Счетоводно-правен въпрос - отпуск ???
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: Счетоводно-правен въпрос - отпуск ???
HRките съм забелязал, че много обичат да раздават правосъдие и да определят съдби. Може да си я побъзикаш малко в такъв случай 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
И аз съм забелязъл, че обичат да летят в облаците служителите на тази позиция. Аз обаче съм ПВО-то във фирмата и приземявам всичко
Чакам да видя какво ще намери защото уж щяла да провери дали няма промени, но силно се съмнявам да си признае грешката

Чакам да видя какво ще намери защото уж щяла да провери дали няма промени, но силно се съмнявам да си признае грешката
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Тая тема ми изглежда подходяща да питам. Някой знае ли как точно стоят нещата при даване кола на лизинг между две частни лица? И то ако вземащият я си живее в Германия(но е Българина)и иска да я закара там и да я изптлати цялата за една година като даде 30%-та първоначална вноска? В кои случаи може да изгори продавача и как стоят нещата ако онзи спре да плаща?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4