Папа Франциск в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Папа Франциск в България

Мнение от Venelin1111 » 06 Май 2019, 10:24

Темата махната ли е или аз не я виждам? И ако е махната защо? Не всеки ден главата на католическата църква идва в България

Изображение

В този момент над 200 деца вземат първо причастие от Папа Франциск в гр. Раковски.

Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Няма вече BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: Папа Франциск в България

Мнение от zvetiko » 06 Май 2019, 11:18

Изображение

Враждебност към бежанците и негативно отношение към Римокатолическата църква в държавата с най-задълбочаващата се демографска криза и най-ниския стандарт на живот в Европа. Това са акцентите в световните медии при отразяването на посещението на папа Франциск у нас, като някои от статиите са написани в сътрудничество с български журналисти....

И какво от това, че е в България, да не би да извърши нещо добро за страната... Защо не даде личен пример и не направи един хубав бежански лагер на ОНЗИ площад- може с палатки, може с бараки....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 06 Май 2019, 11:39

Venelin1111 написа:Темата махната ли е или аз не я виждам? И ако е махната защо?

Темата е махната понеже авторът си изтри първия пост и се покри като мишок. В следствие на това моето второ мнение остана първо и темата се появяваше като пусната от мен, та помолих да бъде изтрита.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 06 Май 2019, 13:49

Аз що почвам да имам чувството, че само заради бежанците е тук? :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 06 Май 2019, 14:01

Нямам нищо против дядката, но той е само един фигурант, реално погледнато... :dunno: :dunno:

Аз не съм религиозен, даже май не знам български патриарх кой е в момента, та защо да се вълнувам чак толкова от посещението на католическия шеф, или мюсюлманския или будисткия... който им е главен там, служител на култа?

Всички тия призиви за мир, единство, разбирателство, толерантност и милосърдие... абе звучат добре, но покрай тях се сещам, че точно католическите папи са благославяли кръстоносните походи, разорението на Константинопол, дори режимът на Хитлер... и да не забравяме "светата" инквизиция през средновековието, с безброй изгорени "вещици", набити на кол "еретици" и одрани живи "богохулници". И точно тоя ме призовава да бъда по-хуманен и милосърден? Айде стига де... :kuku: :kuku:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 06 Май 2019, 14:08

Времената са други, всичко тече и се променя, не казвам, че трябва да се забравя, но не бива и да се преиграва.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Папа Франциск в България

Мнение от Venelin1111 » 06 Май 2019, 14:40

Borymeckata написа:Нямам нищо против дядката, но той е само един фигурант, реално погледнато... :dunno: :dunno:

Аз не съм религиозен, даже май не знам български патриарх кой е в момента, та защо да се вълнувам чак толкова от посещението на католическия шеф, или мюсюлманския или будисткия... който им е главен там, служител на култа?

Всички тия призиви за мир, единство, разбирателство, толерантност и милосърдие... абе звучат добре, но покрай тях се сещам, че точно католическите папи са благославяли кръстоносните походи, разорението на Константинопол, дори режимът на Хитлер... и да не забравяме "светата" инквизиция през средновековието, с безброй изгорени "вещици", набити на кол "еретици" и одрани живи "богохулници". И точно тоя ме призовава да бъда по-хуманен и милосърден? Айде стига де... :kuku: :kuku:

Да се отречем от България щом сме били съюзници с Хитлер? Относно “Светата инквизиция” отдавна е отречена и много папи от 18 век насетне са се извинявали за това. Естествено , че ще призовава за мир и благоденствие . ... ти какво искаш да проповядва ? Прави разлика от вярващи хора и религиозни хора. Всички ние вярваме в нещо: В Бог ,доброта , мир , хармония и т,н
Нищо лошо , всеки има прави да си вярва в каквото иска , но когато вярваме в доброто е по- лесно.

Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Последна промяна Venelin1111 на 06 Май 2019, 15:40, променена общо 2 пъти
Няма вече BMW

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Май 2019, 14:41

този човек просто демонстрира още една (миролюбива) гледна точка която е хубаво да не я забравяме. не одобрявам или съдя- просто едно на ум.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 06 Май 2019, 18:05

Пак казвам - нямам нищо против него, но и не съм му фен, та да пищя и да припадам като го видя... Глава на един от религиозните култове, с които нямам нищо общо. Все едно съм срешнал капитана на финландския отбор по кърлинг - моите уважения, да е жив & здрав и... това е.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Май 2019, 18:24

Borymeckata написа:Нямам нищо против дядката, но той е само един фигурант, реално погледнато... :dunno: :dunno:

:yes: :yes:
Зад кръста кой стои, нали знаете..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Май 2019, 8:25

Аз мислех че ще отиде в циганската махла на Пазарджик да вкара в правата вяра няколко еретици , като им умие краката . Но колкото толкова , по добре този отколкото ония брадатите .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 07 Май 2019, 12:37

Тази мацка поставя интересни въпроси за размисъл:
https://svobodnoslovo.eu/%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b5-%d0%b5-%d0%b4%d1%83%d1%85%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%b8-%d1%85%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%8f%d0%bd%d1%81%d0%ba/

Хайде да кажем, че инквизицията е стара работа... Но Католическата църква наистина е безумно богата и влиятелна - в момента. Та вместо да призовава за милосърдие и помощ на бедните, може направо да запретва ръкавите и да действа.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 07 Май 2019, 14:24

Само не разбрах, що се вози в блиндиран автомобил, "шефа" му нали го пази? :mhihi: Като е толкова гостоприемен да си покани някоя хилядарка от "бежанците" в Ватикана, да даде пример, така да се каже....
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 07 Май 2019, 15:11

Големи некадърници тия дето му пишат речите. Ако му ги пишех аз, щеше да излъчи послание, да намалят цената на бензина и данъците на 15+годишните нови вносове, да се избият пеерасите, бежанците и черните, да се вдигнат заплатите, особено на тия, които работят нискоквалифициран труд, да се премахнат ограниченията на скоростта и пешеходните пътеки, да се премахнат сините зони и винетките, да се намали цената на свинското, луканката и уискито, да се премахне акциза на цигарите, да се признае чалгата (и кючеците разбира се) за национално културно богатство и маратонките и анцузите Адидас, както и Ролексите и Омегите произведени в турски или китайски гараж, да се признаят за оригинални. И щях да привлека към католицизма в рамките на няколко часа, няколко милиона изгубени души. В Северозапада даже ходжите и радикалните ислямисти щяха да се покръстят на момента :D :D :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Май 2019, 15:48

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата