не съм му фен, та да пищя и да припадам като го видя... Глава на един от религиозните култове, с които нямам нищо общо. Все едно съм срешнал капитана на финландския отбор по кърлинг - моите уважения, да е жив & здрав и... това е.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Borymeckata написа:Нямам нищо против дядката, но той е само един фигурант, реално погледнато...![]()
![]()
Всички тия призиви за мир, единство, разбирателство, толерантност и милосърдие... абе звучат добре, но покрай тях се сещам, че точно католическите папи са благославяли кръстоносните походи, разорението на Константинопол, дори режимът на Хитлер... и да не забравяме "светата" инквизиция през средновековието, с безброй изгорени "вещици", набити на кол "еретици" и одрани живи "богохулници". И точно тоя ме призовава да бъда по-хуманен и милосърден? Айде стига де...![]()

Зад кръста кой стои, нали знаете..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз мислех че ще отиде в циганската махла на Пазарджик да вкара в правата вяра няколко еретици , като им умие краката . Но колкото толкова , по добре този отколкото ония брадатите .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Тази мацка поставя интересни въпроси за размисъл:
https://svobodnoslovo.eu/%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b5-%d0%b5-%d0%b4%d1%83%d1%85%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%b8-%d1%85%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%8f%d0%bd%d1%81%d0%ba/
Хайде да кажем, че инквизицията е стара работа... Но Католическата църква наистина е безумно богата и влиятелна - в момента. Та вместо да призовава за милосърдие и помощ на бедните, може направо да запретва ръкавите и да действа.
https://svobodnoslovo.eu/%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b5-%d0%b5-%d0%b4%d1%83%d1%85%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%b8-%d1%85%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%8f%d0%bd%d1%81%d0%ba/
Хайде да кажем, че инквизицията е стара работа... Но Католическата църква наистина е безумно богата и влиятелна - в момента. Та вместо да призовава за милосърдие и помощ на бедните, може направо да запретва ръкавите и да действа.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Само не разбрах, що се вози в блиндиран автомобил, "шефа" му нали го пази?
Като е толкова гостоприемен да си покани някоя хилядарка от "бежанците" в Ватикана, да даде пример, така да се каже....

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Големи некадърници тия дето му пишат речите. Ако му ги пишех аз, щеше да излъчи послание, да намалят цената на бензина и данъците на 15+годишните нови вносове, да се избият пеерасите, бежанците и черните, да се вдигнат заплатите, особено на тия, които работят нискоквалифициран труд, да се премахнат ограниченията на скоростта и пешеходните пътеки, да се премахнат сините зони и винетките, да се намали цената на свинското, луканката и уискито, да се премахне акциза на цигарите, да се признае чалгата (и кючеците разбира се) за национално културно богатство и маратонките и анцузите Адидас, както и Ролексите и Омегите произведени в турски или китайски гараж, да се признаят за оригинални. И щях да привлека към католицизма в рамките на няколко часа, няколко милиона изгубени души. В Северозапада даже ходжите и радикалните ислямисти щяха да се покръстят на момента

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3