Midnight Outlaws

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

мутра
Аватар

Midnight Outlaws

Мнение от Gorby » 14 Сеп 2003, 3:44

Midnight Outlaws Nitro Edition, това е така да се каже Expansion-а на Midnight Outlaws. Игра със добър замисъл, но не чак толкова добро изпълнение като графика, звук и т.н. Това разбира се не означава, че не прекарах две поредни нощи пред нея 8) със единствената мисъл в главата "Да мина всички". Играта е стил "Бързи и Бясни" :lol: , не се набляга на "завиването" а единствената цел е да "опънеш ластика" на противника си. Съответно всеки Drag се провежда за пари, като сумата зависи от рейтинга на съответния състезател (противник), а с паричките които си докарваш тунинговаш, пилиш, напиляваш, точиш и купуваш разни глезотиики за количката която ти се води.
Предполагам, че ще представлява интерес за повечето от вас, като се има предвид какво тече във вените ви :wink: . За съжаление няма BMW-та но все пак не ви пречи нищо да хвърлите един поглед, Prewiev дет му са вика :lol:
http://www.valusoft.com/products/midnightstdragnitro.html
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 14 Сеп 2003, 3:48

Ау ма тва и пари струва? :) Няма ли го някъде free вече? :D
Изображение
Изображение

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 14 Сеп 2003, 7:32

Аз си го намерих във FTP-то на Evrocom-a но за съжаление тои е достъпен само за user-ите на горе посочения :cry: . Качили са го като .bin и е около 144МВ (rar-нат) но когато инсталираш играта се оказва, че е едва 97МВ :shock: .
Във evro.net, data.bg i techno-link не я намерих, за всеки случай пробвай warez.ru, ако ти отвори саит на български а не на руски значи доставчика ти има някаквивзаимоотношения с Евроком Пловдив и ще можеш да я дръпнеш.
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 14 Сеп 2003, 9:09

www.free.techno-link.com/lists - тук може да намерите почти всички нови игри който излизат..........тази си я свали от там -144 мб.......не е лоша, но я превъртях доста бързо и ми писна вече....иначе Горби ако искаш може да поиграем онлине някоя вечер :lol:
Аз лично ви препоръчвам Midnight Club 2 - 2.2 GB графиката и саунда са жестоки.....карат се разни японски коли и мотори..........струва си да я свалите само заради моторите......удоволствието е жестоко.....а и доста ме затруднява вече, остават ми още 15 % да я превъртя, но става все по-трудно......за повече инфо на сайта на Rockstargames - www.rockstargames.com
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение Изображение Изображение Изображение

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 14 Сеп 2003, 12:00

Midnight Outlow серията не ми допада, защото е малко постна и не влагаш "мисъл" в гонките.
След споделения линк на Turturelo за играта "Live for Speed" сериозно съм се вманиачил на тази тема. Толкова че дори си я и платих :) В платената част на играта има драг стрип - там е наистина интересно, особено с безбройните настроики по колата. Горещо препоръчвам на всеки да си я плати.

П.П. Ако има запалени по темата "Живея за Скорост" да пусне едно ЛС да се срещнем онлайн :)
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 14 Сеп 2003, 12:02

Ееее ако имаш платената версия защо не я метнеш нейде из нет-а :D
Изображение
Изображение

FX Master
Аватар

Мнение от Deakon » 14 Сеп 2003, 12:10

Потърси из форума на мнението Turturelo, там той описва защо не може да се "метне' из нета някъде ;)

П.П. Темата беше май нещо за NFS 6 ...
Изображение

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 15 Сеп 2003, 20:28

Добре де........искам и аз, играя я вече 2 седмици по цяла нощ.....мултиплеър с какви ли не хора от цчл свят............най якото е че има драг сървъри.........обаче понеже пистата на неплатената версия не е предназначена за това, стартираме от една чек линия на правата отсечка до стената............найстина всичко зависи от настройките и е доста трудно да победиш фенове прекарали доста часове в настройка на колата.....моля ви дайте няква идея как мога да си я платя след като нямам кредитна карта.......или някои пич който има такава да ми свърши тази услуга плиииииииз............като отплата обещавам два диска БМВ ТИС 2000 /руска версия/ и ЕТК :lol: или пък ще си платя в кеш :wink: :lol: :?: :?:
============================
ПС: А ако има навитаци аиде да се разберем и да си спретнем една онлайн игричка някоя вечер, голяма мания е :lol: :idea:
Изображение Изображение Изображение Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 15 Сеп 2003, 20:42

quixzole написа:найстина всичко зависи от настройките и е доста трудно да победиш фенове прекарали доста часове в настройка

Аз ги бия като шкембета в дувар със стандартните настройки ;) Виждат се в чудо :twisted:

quixzole написа:ПС: А ако има навитаци аиде да се разберем и да си спретнем една онлайн игричка някоя вечер, голяма мания е :lol: :idea:

Аз съм мнооо навит!

По въпроса с плащането има разни фирми из инет, които плащат с кредитна карта и ти им плащаш директно на тях.. В случая няма да има и голяма комисионна, защото играта е тънка и няма shiping ..

FX Master
Аватар

Мнение от Deakon » 16 Сеп 2003, 8:11

quixzole написа:ПС: А ако има навитаци аиде да се разберем и да си спретнем една онлайн игричка някоя вечер, голяма мания е :lol: :idea:

Когато кажете :) Почти всяка вечер играя.
П.П. А бе 'що не си направим едно клубче на "Живеещите за скорост" :?: :)
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 16 Сеп 2003, 9:34

Тва е много яка идея. Някоя online вечер за racing :) Аз за съжаление още не мога да се присъединя поради ограничените възможности на моя таралясник :( Но за някоя от по-старите версии на NFS съм на линия :D
Изображение
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 16 Сеп 2003, 13:52

Имаме вече клубче LFS - там местим тарапаната!

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 14 Ное 2003, 13:00

Извинявам се че подновявам толкова стара тема, но явно съм я бил пропуснал :oops: ... Та къде е това клубче за българските "LFS" фенове?

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 14 Ное 2003, 13:57

Ставаше въпрос, че темата е за друга игра, а бяхме отворили и отделна тема за LFS ... вече станаха 3 ;) но като, че ли манията отмина ...

FX Master
Аватар

Мнение от Deakon » 14 Ное 2003, 20:11

Turturelo написа:... но като, че ли манията отмина ...

Поне за мен не е отминала. Просто в момента съм затрупан от ангажименти, но към края на месеца ще видите вие. Планирам купуване на волан заради тази LFS, така че ...
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата