Дизайнерите ли са олигофрени, или на мен ми има нещо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво ви е мнението за "подарените" таблети пльоснати на таблото

Изключително много ме дразни!
21
32%
Не ми прави впечатление.
8
12%
Много по-удобно ми е.
10
15%
Трябва да върнат стария дизайн на таблата като при Е39/Е38
26
40%

Общо гласове : 65
Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Дизайнерите ли са олигофрени, или на мен ми има нещо?

Мнение от zAcK » 23 Ное 2019, 13:57

Привет,
Днес за пореден път се изумих от покъртителната грозотия на интериора на i3-ката, та реших да попитам. Някой знае ли, защо интериорите и най-вече навигациите на много нови автомобили са толкова грозни? Започна се от разни аЛдита преди години и сега цялата индустрия е заразена от това, да купуват таблети от Техномаркет и да ги лепят за таблото с тиксо :banghead: Не стига, че е адски грозно, ами и ти пречи да виждаш в някои случаи, та не мога да си обясня защо всички го правят??? Аз ли нещо не мога да възприема и всъщност това е мегаяко, или наистина е тотална грозотия и липса на вкус :banghead: :banghead: :banghead:

P.S. i3 е най-отвратитеното BMW, което съм карал :mhihi: :no: :no: :no: :banghead: :banghead: :banghead: Мегагрозно отвън, още по-грозно вътре! Особено с тия рециклажи :conf:

Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна zAcK на 23 Ное 2019, 17:03, променена общо 3 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Re: Дизайнерите ли са олигофрени, или на мен ми има нещо?

Мнение от spacepl » 23 Ное 2019, 14:02

Трябва да е на високо навигацията, за да не си отклоняваш погледа от пътя, но изпълнена по този начин е адски грозна. И на мен не ми допада. Като подарена стои.

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 23 Ное 2019, 14:06

spacepl написа:Трябва да е на високо навигацията, за да не си отклоняваш погледа от пътя, но изпълнена по този начин е адски грозна. И на мен не ми допада. Като подарена стои.

Нали имаме Headup-и, навигации в таблата, по 20 бутона по волана и т.н. :conf: Наистина не разбирам. Освен това половината неща пак са си долу наврени по разни конзоли, зад волана и т.н., дето в движение не можеш ги намери :mhihi: Особено тия в ляво от волана :conf: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e92, f30
Мечтае да кара: M4

Мнение от expl0de » 23 Ное 2019, 15:00

Могат да ги навият на руло и с бутон да излизат като щора. Аз съм окей със стърчащите дисплеи и врътката. По-удобно от нея няма как да се управлява интерфейс в движение.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 23 Ное 2019, 15:10

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

те така си е. Малко нови интериори ми харесват. На БМВ все по-рядко. Ся тука сигурно ще ме емнат, че гроздето кисело, ама интериора на 39ката за мен не остарява :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 23 Ное 2019, 15:30

Явно това е бъдещето и "телевизорите" на таблото ще стават все по-големи.
И не са само германците - гледайте пък френците какво са сътворили:

Изображение

Изображение
Excellent! Steven is my name!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Ное 2019, 15:46

Остарявате (ме), момци! Вече няколко години са модерни острите форми. Интериорът е 1:1 и ако махнем емблемите, надали ще познаете марката. И всичко е изработено от най-евтината възможна пластмаса. Следващата стъпка ще е, колите да се саморециклират (да се разпадат) на 100% след 8-10 години. Слизаш пред блока и там купчина екологична прах, която вятърът разнася по улицата. А дотогава ще продължавам да пълня очите и да се възхщавам (направо завиждам яко) на хора като:

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 23 Ное 2019, 15:50

Borymeckata написа:И не са само германците - гледайте пък френците какво са сътворили:

Това първото е някакво извращение :no: :banghead: Нещо не мога да разбера изтрещелите дизайни на бъдещето, пък уж съм сравнително млад < 40 :mhihi: :mhihi: :mhihi: , уж съм айти специалист и т.н., ама всички тия гнусотии ми идват в повече!

P.S. Всъщност, любимата ми кубинска кафеварка е в пъти по-красива :dunno:

Изображение
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 23 Ное 2019, 15:56

drifty написа:Ся тука сигурно ще ме емнат, че гроздето кисело, ама интериора на 39ката за мен не остарява :)

Е39/Е38 е колата с най-удобния интериор от гледна точка табла, копчелъци и т.н. На тия по-новите наврели например копчето за халогените на пи..а си майна, караш по магистралата със 150, слизаш в ниското, мъгла и ходи го цъкни, без да гледаш под волана :banghead: :banghead: :banghead: Някой ще каже, ами нагласи си волана така, че да го виждаш през него :mhihi: Добрееее! Ооооккееееййййй :mhihi: :mhihi: :mhihi: :no: :no: :no: :no: Няма проблеми, ще сложат още 27 датчика и няма да ти трябва копче :mhihi: Както каза BMW Power-a, скоро ще се саморециклират :conf:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 23 Ное 2019, 16:56

Ние сме си много добре, въпросът е, че генерално дизайнът в почти всички области където се прилага е станал отвратителен.
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 23 Ное 2019, 17:11

Дразнещо е, но повече ме дразни най-новите - например Ауди, където всичко се прави от 3-4 таблета вътре, Мерцедес с таблото 2-та дисплея и те така...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Ное 2019, 17:27

Какво толкова , на някои им харесват тия дизайнерски решения :mhihi:
https://www.youtube.com/watch?v=HWuHeegQWjo
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Yannie » 23 Ное 2019, 17:28

Нека не забравяме, че дизайнът на Крис Бенгълс за времето си е бил нещо отвратително, но десетина години по-късно, вече достъпен за масата в БГ е красота неземна.
Същото важи и за 5ГТ (ф07), в началото на излизането му всички са с увиснали ченета как може да изкарат нещо толкова грозно. Ревюта на модела през последните няколко години показват как ''тестерите'' с увесен нос разказват как всъщност е ''остарял красиво''. Аз също мисля, че е много добре изглеждаща кола, но днес.
Извод: дайте си време, масата от нас няма да си купят нещо с таблет от магазина, а ще чакат да стане на Х години и поносима цена спрямо стандарта ни.
Ще им свикнем и ще им се радваме... след време. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 23 Ное 2019, 17:42

5G мрежи, обработени поливалентни ваксини и един огромен, добре подбран арсенал от методи за въздействие и формиране на определен тип съзнание и се появяват хора, които могат да създават подобни неща и други, които ги харесват и купуват. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 23 Ное 2019, 18:06

Към момента Мерцедес имат най-красив, изчистен и добър интериор според мен

Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата