Черен петък ли е черния петък в България?
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Черен петък ли е черния петък в България?
Аз си взех препарати за колата от detailingbg.com и съм доволен. 20-27% отстъпки, повече от 10-15% никога не е имало (а има рядко и винаги са за 1-2 дена). Като тествам, ще пиша и в другата тема дали съм доволен 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
drifty написа:На сестрата компютърът изгоря /дъно или процесор/, та ми се наложи да влизам във филма да и търся лаптоп.
https://ardes.bg/product/lenovo-ideapad ... YHIGU9ITi8
Спрял съм се на това в бюджет до 600лв. В Емаг същия е 690лв.
Сутринта ей така влязох да проверя две-три неща в Е-маг, просто да се уверя за пореден път, че са мошеници.
Навигация Ерисин за 39ка беше 900лв, в сайта на ерисин е 700 някъде.
Гуми гледах, стандартни цени като в автогуми, но се водят с някакви огромни отстъпки. Обикновено по тях си правя сметка колко фалшиви са им повечето "промоции".
Не знам този ъглошлайф дали няма да е на същата цена след 1 седмица, но не вярвам пък и 100% от нещата да са им с нереални отстъпки, така че може и да си късметлия
Колега купи ли го това лаптопче ?
Доволен ли си от този сайт ?
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Ами докато ровя за лаптопи, стана неделя и беше изчерпан. Поръчах го от JAR Computers, вече е сряда, още не са се обадили.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
TNT написа:Аз си взех препарати за колата от detailingbg.com и съм доволен. 20-27% отстъпки, повече от 10-15% никога не е имало (а има рядко и винаги са за 1-2 дена). Като тествам, ще пиша и в другата тема дали съм доволен
Аз напазарувах малко микрофибърни кърпи TRC от cardetailing.bg

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Привет. На истинския черен петък реших пак да разгледам, дали няма нещо на оферта и открих, че Extreme Digital продават Dremel-и на много добри цени! Някой има ли идея дали всичко е ОК, защото цените са много добри. Гледам промоции в Англия, Германия и т.н. и там са по-скъпи!
https://edigital.bg/muntifunkcionalni-instrumenti/multifunkcionalen-instrument-dremel-4000-platinum-edition-4000-6128-p299813

https://edigital.bg/muntifunkcionalni-instrumenti/multifunkcionalen-instrument-dremel-4000-platinum-edition-4000-6128-p299813
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Аз вчера (в четвъртък) си взех ъглошлайфчето и на пръв поглед всичко е точно. Пуснах го само за проба - работи перфектно, пълен комплект. Само етикетът е малко разочароващ:
Robert Bosch Stuttgart Germany
Made in China.
Дейба и глобализация...
Made in China.
Дейба и глобализация...
Excellent! Steven is my name!
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Вече два пъти поръчвам хард дискове от там за сървъра ми. Сега чакам Philips one blade и зарядни за лаптоп. Нямам оплаквания.zAcK написа:Привет. На истинския черен петък реших пак да разгледам, дали няма нещо на оферта и открих, че Extreme Digital продават Dremel-и на много добри цени! Някой има ли идея дали всичко е ОК, защото цените са много добри. Гледам промоции в Англия, Германия и т.н. и там са по-скъпи!![]()
Интересното е, че ако регистрираш фирмен акаунт, дадеш ддс номер и адреса на доставка е адреса на който е регистрирана фирмата, пазаруваш без ддс. Изобщо не ти го начисляват. Не знам друг сайт да го прави това...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Borymeckata написа:Аз вчера (в четвъртък) си взех ъглошлайфчето и на пръв поглед всичко е точно. Пуснах го само за проба - работи перфектно, пълен комплект. Само етикетът е малко разочароващ:
Made in China.
Дейба и глобализация...
И аз го получих тогава и съответно видях Made in China. Повечето, които имам, са правени в Германия и Швейцария.
Сега си прегледах инструментите. Имам един лазерен нивелир Bosch GLL 2-15, който падна от 5-тия етаж на тротоара на Витошка

P.S. А как падна. Правим с братовчед ми окачен таван, щото майсторите ме излъгаха и викнах Неволята и нашия човек го беше залепил с магнита за една лайсна, да му е по-лесно, та я бутна, удари се в перваза и нивелира излетя през отворения прозорец

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
b_u_b_o написа:Вече два пъти поръчвам хард дискове от там за сървъра ми. Сега чакам Philips one blade и зарядни за лаптоп. Нямам оплаквания.zAcK написа:Привет. На истинския черен петък реших пак да разгледам, дали няма нещо на оферта и открих, че Extreme Digital продават Dremel-и на много добри цени! Някой има ли идея дали всичко е ОК, защото цените са много добри. Гледам промоции в Англия, Германия и т.н. и там са по-скъпи!![]()
Интересното е, че ако регистрираш фирмен акаунт, дадеш ддс номер и адреса на доставка е адреса на който е регистрирана фирмата, пазаруваш без ддс. Изобщо не ти го начисляват. Не знам друг сайт да го прави това...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Тъкмо си поръчах SSD от там. В момента има намаление от Самсунг и в Амазон излиза с около 10-тина лв по-евтино, но пък тия поне дават нормална фактура.
Сайта е извън България и съвсем нормално за B2B да продават без ДДС. Мен седалището ми не е на актуалния ми адрес и не успях да се възползвам ама се тая. Така или иначе се приспада, ако имаш да даваш.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Дънки от теранова-намалени от 77 на 39.99 и в петък -30%=28лв
доволен

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Абонамент за 6 месеца от kabinata.com за изучаване на чужди езици (онлайн), 167евра вместо 250 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Don_Diego написа:
Аз напазарувах малко микрофибърни кърпи TRC от cardetailing.bg
Да не забравиш да кажеш как са

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Е как да са? Уникални
Все едно няма прозорци колата. С правилния препарат за стъкла ефекта е поразителен
Twistress-a пък е топ кърпата за подсушаване - не прекалено голяма ама много жадна
ПП: Като бонус са третирани с Opti-Seal отвътре стъклата и зацапването е доста по-малко

Все едно няма прозорци колата. С правилния препарат за стъкла ефекта е поразителен

Twistress-a пък е топ кърпата за подсушаване - не прекалено голяма ама много жадна

ПП: Като бонус са третирани с Opti-Seal отвътре стъклата и зацапването е доста по-малко

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Днес се замислих да не би случайно да е черен петък, пък то било края на ноември

Преглеждам си мейла, виждам мейл с прИмоции от озон на лоджитек. И си викам да погледна какво има, че от време на време се замечтавам за един G29 волан, да си джиткам от дъжд на вятър на евро тръка, та влязох да разгледам. И какво да видя, воланът намален с 36% от 740лв или нещо такова, на 479. Е хубу де, ама аз го гледах преди няколко месеца и пак си беше около 500лв като цена. Влязох и в емаг, същата история, пак е обявен на 700+.
От рано са качили цените за да жънат след месец.

Преглеждам си мейла, виждам мейл с прИмоции от озон на лоджитек. И си викам да погледна какво има, че от време на време се замечтавам за един G29 волан, да си джиткам от дъжд на вятър на евро тръка, та влязох да разгледам. И какво да видя, воланът намален с 36% от 740лв или нещо такова, на 479. Е хубу де, ама аз го гледах преди няколко месеца и пак си беше около 500лв като цена. Влязох и в емаг, същата история, пак е обявен на 700+.
От рано са качили цените за да жънат след месец.