Бързи въпроси и отговори за G30
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Бързи въпроси и отговори за G30
Подобно на другите подфоруми тема. Някой с кола от модела да направи тема show room ако желае.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Re: Бързи въпроси и отговори за G30
След 4 месеца дойде тракторчето 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Georgi__V на 28 Ное 2019, 18:01, променена общо 1 път
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Аз ли съм кьорав нещо, ама на снимката отпред си я виждам черна, а на страничната леко тъмно синееща?
Иначе пакетчето и седалките са уникални. Страшни седалки направиха за модела.
А какво е тракторчето, че няма снимка на ауспусите да се ориентираме?
И нали шисах нагоре някой, който е купил такава кола да направи тема show room за да слагат хората там снимки. Ето, ти имаш пълното морално право.
Иначе пакетчето и седалките са уникални. Страшни седалки направиха за модела.
А какво е тракторчето, че няма снимка на ауспусите да се ориентираме?
И нали шисах нагоре някой, който е купил такава кола да направи тема show room за да слагат хората там снимки. Ето, ти имаш пълното морално право.
In God we trust, all others we track.
- antonpau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: димяща проходима катафалка
- Детайли за колата: now "08 e61 530xd
ex "07 е91 330xd
Top Gun Maverick написа:Аз ли съм кьорав нещо, ама на снимката отпред си я виждам черна, а на страничната леко тъмно синееща?
Залагам на 416 carbonschwarz

- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, Е90 320d LCI
- Мечтае да кара: M4
- Детайли за колата: MPPSK
Колеги един въпрос, отскоро съм с g30 и не намирам къде е пожарогасителя и имат ли изобщо фабричен такъв? Понеже на старата тройка имаше място под кората в багажника, а на тази не се вдига 
Стойката седи на седалката на пасажера, но до колкото знам е допълнителна екстра 
- Alben
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d(140kW)F11,manual gears
Здравейте.
G30 също ли е с AdBlue.
G30 също ли е с AdBlue.
- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
Колеги работи ли при вас Remote 3D View-то през BMW Connected App-а или не е активно за България?
- marto74bg
- Потребител
-
- Кара: G02 X4
- Детайли за колата: Xdrive 30d
bangelov написа:Колеги работи ли при вас Remote 3D View-то през BMW Connected App-а или не е активно за България?
Виж дали в My Vehicle>iDrive Settings>Data Privacy имаш опцията да активираш Remote View 3D. Ако е налична, трябва да работи. При мен след последното обновяване на BMW Connected App ми се появи тази опция в самото приложение, но не съм в БГ при автомобила да видя дали може да се активира по горния начин.
Ако все още я няма опцията в IDrive пробвай следното: Докато двигателя работи отиваш в Connected Drive, оттам отиваш на иконката BMW Connected App, не я избираш а натискаш Option бутона който се намира до iDrive джойстика. Избираш "Update BMW Assist". Трябва да изпише "Transferring Data" за няколко минути и да изпише дали е успешно. Натискаш "ОК". Накрая провери дали в My Vehicle>iDrive Settings>Data Privacy вече имаш опцията за "Remote 3D View".
- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря! Ъпдейтнах "BMW Assist" и се появи опцията, активирах я, но като опитам през приложението дава грешка. Чудя се дали е деактивирана за БГ или още нещо трябва да направя, ще си поиграя още малко с опциите и ще пиша ако има резултат. Иначе другите опции си работят само "Remote 3D view" не иска 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- marto74bg
- Потребител
-
От скрийншота се вижда, че проблема явно е локален за България. Доскоро и в Канада тази опция не работеше, но я пуснаха. Трябва да се говори със съпорта на Connected Drive за България да я активират. Поне вече си имаме официално страница 
Това което може да опиташ, е да пуснеш приложението си на телефона през VPN (да симулира, че си в друга държава), но пък няма как да излъжеш нета на автомобила... Аз лично ще мога да тествам на моята след месец...
Ако има някакъв резултат пиши, а пък дано и други да се включат и кажат как е при тях.
Това което може да опиташ, е да пуснеш приложението си на телефона през VPN (да симулира, че си в друга държава), но пък няма как да излъжеш нета на автомобила... Аз лично ще мога да тествам на моята след месец...
Ако има някакъв резултат пиши, а пък дано и други да се включат и кажат как е при тях.
- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
Звъннах на съпорта и казаха, че "Remote 3D View" не е активно за България както и за всички европейски страни, което ми се стори малко странно дори и в Германия да не работи
Причината била, че трябвало във всяка страна да се прегледа законодателството (дали има право да се ползват камерите на колата за снимки) и да се одобри тази услуга.
Причината била, че трябвало във всяка страна да се прегледа законодателството (дали има право да се ползват камерите на колата за снимки) и да се одобри тази услуга.
- marto74bg
- Потребител
-
Странно наистина... Какво значение, дали ползваш камерите на автомобила, или допълнителна камера която си поставил за тази цел?... От друга страна не се очудвам много, тъй като в Европа е забранена и опцията за автоматично престрояване в лентите а в Америка е активна. Явно тук законите са по-стриктни 

- marto74bg
- Потребител
-
bangelov написа:Звъннах на съпорта и казаха, че "Remote 3D View" не е активно за България както и за всички европейски страни, което ми се стори малко странно дори и в Германия да не работи![]()
Колега, на този телефон: 0800 20 230 ли си звънял? Току, що гледах клип, че Remote 3D View работи в Германия. А от скоро там е разрешена и опцията за автоматично престрояване в лентите.
- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
Да точно на него. Вчера имаше нова версия на ConnectedDrive Ap, но уви все още не работи Remote 3D View-то при мен