Черноморска тема
Модератор: Общи модератори
Re: Черноморска тема
SpeedyMan написа:В Приморско беше пълно с хора, преди 10 дни, но на Перлата имаше свободни чадъри, само че сега е малко по-скъпо там.
Та не мисля че е толкоз пусто, колкото го изкарвате![]()
За заведенията по центъра не мога да твърдя, но хотелът в който бях беше пълен на 99%, обаче пък топ-сезонът започва от днес и утре.
И аз ходих на Перла, беше около 40% пълен плажа, даже 30%.
Направи ли ти впечетление какво се случва в града след 23 часа ? Все едно бях в сериала Живите мъртви ..
И все пак ходих 2 дни и на слънчака, определено там е друг свят. Пълно с хора, колкото и да не го харесвам, трябва да ви кажа, че само там има някакъв летен сезон.
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Моите впечатления са точно обратните - преди седмица в Слънчев, Градина, Созопол, Приморско и дори Лозенец беше пълно с хора.
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
BaDxBoY написа:
И аз ходих на Перла, беше около 40% пълен плажа, даже 30%.
Направи ли ти впечетление какво се случва в града след 23 часа ? Все едно бях в сериала Живите мъртви ..
И все пак ходих 2 дни и на слънчака, определено там е друг свят. Пълно с хора, колкото и да не го харесвам, трябва да ви кажа, че само там има някакъв летен сезон.
След 23:00 има наредба, вече не се вдига толкоз купон там.
А по принцип като съм на почивка там съм в тихата част, така че не ми прави впечатление. Дори сега като ми го каза това се впечатлявам- Нещата отиват на добре, щом е тихо

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Мда, скоро може пак да ида и аз там на почивка. Макар също винаги да съм бил в тихата част(макар и до алеята, но просто в най-северния край) и да не е било както го описват повечето хора. Сега ако върви на добре и разкарат половината сергии от алеята може да бъде наистина хубаво място. Те сами ще се разкарат де, гледам в последните години няма такъв наплив от тях по другите курорти(пак има, ама не са чак толкова безобразно много)защото явно на хората им писна да си купуват всякакви боклучета с 1000%-та надценка. Щом бакшишите се оплакват през последните 5 години, че нямат така работа(но тяхното е повече поради това, че деряха здраво чужденците като пияни е имало случаи за 500 лева за 1 километър ако може , обираха ги някои ако заспят в таксито и почнаха от туроператорите да ги предупреждават, иначе возят вече на апарат ако си нормален човек де)и някои просто спряха да ходят...а ние от тук имаме огромна колония бакшиши лятото за там, понеже тоя с най-многото таксита е от тук и се изнесе през 90-те натам, хвана се с един богаташ да му служи, онзи му подаде ръка и дръпна през пътните времена. Сега много народ от тук на негов гръб изкрват пари, но и той на техен де.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Тоя лайнарник с такситата е сигурен признак, че си в третия свят. Последно бях във Влас 2014та и всяка вечер се придвижвах до слънчака - то не бяха пазарлъци, истории за избийства, жанги и бухалки под седалките и какво ли още не. Често се замисляш дали няма да разфасоват някъде по пътя.... И после защо идват само пияниците от развитите държави.
Нали не споменаваме, че от Кубан към плажа алеята е по-мръсна от факултето.
Нали не споменаваме, че от Кубан към плажа алеята е по-мръсна от факултето.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Точно за Приморско говорех. Миналата седмица беше празно. Във всяко заведение петък вечер има маса. Останах с чувството, че имаше повече местни по-скоро. Нищо общо с каквото беше преди 4-5 години.
Някъде 22-25 сигурно ще се прави едно моренце за 2-3 нощувки, обаче се чудя къде. Колебая се между Черноморец, Созопол и Поморие. В последните 5 години от трите съм ходил само в Созопол. Списъка е такъв, понеже много силно вероятно да се пали колата след работа директно и искам по-бързичко да стигна. Целта е хубав плаж през деня и място за разходка вечер. Созопол има стара част, но пък за плаж... май трябва да паля колата до Градина или Каваци. На Градина пък нещо май е станало по-модерно, отколкото ми е по вкуса
В Поморие ми казаха, че плажа бил хубав, ама... за разходката не знам как ще е
Но пък факта, че ще мога да си поркам на плажа не е за изпускане
В Черноморец пък... май просто е най-близо и по-евтино (уж).
Някъде 22-25 сигурно ще се прави едно моренце за 2-3 нощувки, обаче се чудя къде. Колебая се между Черноморец, Созопол и Поморие. В последните 5 години от трите съм ходил само в Созопол. Списъка е такъв, понеже много силно вероятно да се пали колата след работа директно и искам по-бързичко да стигна. Целта е хубав плаж през деня и място за разходка вечер. Созопол има стара част, но пък за плаж... май трябва да паля колата до Градина или Каваци. На Градина пък нещо май е станало по-модерно, отколкото ми е по вкуса

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Абе хора, то това с "вирусите" го има и в Банско - доста хора се оплакват. Не мисля, че там има черноморие 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Току що се прибирам от Гърция. Пожелавам на всеки да изкара токова хубаво където и да отиде. На една колежка са и искали по 80 лв на човек на вечер в Поморие преди няколко дни. Ха ха, Гърция 2020 ме чака отново.
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
В Гърция уж глобявали за това, че караш с джапанки или дори някакви чехли, които не са закрити отпред...
In God we trust, all others we track.

- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Миналата седмица за четири дни бях в Созопол. По-точно - нощувки в комплекс близо до Златна рибка, плаж Градина и вечер из Созопол. Не знам колко е слаб сезонът, ама вечер в Созопол буквално се буташ в хора. Заведенията... всички пълни, или поне повечето. За цени - там където вечеряхме малко под, или като в Гърция. Пример: четирима възрастни и две деца ( едното на 4г.) - по 200мл концентрат на вечер общо за четиримата - вносен (български имаше само ракия на цената на вносен) 145лв. едната вечер, 176лв. другата. Качеството на Храната биваше, цените не знам... субективно е. Ако търсех нещо по евтино на веселата уличка можеше и да намеря, ама реших да си спестя силната балканска музика. Иначе златна рибка и Градина е почти 4км. дълъг плаж - има и модерно и ретро
на мен ми харесва. За статистиката - предпочитам Гърция.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Преди седмица бях на "Градина" за 4 дни. Там плажа става. Има къде да си оставиш колата, има свободни шезлонги и чадъри (20лв комплекта). Храната ми се видя евтина.
Вечер в Созопол (стария град) в 22:00 ч. имаше толкова хора все едно съм дошъл през зимата, извън сезон...
Якото беше в Сл.бряг. В неделя в 13 ч. на обяд паркирах близо до "какао-бедруми". Избрах си на сянка, щото имаше голям избор (2лв на час/синя зона).Чадъри и шезлонги си избираш, където ти е кеф. Плажът беше полупразен.Пясъкът - уникелен, морето мръсно (водорасли, клечки и т.н.) ама топла вода.
Ето снимка колко е пълно:
Приятелско семейство с две деца са всяко лято по 3 месеца на Сл.Бряг.Имат апт. там, а и бизнесът им е такъв, че могат да го движат от там. Та те ми разправяха, че това което казват по тв е истина. А и аз се убедих...
В несебър и сл.бряг има яко "цигани". От тия с парите. Миришат на пот и парфюм, целите в злата окичени....Вървят в групи по 10-15 човека.Почиват ли, работят ли?...ама етноса преобладава
Вечер в Созопол (стария град) в 22:00 ч. имаше толкова хора все едно съм дошъл през зимата, извън сезон...
Якото беше в Сл.бряг. В неделя в 13 ч. на обяд паркирах близо до "какао-бедруми". Избрах си на сянка, щото имаше голям избор (2лв на час/синя зона).Чадъри и шезлонги си избираш, където ти е кеф. Плажът беше полупразен.Пясъкът - уникелен, морето мръсно (водорасли, клечки и т.н.) ама топла вода.
Ето снимка колко е пълно:
Приятелско семейство с две деца са всяко лято по 3 месеца на Сл.Бряг.Имат апт. там, а и бизнесът им е такъв, че могат да го движат от там. Та те ми разправяха, че това което казват по тв е истина. А и аз се убедих...
В несебър и сл.бряг има яко "цигани". От тия с парите. Миришат на пот и парфюм, целите в злата окичени....Вървят в групи по 10-15 човека.Почиват ли, работят ли?...ама етноса преобладава

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Ще ползвам темата да попитам за Северното черноморие, по-конкретно Балчик, където не съм ходил от дете и смятам да ида за седмица. Препоръчайте ресторанти и особено плажове моля, чувам, че били каменисти и някви такива неща...