Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
Най-вероятно порта на телефона ти е мръсен, изчисти го с нещо и би трябвало да се оправи
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Чистих го. Не става..
Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Exclusive89 написа:А ве хубави са и Андроид и ИОС, ама мен повече размерите взеха да ме притесняват, след няколко години май ще трябва да носим ''диагоналки'' (педерушки)

Такава диагоналка ще нося с кеф

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
randity написа:...И така с мъки разгеле го закрепя да започне бързо зареждане. Някой друг има ли този проблем или да отива за ремонт по гаранция? Телефона не е изпускан, удрян и т.н.
Според мен също си е стандартният проблем на USB-C конектора - доста е отворен и задържа замърсяване. При мен също 1+ 5-цата го прави от време на време, понеже се понапълва с прах с течение на времето. Трябва да го чистя вече. Може да има поокислено по пиновете и може да пробваш да го почистиш с някакъв специален за целта разтвор и да омаслиш леко за по-плавен" контакт. Другия вариант е да ти се е поразбил...
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Днеска отидох до Технополиса с намерението да си взема p30 lite...ама с намерението си останах
)) Не е лош телефона, ама...засега ще си седя на p9.

Хм,хм...
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
randity написа:Чистих го. Не става..
Малко тъп върпос но, пробва ли с нов кабел? Имах подобен проблем и като взех нов кабел, проблема се реши.
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
С общо 4 кабела пробвах. Едно и същоPolandBall написа:randity написа:Чистих го. Не става..
Малко тъп върпос но, пробва ли с нов кабел? Имах подобен проблем и като взех нов кабел, проблема се реши.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Представиха OnePlus 7 и OnePlus 7 Pro. Доста впечатляват, особено Pro версията е с някакъв мега дисплей. От петък ще са на пазара, а 6Т ще е с намалена с 30$ цена като оставят само версията с 8GB Ram.
Ще видя как ще са цените на 7 ама заслужава ли си? Реално големия скок между моделите е при Pro версията, пък той идва малко като големичък
Чистия 7 ще е малко подобрена версия на 6Т (процесор, памет, пръстов отпечатък и други дреболии), но на малко по-висока цена...
Ще видя как ще са цените на 7 ама заслужава ли си? Реално големия скок между моделите е при Pro версията, пък той идва малко като големичък

Чистия 7 ще е малко подобрена версия на 6Т (процесор, памет, пръстов отпечатък и други дреболии), но на малко по-висока цена...
- n.metodiev
- Потребител
-
Здравейте,
Имам следния казус и се надявам някой да успее да помогне или да даде съвет. Имам или по-точно казано имах Huawei Mate 20. Случи се така, че падна и го тотализирах. Телефона в момента е изключен. За да го включа ми изисква пин код, който да въведа за да се отключи, но няма как да го въведа. Въпроса е има ли как да си прехвърля снимките на друго устройство (другата информация чрез профила в гугъл е налична)?
Изпратено от моят MAR-LX1A с помощта на Tapatalk
Имам следния казус и се надявам някой да успее да помогне или да даде съвет. Имам или по-точно казано имах Huawei Mate 20. Случи се така, че падна и го тотализирах. Телефона в момента е изключен. За да го включа ми изисква пин код, който да въведа за да се отключи, но няма как да го въведа. Въпроса е има ли как да си прехвърля снимките на друго устройство (другата информация чрез профила в гугъл е налична)?
Изпратено от моят MAR-LX1A с помощта на Tapatalk
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
аз имам OnePlus 6T и да ти кажа изобщо не помня нито какъв процесор има, нито колко рам, а и като цяло не ми пука, та според мен не се хващай на тия работи, а по-скоро батерия, дисплей и някои други работи дето са по-важни за всекидневното използване.
например аз тоя телефон като ми е в джоба нито го чувам като звъни, нито усещам вибрацията...с предишния ми iPhone никога не съм имал проблеми с това. също и като говориш по телефона на някое шумно място, звука на макс не е достатъчно силен, но да речем че това не е такъв проблем. сензора за пръстов отпечатък на 6Т не е много добър и често ме изнервя, а пък face unlock е прекалено добро и съм го спрял, защото понякога просто искам да погледна нотификейшъните, а телефона се отключва вместо това...
гледам, че при новия са ъпдейтнали fingerprint sensor-a, та това вероятно не е проблем вече.
друго, което е кофти е верикалното меню с приложенията - просто всеки път трябва да търсиш приложението, което искаш да отвориш. в това отношение менютата тип като на iPhone (със страници) са доста по-ефективни защото лесно можеш да запомниш, че например на втора страница си оставил приложенията за онлайн банкиране, на 3та за social networking и т.н. начина по който съм го разрешил е просто слагам приложенията на "desktop-a" и става като на iPhone менюто...ама все пак ме дразни, че трябва да се занимавам.
на едно от unboxing клипчетата в youtube показаха, че телефона идва с v2 на Bullets слушалките - не знам какво са променили, но v1 са пълен shite...за разговори не стават освен ако не си в някоя шумоизолирана капсула, нямат noise filtering или каквото трябва и отстрещната страна на телефона чуват всичко дето се случва около теб. за тичане са също доста неудобни защото кабела само ти се подмята на врата, мен лично поне ме дразни. иначе батерията изкарва доста време.
нямам за цел да го критикувам толкова телефона, но на мен лично ми се струват кофти недостатъците ако ще използваш телефона за разговори по работа.
например аз тоя телефон като ми е в джоба нито го чувам като звъни, нито усещам вибрацията...с предишния ми iPhone никога не съм имал проблеми с това. също и като говориш по телефона на някое шумно място, звука на макс не е достатъчно силен, но да речем че това не е такъв проблем. сензора за пръстов отпечатък на 6Т не е много добър и често ме изнервя, а пък face unlock е прекалено добро и съм го спрял, защото понякога просто искам да погледна нотификейшъните, а телефона се отключва вместо това...
гледам, че при новия са ъпдейтнали fingerprint sensor-a, та това вероятно не е проблем вече.
друго, което е кофти е верикалното меню с приложенията - просто всеки път трябва да търсиш приложението, което искаш да отвориш. в това отношение менютата тип като на iPhone (със страници) са доста по-ефективни защото лесно можеш да запомниш, че например на втора страница си оставил приложенията за онлайн банкиране, на 3та за social networking и т.н. начина по който съм го разрешил е просто слагам приложенията на "desktop-a" и става като на iPhone менюто...ама все пак ме дразни, че трябва да се занимавам.
на едно от unboxing клипчетата в youtube показаха, че телефона идва с v2 на Bullets слушалките - не знам какво са променили, но v1 са пълен shite...за разговори не стават освен ако не си в някоя шумоизолирана капсула, нямат noise filtering или каквото трябва и отстрещната страна на телефона чуват всичко дето се случва около теб. за тичане са също доста неудобни защото кабела само ти се подмята на врата, мен лично поне ме дразни. иначе батерията изкарва доста време.
нямам за цел да го критикувам толкова телефона, но на мен лично ми се струват кофти недостатъците ако ще използваш телефона за разговори по работа.

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Denmark написа:друго, което е кофти е верикалното меню с приложенията - просто всеки път трябва да търсиш приложението, което искаш да отвориш. в това отношение менютата тип като на iPhone (със страници) са доста по-ефективни защото лесно можеш да запомниш, че например на втора страница си оставил приложенията за онлайн банкиране, на 3та за social networking и т.н. начина по който съм го разрешил е просто слагам приложенията на "desktop-a" и става като на iPhone менюто...ама все пак ме дразни, че трябва да се занимавам.
То затова има "хоризонтално" меню, което редиш, както и каквото искаш

Лето две и седемнаесто.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
как се сменя от вертикално на хоризонтално? става въпрос за app drawer-a

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Denmark написа:как се сменя от вертикално на хоризонтално? става въпрос за app drawer-a
Под хоризонтално имам предвид "десктопа", както си го написал. Аз си го къстамизирам със санитарния минимум и не ми е необходимо да ги имам всички налични там, просто reorder-нати, както е при iPhone. Но въпрос на навик, да

ЕДИТ: Забравих да вметна, че идеята на App drawer-а е да ти листне всички налични приложения на телефона с оглед подреждането им по азбучен ред за по-лесно менажиране и намиране. Защото биха могли да бъдат адски много. Ако юзъра би имал свободата да ги размества там ще стане манджа с грозде и няма намиране. Та аз лично си предпочитам Андроид стила

Освен това на Oneplus (Oxygen) има т. нар. "скрито меню" (все едно е част от App drawer). Достъпва се като слайднеш настоятелно от самия ляв ръб на екрана надясно

Последна промяна Nickelback на 15 Май 2019, 21:58, променена общо 2 пъти
Лето две и седемнаесто.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
След бърз преглед на сайта на 1+ дилемата е решена - поне към момента 7цата с 8Gb RAM и 256GB памет ще е на по-ниска цена от оставащата "жива" опция на 6Т с идентични показатели. Не знам как са го постигнали тоя ефект
Ще изчакам месец-два да се разпродадат първите бройки където е възможно да има повече фабрични дефекти и скачам на 7 (7 Pro е прекалено голям за моя вкус), тамън и ще са минали тежките морски уикенди когато е възможно да приводня телефончето
Разгледах представянето на Oxyden OS и останах с впечатление, че доста неща можеш да персонализираш. Quick launch до любимите приложения също е яка опция, както и RAM Boost

Разгледах представянето на Oxyden OS и останах с впечатление, че доста неща можеш да персонализираш. Quick launch до любимите приложения също е яка опция, както и RAM Boost
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Moto g7 + Moto g7 power - някой с впечатления от първа ръка?
С разлика 50 лъва са в полза на чистото г7, дали си струват заради по-добрата разделителна способност на екрана? (май нямат друга разлика..)

С разлика 50 лъва са в полза на чистото г7, дали си струват заради по-добрата разделителна способност на екрана? (май нямат друга разлика..)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"