Есенно почистване и търсене..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: F10 535xd

Есенно почистване и търсене..

Мнение от Blindy » 16 Окт 2019, 12:03

След като миналата година изпуснах ключа за гаража между седялката и централната конзола (иначе казано отиде в небитието) и след като онзи ден изпуснах картата памет на видео регистратора от другата страна на конзолата (логично, "в другия край на небитието"), реших че за да си ги върна ще трябва да развия седалките направо с релсите.. (снимка 1)
Та, ключа беше сравнително на лесно място-точно под релсата на шофьорската седалка. (снимка 2)
Картата памет обаче, след 5 минутно търсене, потене и ругаене бях на ръба да се откажа да търся. Говедото мръсно се беше навряло под релсата, ама и в отвора който е в изолацията за болта.. (снимка 3)
Така че колеги, ако планувате чистене под седалките или търсите паднали вещи, гледайте да бъркате във всички възможни дупки :ranting:

П.п Ще ме извините за батака под седалките :dunno:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Есенно почистване и търсене..

Мнение от Don_Diego » 16 Окт 2019, 18:09

Аз по-лесно съм намирал неща паднали в морето отколкото паднали между седалките и конзолата :mhihi:
Ежеседмично минаване с прахосмукачка с дълъг тънък накрайник помага много за да не се развиват болести под седалката :idea:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Окт 2019, 20:27

говорете си... не ми пречите. аз така веднъж изпуснах една кредитна карта в "небитието" и още не мога да я намеря- а знам, че е там... не съм свалял седалката но в двете крайни положения съм търсил и мисля, че виждам всичко и няма къде да се скрие... обаче греда... вдигнал съм ръце (беше преди година), но периодично се нахъсвам и я търся чисто за спорта и се изнервям още повече щото всичките ми усилия са напразни. баси мистерията

в друга кола пък съм "сложил" ключ за безключово и не мога да го намеря. това от 2 години насам. всичко обърнах с краката нагоре- не мога да го намеря. не мога и да заключа колата щото не позволява да се заключи с ключа вътре. седи си така отключена, някой трябва само да влезе и да натисне стартера и чао... та чакам да умре батерията на дистанционното :ok: ходих до дилъра да отрегистрира ключа... отрегистрираха го, колата обаче още го познава... една седмица ровиха и не го намериха и те... е*ал съм го ключа нинджа.. :ranting: бели кахъри...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 17 Окт 2019, 0:05

:mhihi: Китайският народ го е измислил и струват по $2 на седалка.
17.10.2019 г.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 17 Окт 2019, 7:04

Аз съм намирал неща из колата с ендоскоп - бяха ги пуснали в Лидл за около 160 лева.
Има го и само като кабелче с камера и USB - за телефон или лаптоп.
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 17 Окт 2019, 7:20

На колега личната карта беше потънала между таблото и челното стъкло! Това мисля че е истинското небитие! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Окт 2019, 8:33

На Е36цата имам безброй бележки за платен паркинг там и нямам идея как да ги извадя. :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 17 Окт 2019, 12:12

Аз скоро извадих поне 20 лв. на монети, разни запалки и цяла шепа други съкровища :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 17 Окт 2019, 20:02

Яка тема...
Миналата година извадих две клечки от сладолед измежду стъклото и кората отзад.
От около 2 години нещо постоянно се обажда от едната кора, пак отзад, ама не смея да проверя...
Около предните седалки гаранция има поне 5лв на дребни монети и незнайно какви чужди стотинки + около 100гр пържени картофи със сирене.
За тия неща знам аз, какво още крие жената от мен. После защо на кантара колата е с 50кила над заводското :lol:
Но деца, какво да ги правиш, освен да спреш ги правиш...
Иначе вчера си играх час да оправя пистолета за топъл силикон - молив вътре...сладури :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 17 Окт 2019, 20:43

Абе колеги, вие живеете ли в тия коли :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 18 Окт 2019, 17:28

Кат имаш деца и тръгнеш с тях ще разбереш)) Аз пък си намерих гнездо на оси, как е попаднало в колата тайна великая есть
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Мнение от Venelin1111 » 18 Окт 2019, 18:53

Темата е супер, аз мога да кажа , че като загубя нещо много дребно в колата на тръбата на прахосмукачката слагам парче тензух , връзвам го с ластик и се почва оборката. Обеца на жена ми , ключе за смяна или слагане сим на айфон, ръкавели и ред др неща. И винаги под предните седалки

Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма вече BMW

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 18 Окт 2019, 23:29

Днес рових...нищо не намерих :mhihi:
Утре ако остане време в другата кола
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 19 Окт 2019, 2:31

Две дълги пинсети, от тия хирургичните вършат чудеса. Не че имам де, ама... На мен служебния ми телефон редовно пада между седалката и барчето.
Личната кола е трагедия. Там жената и хлапето .....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Окт 2019, 10:15

Какъвто мъжа , такава му и колата . Стар женски лаф :mhihi:
Основното е да се чисти основно , някой изгубени дрънкулки , косъм с различен цвят от този на жена ви или други изпаднали аксесоари са живото застрашаващи . Колата като цяло е подвижен контейнер с веществени доказателства , и любим обект на криминалистите . Колата може да се превърне в най лошия ви кошмар , затова никога не оставяйте в жабката пистолета с който стреляте по бутилки . В багажника лопатата с която прекопавате градината и т.н ... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Следваща

Назад към Извън Темата