Instagram - помощ от дигиталните маркетолози
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Instagram - помощ от дигиталните маркетолози
Накратко - имам си аз страничка от няколко месеца
Свалих си едно приложение, в което мога да гледам колко нови хора имам, колко са ме изтрили и т.н. Единствената функция, която ползвах, е да unfollow хора, които не ме следват. Резултата от тази ауто-функция е, че ме блокираха за седмица. Влизам си в акаунта, ама не мога да правя нищо. Не мога и да пост-вам. Таман станаха над 1000 разглеждания на профила за последните 7 дена и сега ще ми секнат развитието. Баннат съм седмица. Мога ли някакси поне частично да си премахна банана
Поне да мога да качвам снимки и сторита.
П.П. Имам и вързана фейсбук страница, ако има значение. Там обаче е умряла работа - 1:10 е съотношението на последователите.

П.П. Имам и вързана фейсбук страница, ако има значение. Там обаче е умряла работа - 1:10 е съотношението на последователите.

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Re: Instagram - помощ от дигиталните маркетолози
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Доколкото знам банани не могат да бъдат преразглеждани и намаляни в социалните мрежи. Те дори не те питат за обяснение - директно ти го лепват 

вие ако знаете 1/100 от това което се случва в бек-енд-а лошо ще ви стане и никога няма да ги ползвате тези бози...
ама... аз кво разбирам баси...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Аз винаги съм се чудил каква е ползата от Инстаграм за редовния юзър с 50-100-200 последователи. Айде, за бизнесите е ясно - правят си реклама. Т.нар "инфлуенсъри" също са ясни - те печелят пари от това да ти препоръчат дадена марка. Останалите какво печелят обаче там? Кифли си помпат егото и си търсят някой да ги помпи. Кочове търсят нещо да боднат, но реално намират само мат'риал за лъскане.
Въобще цялата тая идея с "инфлуенсването" в инстаграм е дори леко обидна - някаква пръдла, дето не може да си напише името правилно ще ми оказва влияние и ще ми дава наклон на... модните вкусове. It's an insult to my intelligence дето се казва. Абсолютно малоумна и ненужна работа. А факта, че тази мрежа има такава популярност и толкова много потребители е направо трагичен.
Въобще цялата тая идея с "инфлуенсването" в инстаграм е дори леко обидна - някаква пръдла, дето не може да си напише името правилно ще ми оказва влияние и ще ми дава наклон на... модните вкусове. It's an insult to my intelligence дето се казва. Абсолютно малоумна и ненужна работа. А факта, че тази мрежа има такава популярност и толкова много потребители е направо трагичен.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То седмица ще отнеме, докато ти разгледат жалбата, тъй че не се занимавай. И не ползвай такива програми, щото често ги отчитат като някакъв нерегламентиран начин да трупаш лайкове.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
kasho написа:Аз винаги съм се чудил каква е ползата от Инстаграм за редовния юзър с 50-100-200 последователи. Айде, за бизнесите е ясно - правят си реклама. Т.нар "инфлуенсъри" също са ясни - те печелят пари от това да ти препоръчат дадена марка. Останалите какво печелят обаче там? Кифли си помпат егото и си търсят някой да ги помпи. Кочове търсят нещо да боднат, но реално намират само мат'риал за лъскане. .
За цялостната картинка си на 90% прав.
Аз освен да видя някой друг гъз и цица (хора сме все пак..), съм последвал там Тайсън Фюри и David Goggins и от двамата може да "вземеш" нещо най-грубо казано

Иначе уж е за телефон мислен, а на компютър ми е пет пъти по-яко да го разглеждам тоя Инста..
Да ме извини автора за извънтемието

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Moni_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d
- Мечтае да кара: 850 CSI E31
- Детайли за колата: E90 M47D20TU2 2005
475 Black Sapphire Metallic
M3- package, 18” wheels Style 260
Като стана дума за Инстаграм искам да попитам, надявам се да е подходяща тази тема. Има ли опция да направя така, че сторитата на даден човек да не ми излизат да ги гледам, като не искам да се ънфлолна от дадения човек, просто да не ми излизат неговите сторита, че имам едни определени качват мега просташки и скучни сторита, а като не им ги отварям все ми ги показва че са качили и ме дразни. Знам че има опция аз да си скрия сторитата от определени.
///M power
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Влизаш в профила, от там бутона за последване, излиза падащо меню, mute и му ги спираш!
Относно първото мнение - IG много мрази такива външни приложения, да не говорим че може да се гепи и профила през подобни!
Относно първото мнение - IG много мрази такива външни приложения, да не говорим че може да се гепи и профила през подобни!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
alx написа:вие ако знаете 1/100 от това което се случва в бек-енд-а лошо ще ви стане и никога няма да ги ползвате тези бози...
Ами да видяхме колко разбираш в темата с постиженията в живота си пролича ясно, вируални вожде

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ivan_petkov
- Потребител
-
- Кара: BMW e60 525d LCI
- Мечтае да кара: F90
Във фейсбука също ли могат да следят кой човек е гледал дадена страничка
, че имам лош навик да посещавам една страничка на една мацка
. Дано не ме е разкрила 

alx написа:вие ако знаете 1/100 от това което се случва в бек-енд-а лошо ще ви стане и никога няма да ги ползвате тези бози...
Дай пример?
Някой очилат онанист скролва из съобщенията ни и търси голи снимки срещу заплата?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Никъде не можеш да следиш конкретно кой и кога е влизал да ти разглежда страницата или профила.ivan_petkov написа:Във фейсбука също ли могат да следят кой човек е гледал дадена страничка, че имам лош навик да посещавам една страничка на една мацка
. Дано не ме е разкрила
Па тая въпросната ако е достатъчно оборотна днес има 10-20к посещения поне (това при 30-40к последователи). Дори и да може да гледа нещо ще и е баш през оная работа за теб.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2