Черноморска тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ М44Б19
Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
Детайли за колата: Стара баба с тояжка

Re: Черноморска тема

Мнение от stormrider » 05 Юли 2019, 15:41

acho.rs написа:Дълги години бях фен и защитник на родното черноморие, но бич плийс - стана по-зле и от студентски град. На северното черноморие, вече трагикомедията е пълна. Ходих в началото на Май на Тюленово и Камен Бряг - нямаше пукнат човек, само няколко румънски семейства (ама от тия дето са трезви, през по-голямата част от времето)... Та изкарах си невероятно. Замислих се - колко хубаво можеше да бъде нашето черноморие... Ако не не си го бяхме стипанисвали ние.

Ачо, много си прав. От 2012 ходя само на севрот Варна. Каварна, Шабла, Крапец. Страхотно! Просто страхотно. Общо взето, няма кой да те напсува. Плажовете, каквито ги искате. Топола бийч, тракийски скали, иканталъка, Болата.... Пълен кеф. Само на север.
С много любов към децата!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 05 Юли 2019, 16:38

^ Дам, натам се насочиха (насочихме) изгонените от Смокиня и Градина :D

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Юли 2019, 17:26

ВНИМАНИЕ!
К.К. СЛЪНЧЕВ БРЯГ ТЪРСИ СПЕШНО ДА НАЗНАЧИ ТУРИСТИ. МОЖЕ И БЕЗ ОПИТ!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Юли 2019, 17:58

Къде са туристите ?
Ами явно Ангелкова е изпълнила обещанието си от 2016г .

https://www.mediapool.bg/ministarat-na- ... 50897.html
И сега вампирите са прогонили туристите , затова пък може отново да популяризираме туристите .... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 05 Юли 2019, 19:14

zvetiko написа:- тока за бизнеса го вдигнаха с 203%, това ще доведе до поскъпване на редица стоки, но подобни на теб това разбира се не ги касае, затова ти е все едно.

Абсолютни глупости!!!
И понеже не показваш да си толкова тъп, че да не осъзнаваш какво четеш, затова те обвинявам в умишлено разпространяване на фалшиви новини и пропаганда!

Кой го вдигна тоя ток? От каква стойност до каква го вдигнаха?
Дай някакви факти, а не само преразказ по спомен...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Юли 2019, 21:35

Много истини и глупости се пишат. Върви обяснявай как Средиземно море си е мега-мръсно, как пясъка им не става, как Румънците бягат, ама не точно понеже на север е пълно с тях, даже сега миналата седмица където бях бяха основните в хотела. Те като цяло се позамогнаха и ходят повече като брой на морета и е нормално да се движат повече и към Гърция.
В кой Созопол било празно? :mhihi: Това ми звучи като 203%-та ток, даже по-вероятно е тока да е така. Имам колега, който отиде на Созопол да продава Казанлъшки понички с една каравана и разни неща с наем платен предварително 7000лв. в стария град.
Заведенията са по-празни от година на година защото хотелите става все повече, а всички нови са масово на ол и гледат да смучат парите за храна от туристите. Е как тогава да са пълни тия заведения постоянно? Пробвайте да си намерите сега места в нормален БГ хотел, но отпредпочитаните да видите колко е празно и лесно. Аз заради РЕАЛНИТЕ отстъпки, но и заради датите си резервирам още януари, понеже сега ако търсиш дати е невъзможно. Нямало Туристи, на Златните всяка сутрин от някъде се появяваха бая автобуси и се чудех чак откъде толкова народ. Има един хотел там, който си харесах преди време, ама някак не ми се плащат 400-450 на вечер и ги отложих за по-добри дни. :mhihi: Швабите обаче пълнят яко такива хотели, а Грифид хотелите като едни от най-скъпите на цялото черноморие са все пълни, Гишата Фиданов направи вече 6 ли станаха, изгубих им края. Подчертавам отновно - винаги са пълни! Вие ако сиакте ми говорете за криза и някакви 20%-та, затова всяка година цените растат и все има бол народ и се строи още и още. Сигурно е заради отлива. :mhihi:

П.п: Имам един съсед от махалата, който преди 3-4 години взе единия плаж на Черноморец или по-точно беше нает от тези, които го взеха да го движи изцяло. Общо взето взе момчета от Казанлък и някои дори роми защото не се избиват лесно парите. Нямате идея колко трудно се поддържа денонощно един плаж и как се изкарват пари от него. Нито забогатя, нито изкара някакви кой знае какви пари, а хора бол имаше. Просто разходите са си големи и работата хич не е лесна, той самия не мръдна от там цяло лято, а не е като да няма опит, още от малък ходеше за спасител по курортите.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 05 Юли 2019, 21:48

Поредната пропаганда! Не знам кой ще се облажи от нея, ама може и да видим...
Днеска си говорих с приятел от Бургас, който беше на същата вълна... Няма хора. Ама като задълбахме малко... Ми то си е така по това време всеки път. И като дойде средата на Юли и като стане Август... Ходи ги спри тия хора там, ако можеш... А! Не! Ужас! Всичко е ... Не ми се пише на шльокавица...
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Юли 2019, 9:19

Все още има хора, които от алкохолизъм, сантимент, патриотизъм и/или неграмотност (език, страх да се пусне GPS на телефона, защото вече 2 години не разбраха, че нета в ЕУ е тънкана) си ходим чат пат на Черно Море.
Народ винаги ще има, пиянците на Европа, отдавна знаят къде е рая да се напиеш като свиня за без пари, а законите са малко над тези в Сомалия. Аз на нащо черноморие мога да ходя само и единствено извън сезон. Тогава пак казвам, се вижда каква красота сме изгубили. Не е чак толкова лошо че е застроено - лошото е че тия Гранде, Роял, Палас - Резорт, и тем подобни с еднакви имена, са точно като в циганските махали - някакви 5 етажни къщи и около тях хаус, лайна и мизерия

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Черноморска тема

Мнение от Venelin1111 » 06 Юли 2019, 9:48

Черно море , супер.

Sent from my iPhoneX using Tapatalk
Последна промяна Venelin1111 на 06 Юли 2019, 9:58, променена общо 1 път
Няма вече BMW

кандидат ентусиаст
Аватар

Черноморска тема

Мнение от Venelin1111 » 06 Юли 2019, 9:49

Изображение

Последна промяна Venelin1111 на 06 Юли 2019, 9:57, променена общо 1 път
Няма вече BMW

кандидат ентусиаст
Аватар

Черноморска тема

Мнение от Venelin1111 » 06 Юли 2019, 9:49

И тая тема стана за мрънкалници , ходите в др държава на море , ОК ма с какво право заклеймявате Черно море като не ходите там???Или да сме фреш скивай ходя в Гърция , а ? Аз бях в Поморие хотел 5* и ви уверявам господа драскачи , че много от бунгалата на маляките не могат на малкия му пръст да стъпят. Обслужване , първа линия плаж включено шезлонги и чадири , любезни и усмихнати хора. За храна не казвам защото не ми е приоритет , но според жена ми е топ. И какво ще ходя по Гърция ли или при рязаните? Нема да стъпя. Езика ми е груб , ама мразя когато плюят нашето българско и се гърчеете.

Изображение

Няма вече BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 06 Юли 2019, 10:07

acho.rs написа:Все още има хора, които от алкохолизъм, сантимент, патриотизъм и/или неграмотност (език, страх да се пусне GPS на телефона, защото вече 2 години не разбраха, че нета в ЕУ е тънкана) си ходим чат пат на Черно Море.
Народ винаги ще има, пиянците на Европа, отдавна знаят къде е рая да се напиеш като свиня за без пари, а законите са малко над тези в Сомалия. Аз на нащо черноморие мога да ходя само и единствено извън сезон. Тогава пак казвам, се вижда каква красота сме изгубили. Не е чак толкова лошо че е застроено - лошото е че тия Гранде, Роял, Палас - Резорт, и тем подобни с еднакви имена, са точно като в циганските махали - някакви 5 етажни къщи и около тях хаус, лайна и мизерия

Заклеймяваш другите като пияници и неграмотни, а самият ти пишеш като мангал у фейса :mhihi:
Качи се на някаква продънена ф-ка и рЕзко ти порасна работата, ама си си прост и ти миришат още краката :winky:
Така че по-спокойно. Гърция не е Бора Бора :winky:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 06 Юли 2019, 10:25

Venelin1111 написа:И тая тема стана за мрънкалници , ходите в др държава на море , ОК ма с какво право заклеймявате Черно море като не ходите там???Или да сме фреш скивай ходя в Гърция , а ? Аз бях в Поморие хотел 5* и ви уверявам господа драскачи , че много от бунгалата на маляките не могат на малкия му пръст да стъпят. Обслужване , първа линия плаж включено шезлонги и чадири , любезни и усмихнати хора. За храна не казвам защото не ми е приоритет , но според жена ми е топ. И какво ще ходя по Гърция ли или при рязаните? Нема да стъпя. Езика ми е груб , ама мразя когато плюят нашето българско и се гърчеете.

На това се казва кон с капаци!
Ти наистина ли си мислиш, че нашата 200км плажна ивица има какво повече да предложи от турската или гръцката??? :ranting:
Това, че си бил на уж хубаво място, не значи нищо и има много по-хубави места в съседните страни, просто защото имат десетки пъти повече места, хотели, плажове и пр.
За мен едни от най-важните точки е вида и качеството на самата вода в морето и храната, и по двата параграфа сме много далеч от всички други, но пък ценово не.
Обичай си българското, но недей да ни определяш нас какви сме все едно е много лошо да избера чуждото.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Юли 2019, 10:58

Внимавайте с поведението... да не се сърдите после.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 06 Юли 2019, 12:20

Хаха, сравняват нашенска умряла минала покрай 5* дупка с гръцко бунгало, само и само да покаже мизерната дупка в по-добра светлина :mhihi: Я сравни тъпата 5* утайка с 5* гръцки или турски хотел... ако изобщо си ходил на истински 5* хотел в чужбина, че да имаш реална база за сравнение :mhihi: Но наистина, по-добре си стойте в мизерните подобия на 5* по родното черноморие и се радвайте, че сте в България. Щото с такова изостанало комунистическо мислене и такива расистки изцепки в чужбина боят, секса, глобите и панделата са ви в кърпа вързани :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата