Палатки, каравани, RV-та ...
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Палатки, каравани, RV-та ...
Е сега не ми прехвърляй топката 
Кемпери се ползват или от хипита или от пенсионери.
Нали ги гледам всяка година - 90%. са пенсионери.
Лошо няма, всяка възраст си има +/-
Аз с удоволствие бих бил шашавия дядо с кемпера
ама има още време
Такъв един, май Конкорд беше марката се купи в бг-то ... С гараж ...

Кемпери се ползват или от хипита или от пенсионери.
Нали ги гледам всяка година - 90%. са пенсионери.
Лошо няма, всяка възраст си има +/-
Аз с удоволствие бих бил шашавия дядо с кемпера

c04 написа:Ето това признавам аз за RV /кемпер/
Такъв един, май Конкорд беше марката се купи в бг-то ... С гараж ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
И ма мен ми е вариант, ако жената ми бие шута...
Не ме питай, откъде знам
Не ме питай, откъде знам
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Само чакаш да каже А и купуваш кемпера
Разбрах те идеално
Тая година си лафих с един чичак със старо Рено бусче направено на кемпер. Лафа,който ме срина беше "Един приятел ми се хвали колко модерен му бил новия кемпер и какви удобства има. И аз му викам - ми ти си много зле, нали жена ти ще започне да иска да идва с теб"
Та мисли го добре, да не стане по-зле работата
После ще кача една снимка да видиш какво си носеше с рендето, сигурен съм, че ще оцениш

Разбрах те идеално

Тая година си лафих с един чичак със старо Рено бусче направено на кемпер. Лафа,който ме срина беше "Един приятел ми се хвали колко модерен му бил новия кемпер и какви удобства има. И аз му викам - ми ти си много зле, нали жена ти ще започне да иска да идва с теб"
Та мисли го добре, да не стане по-зле работата

После ще кача една снимка да видиш какво си носеше с рендето, сигурен съм, че ще оцениш

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
K_Ilkov написа:Borymeckata написа:Знам точно кой ще се включи активно и ще сподели личен опит...![]()
![]()
И аз
Нямам какво нова да кажа и просто ще препечатам това, което пратих на колегата Илков на лс.
Моят кемпер е доста стар - 89-та година производство. Митсубиши Франкиа. Нещо такова, защото тук нямам снимки:

Като гледах по-новите кемпери, установих че концепцията си остава същата. Само дето новите изглеждат по-футуристично и са с по-мощни двигатели. Естествено някой светодиоди са заменени с дисплеи и бутоните са тъч, докато моите са цъкалки. Недостатъците си остават същите. Ако го паркираш на асфалт и те подкачат за ток, чиста, мръсна вода и не знам как става за тоалетна, си ОК и можеш да изкараш една година, стига да не те тръшне клаустрофобия

Последна промяна ukelichko на 08 Окт 2019, 19:42, променена общо 1 път
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Ето изделието на чичото с Реното

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Даааа, по едно време аз пък се бях пощурил за яхта. Някаква малка, с каюта и баня. Исках я за разходки по Дунав. Като ми казаха какъв е разхода на гориво, изобщо не питах за цената 

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Еее това катамаранче е страхотно <3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ukelichko написа:Даааа, по едно време аз пък се бях пощурил за яхта. Някаква малка, с каюта и баня. Исках я за разходки по Дунав. Като ми казаха какъв е разхода на гориво, изобщо не питах за цената
Горивото е нищо 46 фута яхта Бавария харчи 2-3 литра на час, говорим за Ветроходна яхта при скорост 5-6 възела, проблема е поддръжката на самата яхта.
Моторните предполагам за такава ти говориш, там верно е страшно, но за мен или е ветроходна яхта, където се чува въздуха във ветрилата и плискането на вълните, и си пииваш коняка по залез с приятна компания, или моторен катер,като ще е гарга да е рошава

И за яхтите и кемперите трябва да имаш време, 1 месец годишно да се ползва няма смисъл, много по добре е да се рентва, освен че не се занимаваш с поддръжката всеки път взимаш по ново.
П.П аз си имам Пикап, ползвам си го като кемпер, само една тента мисля да му купя и сложа на тавана

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
c04 написа:Струват ми се интересни кемперите на мен![]()
Ето това признавам аз за RV /кемпер/
... защо това отзад а порше а не мерцедес?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Имаше една реклама на БМВ по въпроса едно време
Много мераклийски е направено, и вече няколко години си го кара човека.
Има и електромотор
Каза, че след всякакви лодки, канута и тн. това е измислил и му било супер удобно.
Хубаво е като се превъзбудиш да има кой да те полее със студена вода
За лодките (то важи за всички мании) нали казват, че собствениците били щастливи 2 пъти - като я купят и като я продадат

Pisobella написа:Еее това катамаранче е страхотно <3
Много мераклийски е направено, и вече няколко години си го кара човека.
Има и електромотор

ukelichko написа:Даааа, по едно време аз пък се бях пощурил за яхта. Някаква малка, с каюта и баня. Исках я за разходки по Дунав. Като ми казаха какъв е разхода на гориво, изобщо не питах за цената
Хубаво е като се превъзбудиш да има кой да те полее със студена вода

За лодките (то важи за всички мании) нали казват, че собствениците били щастливи 2 пъти - като я купят и като я продадат

...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Абе не е чак такава драма с лодките... Един приятел (уке Личко може да го познава...) си купи моторна... яхта да го наречем - тази от снимките, за 4 хиляди лева. Снимките са кофти, но това имам...

За мен е интересно, че това корито си има всичко, което и по-големите кораби. Има мостик с рул и уреди за управление (имала е дори радар и май нещо като ехолот или сонар, не им разбирам...), има каюта с две койки и илюминатори, има трюм с резервоари за вода и гориво, има машинно отделение с два дизелови двигателя, има си мачта, котва и кнехтове, има си дървена палуба отпред, ходови светлини... Разбира се, всичко е малко. От две години я "прави" и нещо проектът му се закучи, но според мен има потенциал.

За мен е интересно, че това корито си има всичко, което и по-големите кораби. Има мостик с рул и уреди за управление (имала е дори радар и май нещо като ехолот или сонар, не им разбирам...), има каюта с две койки и илюминатори, има трюм с резервоари за вода и гориво, има машинно отделение с два дизелови двигателя, има си мачта, котва и кнехтове, има си дървена палуба отпред, ходови светлини... Разбира се, всичко е малко. От две години я "прави" и нещо проектът му се закучи, но според мен има потенциал.
Excellent! Steven is my name!
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Ми аз катамарани много обичам. Като се замисля откакто съм гледала като малка Воден свят са ми станали любими, явно мноогоо съм се впечатлила :") и всякаквите им вариации. Или платноходки изобщо. Пък и има нещо романтично в това да опънеш платната xD ма зорът е го-голям, друго си е да запалиш двигателя и да пърпориш.
Ние имаме една лисичанка и там си пада гребане, макар че вече много рядко се случва да се изкара. За последните 10 години сигурно 2 пъти е имала удоволствието да бъде надувана, като единият път е бил миналата година... ма още я бива
Ние имаме една лисичанка и там си пада гребане, макар че вече много рядко се случва да се изкара. За последните 10 години сигурно 2 пъти е имала удоволствието да бъде надувана, като единият път е бил миналата година... ма още я бива

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
alx написа:c04 написа:Струват ми се интересни кемперите на мен![]()
Ето това признавам аз за RV /кемпер/
... защо това отзад а порше а не мерцедес?
За по-сигурно

Pisobella написа:... Пък и има нещо романтично в това да опънеш платната xD ма зорът е го-голям...
Родна реч, омайна сладка...

Аз и хлапето имаме каяци. Тази година купих и тролинг мотор, но дори не ми остана време да го изкарам от кутията. Както и много други неща де...
Аз съм ОК с каравана, ама жената иска луксове. Тук покрай стоянките за RV-та непрекъснато сноват едни малки камиончета и срещу фиктивна сума изпразват мръсотиите.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Аз мислих, че говорим за яхти, и имам това в предвид, това е тази на която аз плавам.
Това е кемпер ама по вода.
Това е кемпер ама по вода.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3