Черноморска тема
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Черноморска тема
Бърз коментар и от мен след дълъг уикенд на морето: черноморието ни само по себе си е супер - има от всичко, хората обаче не сме и разваляме всичко.
Заради желанието да изкараме някой лев повече разрушаваме и опорочаваме всичко, затова и толкова калпави туристи идват тук, които единствено пият, с*рат и чупят. Туристи с пари като дойдат веднъж и видят за каква дупка става въпрос и неповтарят. Хотелите са зле, обслужването още повече.
Както казах за да си доволен от престоя си трябва да отидеш при "свои" хора където ще ядеш и пиеш качествена храна и ще получиш нужното внимание.
Заради желанието да изкараме някой лев повече разрушаваме и опорочаваме всичко, затова и толкова калпави туристи идват тук, които единствено пият, с*рат и чупят. Туристи с пари като дойдат веднъж и видят за каква дупка става въпрос и неповтарят. Хотелите са зле, обслужването още повече.
Както казах за да си доволен от престоя си трябва да отидеш при "свои" хора където ще ядеш и пиеш качествена храна и ще получиш нужното внимание.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Venelin1111 написа:Около 2000 лв бюджет , пътя не влиза в тия пари.
Sent from my iPhoneX using Tapatalk
За колко дена?
Всяка година ходя на Халкидики на едно място, всъщност миналата година пропуснах.
Ето снимки, да видиш как изглежда.
Намира се на Ормос Панагияс
Това е самото семейно хотелче
Самият плаж
Изглед от стаята, самият плаж се намира на около 50-60 метра от стаята, в дъното на снимката
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Закуска...
На плажа има безплатни шезлонг и чадър към всяка стая
В цената включват само закуска.
Има някакво заведение на самият вход на хотелчето, но може да ходите до близкият град Никити за вечерите и разходни
На плажа има безплатни шезлонг и чадър към всяка стая
В цената включват само закуска.
Има някакво заведение на самият вход на хотелчето, но може да ходите до близкият град Никити за вечерите и разходни
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за конкретния отговор .
Няма вече BMW
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
немо написа:
Евем ти и морето....пясъкът пари,лежиш по цял ден като кебапче на скара,бирата се стопля бързо,една камара идиоти покрай тебе,суматоха,баси почивката,не,благодаря!
Защо пропускаш 4-те часа преход с багажа на гръб

За повечето батки от бмвповер-бг.цом е немислимо да ходят пеш 20 мин., а какво остава за такъв преход

Дори ел. тротинетките не помагат в случая

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Да не забравяме и мечките в района
Голям кеф е в планината, но за съжаление откак си хванах жена не стига, че не ме пуска да планинарствам, ами и вместо това ми се налага да ходя на някакви гнусни морета да се пържа. И понеже нашето е от най-най-гнусните предпочитам да ходя в Гърция - храната навсякъде е еднакво добра (ебаси - в България даже един свестен дюнер не може да уцелиш), а и ако все пак реша да се натопя във водата не се налага да се пазя от плаващи пъцули, торбички от Била или превръзки с мензис. С малко късмет може да не срещнеш българи с дни. 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Де тоя късмет, де.
До Венелин - в тамата за Гърция пише за Халкидики /не разбрах дали сте с деца/ добавям и Lagomandra Beach Hotel, не го гледай през букинга, направо през сайта, а най-добре им пиши. Не е от евтините, но пък като за първо впечатление треа да е нещо хубаво.
Иначе на Олимпийската ривиера е споменато гкарас камп, ма то за мен си е къмпинг и не виждам де ще се разходиш наблизо пеш. Иначе малко по на юг е Nei Pori - плажа е чудесен и се намират евтини студия.
истинската Гърция си е на юг обаче..тва си е Тракия и Македония..истината е много, много надолу /юг/.
До Венелин - в тамата за Гърция пише за Халкидики /не разбрах дали сте с деца/ добавям и Lagomandra Beach Hotel, не го гледай през букинга, направо през сайта, а най-добре им пиши. Не е от евтините, но пък като за първо впечатление треа да е нещо хубаво.
Иначе на Олимпийската ривиера е споменато гкарас камп, ма то за мен си е къмпинг и не виждам де ще се разходиш наблизо пеш. Иначе малко по на юг е Nei Pori - плажа е чудесен и се намират евтини студия.
истинската Гърция си е на юг обаче..тва си е Тракия и Македония..истината е много, много надолу /юг/.
Хм,хм...
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
Черноморска тема
Само двамата с жена ми ще сме си. И благодаря още веднъж.
Няма вече BMW
- tdk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520 туринг 96
Колега две-три години ходя във Сикия.На средния ръкав на Халкидики
Ситония.Преди Каламици е
Зависи какво търсиш
Там е спокойно място с много места за подводен риболов и гмуркане
В близост е и плаж Портокали
Аз съм резервирал студио до плажа
40 евра
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 2699554574
Ситония.Преди Каламици е
Зависи какво търсиш
Там е спокойно място с много места за подводен риболов и гмуркане
В близост е и плаж Портокали
Аз съм резервирал студио до плажа
40 евра
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 2699554574
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Ае тигри, като ви чета все едно съм на среща в пенсионерски клуб бе! Млад човек ходи на море да си отеВе, отпие и да счупи простомера за една седмица! Какви хотели какви ресторанти бе, да не сте отишли там да ядете и да спите бе?! Аз едно време примерно спях предимно на плажа, щото нямаше време и не бях в състояние да стигна до квартирата особено към 6—7 сутринта. Та наспиш се докъм дванайсе един, таман напече изядеш неква странджанка с две три бири, прибереш се изкъпеш се и то станало пет шест часа и айде пак навънка и доде се усетиш си пак заспал на плажа! Вие бахти принцесите, ма обслужването не им харесвало, ма хотела немал хеликоптерна площадка, ма суфлето разбираш ли било много препечено! За млади непретенциозни и свободни хора нашето море си е перфе, няма такова другаде! За чичаци дебелаци с големите претенции и подрастващи парвенюта свят широк. За съжаление вече съм в категорията на чичак дебелак и дъна само Испания за по месец два, тук такива плажове съм набарал дето и Малибу бледнее, а Гърция е като бледна роднина ма не мога да се въргалям вече като едно време даге ко ма разбирате правилно.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
E34 написа:Ае тигри, като ви чета все едно съм на среща в пенсионерски клуб бе! Млад човек ходи на море да си отеВе, отпие и да счупи простомера за една седмица! Какви хотели какви ресторанти бе, да не сте отишли там да ядете и да спите бе?! Аз едно време примерно спях предимно на плажа, щото нямаше време и не бях в състояние да стигна до квартирата особено към 6—7 сутринта. Та наспиш се докъм дванайсе един, таман напече изядеш неква странджанка с две три бири, прибереш се изкъпеш се и то станало пет шест часа и айде пак навънка и доде се усетиш си пак заспал на плажа! Вие бахти принцесите, ма обслужването не им харесвало, ма хотела немал хеликоптерна площадка, ма суфлето разбираш ли било много препечено! За млади непретенциозни и свободни хора нашето море си е перфе, няма такова другаде! За чичаци дебелаци с големите претенции и подрастващи парвенюта свят широк. За съжаление вече съм в категорията на чичак дебелак и дъна само Испания за по месец два, тук такива плажове съм набарал дето и Малибу бледнее, а Гърция е като бледна роднина ма не мога да се въргалям вече като едно време даге ко ма разбирате правилно.
Човече, живееш в 80-те. Момата е инвестирала петцифрена сума в джуки, бърни, цици, задник, епилации, макиажи и поне още толкова в парцали, а ти искаш с една принцеса да минеш? Какъв ли процент от вървежните девойки знаят какво е това??? Погледни го Благо, всяка жена в Дубай води

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Така е, много са малко хората, за жените да не говорим които биха се кефили на такъв тип море.
@E34, я кажи кои плажове ти харесат в Испания.
@E34, я кажи кои плажове ти харесат в Испания.
Колега, Е. Димитров,
може ли някакви координати или сайт на въпросния хотел. Преди години съм ходил в Ормос Панагияс и ми хареса плажа, че беше голям и спокоен. Това хотелче не съм го виждал, може и да го е нямало тогава. Имаше един много хубав хотел Антигони бийч там, но пък 300 - 350 лв за нощувка ми идват малко множко...
може ли някакви координати или сайт на въпросния хотел. Преди години съм ходил в Ормос Панагияс и ми хареса плажа, че беше голям и спокоен. Това хотелче не съм го виждал, може и да го е нямало тогава. Имаше един много хубав хотел Антигони бийч там, но пък 300 - 350 лв за нощувка ми идват малко множко...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
boris_dy написа:Колега, Е. Димитров,
Точно до Антигони се намира, Мелтеми му е името.