Електрожен или телоподаващо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: Електрожен или телоподаващо

Мнение от ildivvy » 31 Май 2019, 20:44

Отзивите за Редко,като че, не са толкова добри! Май са и само китайска сглобка... По-добре разгледайте ДЕЛ,както сте решили до сега! Мисля,че 'СелфКонтрол'-а беше българската сглобка и е по-скъпия,като цена! В магазина ще ви кажат (ако сте от София).Хората отговарят и по телефона или на запитване по електронна поща! Разгледайте и ДЕЛТЕХ-а. Ще останете доволни и няма да имате проблеми за подобна употреба!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 31 Май 2019, 21:13

ildivvy написа:Отзивите за Редко,като че, не са толкова добри! Май са и само китайска сглобка...

Имам 3-фазно 180А Редко,купувано е преди 2000-ната година.
Освен елементи по ръкохватката друго не съм сменял (да чукам на дърво).
Не ми е основен инструмент,т.е. не се ползва всеки ден,но доста тел е разтопило :clap:
Доволен съм.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 31 Май 2019, 21:50

ildivvy написа:Отзивите за Редко,като че, не са толкова добри! Май са и само китайска сглобка... По-добре разгледайте ДЕЛ,както сте решили до сега! Мисля,че 'СелфКонтрол'-а беше българската сглобка и е по-скъпия,като цена! В магазина ще ви кажат (ако сте от София).Хората отговарят и по телефона или на запитване по електронна поща! Разгледайте и ДЕЛТЕХ-а. Ще останете доволни и няма да имате проблеми за подобна употреба!

Ще прегледам със сигурност.

Съседът ми се занимава много със заварки, той си взе Редко и е предоволен. Преди не помня с какво беше, но редовно му изключваше от жега :D Та за него съдя като качество по думите на съседа, който да не кажа всеки, ама почти всеки ден заварява нещо с него.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Май 2019, 21:58

На редкото са им доста надценени нещата . Мен лично не ме кефи тая фирма заради надменното им отношение към клиентите . Държат се сякаш ти правят услуга че ти прибират парите .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 31 Май 2019, 22:19

Jordana написа: Мен лично не ме кефи тая фирма заради надменното им отношение към клиентите . Държат се сякаш ти правят услуга че ти прибират парите .

Купувам спотер от Евромаркет-1200лв. в брой.Вземат ми още 5лв. за прост трифазен щепсел,щото устройството идва само с кабели,без щепсел.Яко,а.... :lol:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 01 Юни 2019, 0:14

Аз преди 3-4 години купих някакъв инверторен на Дел за около 500 лв. Досега е стопил над 150 кила електроди и не съм имал никакви проблеми. Освен, че падат бушоните като стопя цял електрод наведнъж :mhihi:

Jordana написа:Мен лично не ме кефи тая фирма заради надменното им отношение към клиентите . Държат се сякаш ти правят услуга че ти прибират парите .

Веднъж ги питах за заваръчни апарати, които да се интегрират с роботи - дори не оферираха...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 01 Юни 2019, 8:47

drifty написа:В бюджет 800-1000лв /ориентировъчен/ какво бихте препоръчали като марка/модел. Ако някой има някой и друг линк с конкретни примери, ако е разглеждал наскоро, също върши работа.

Ето едно предложение, в долната граница на бюджета. Като телчарка с железа се справя чудесно, за Халумин не става, като електрожен - не знам. Гаранцията му е добра и сервиза им е чуден. Ако имаш алтернативен вариант :mrgreen: за бутилки и т.н. - свиркай, да коригираме нещата :D
Селфконтрола и Екоконтрола на Дел не са баш едни същи и по същество са си все китайци :mhihi: При тях също няма да имате забележки със сервиз, гаранции и обслужване.
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 01 Юни 2019, 19:44

Днес ходих до магазина на Редко, но не работят. Все пак вътре видях нещо интересно. Ето този модел, не е техен, но го продават там. Имам приятел, който ми го похвали, че държи, а го убива от работа. Прилична на това от горния пост. Около 800лв е, китаец предполагам.

IMG_20190315_233620.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата