Как се справяте със спрелите пред входове/гаражи?
Модератор: Общи модератори
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Слободията от криворазбраната демокрация и безнаказаноста са едни от малкото неща оприличаващи ни на джунгла, 90-те г на дивата разюзденост сега дават плодове. Кварталния няма пръста да си мръдне, зимата чистиш сняг и пред блока и на платен паркинг .. аз съм за паркинг... или както е в моя случей къща с. двор, но и тук греда ..съседите милите спират пред вратата на парко мястото ми. Живея в краен квартал и паяк к*р. С приказки пак не става. Параграф 22. Обаче като ме запушат звъня даже и 3 през ноща да е. Не е в това проблема , проблема е , че няма ред..за това германци , австрийци и др са много пред нас в живота... дисциплина
Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма вече BMW
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Как се справяте със спрелите пред входове/гаражи?
randity написа:Даже като си продадох старата кола на един пичага от горния блок, на втория ден му срязаха гумите, точно, щото си мислеха, че е кола от долния блок![]()
Леле, чак ме хвана срам, дето се оплаквам, че комшиите ме гонят от паркинга пред блока...

При вас в София - много по-зле работата, аз не бих могъл да живея така, честно...

Excellent! Steven is my name!
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Ето го "сладура"

Синьото Венто е изпляскано така,че хем е точно срещу входа на блока,хем заема място,където при малко по-адекватно паркиране може да се събере още една кола

Не ме е_е дали ще паркирам на 50 или 100 метра,или повече,но по-скоро се дразня на индивиди,които от три парко-места правят 2 ,щото няма кой да се съобрази с останалите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тая тема ако не беше трагична и пълен резил, щеше да е много смешна.
Ма то само тая да беше с мед да я мажем.
В една тема сме капитани и всички, които нямат паркоместа и гаражи да го духат.
В друга си купуваме ксианещоси да ни чисти въздуха.
В трета хвърляме ДПФ-а и слагаме стилекерата 300+ (печките и циганите са единствените виновни за лилавия смог).
6-700лв за спа уикенд не са много, но ГО за 1к е ужас. 600лв за ремап е една нормална цена. 1к за гуми обаче са много, щото Рикена-а немски и са на 99% същите за половината пари.
Ма то само тая да беше с мед да я мажем.
В една тема сме капитани и всички, които нямат паркоместа и гаражи да го духат.
В друга си купуваме ксианещоси да ни чисти въздуха.
В трета хвърляме ДПФ-а и слагаме стилекерата 300+ (печките и циганите са единствените виновни за лилавия смог).
6-700лв за спа уикенд не са много, но ГО за 1к е ужас. 600лв за ремап е една нормална цена. 1к за гуми обаче са много, щото Рикена-а немски и са на 99% същите за половината пари.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Имам 15 минути да те диря като си ме запушил също. Чудеш се на Ганьо, а ти постъпваш точно като него!randity написа:Продължавам да се чудя на мислите ти. Спираш си колата на 1км от вас. И ти трябва спешно. Имаш поне 15 минути пеша до колата си. Зимно време, цялата в сняг. Че ти имаш едни 30-35 минути, за да тръгнеш. Отиде и спешното и свеНа кварталния к'во да му кажа. Ей тука от тоя блок някой ми спука гумите, глоби го. И той като седне да го дебне
И защото ми е писнало да ходя по 1км, а като вали да ставам вир вода, стиснах зъби и като купувах собствено жилище с доста лишения успях да взема и гараж, вместо като познати още преди няколко години да си возя гъза на F30. Приоритети му се вика, но 3 години плътно мъкнах напред-назад и гледам от балкона сеира на такива, които се бият за паркоместа и слагат туби да си пазят място. И знаеш ли какво - понеже моята кола не спи пред блока, не ми пука да им вдигам чистачките пред тях самите, да им махам тубите с вода и да им държа сметка как спират.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Тогава що изказваш мнение по тази тема? Спирай си в гаража и спри да си компетентен навсякъде.
Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Щото лешпери като теб ми спират пред гаража и им слушам тъпите оправдания, които чета и от теб!randity написа:Тогава що изказваш мнение по тази тема? Спирай си в гаража и спри да си компетентен навсякъде.
И щото авторът на тази тема съм аз.
Не знам, дали е по темата, ама какво мислите за хората, които слагата тухли, камъни и други неща, за да си запазят паркомястото ?
А ти спри да запушваш хората. Колко хора трябва да ти кажат,че не е никак редно това. Аз като няма къде да паркирам, паркирам и през няколко блока. Ако ми се наложи спешно тръгване имам няколко комшии, който и в 3:00 да им звъна веднага ми дават колите си ( случвало е с 2-3 пъти досега с малката, като се наложи да се води до спешното). Та айде стига с тия оправдания.randity написа:Тогава що изказваш мнение по тази тема? Спирай си в гаража и спри да си компетентен навсякъде.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Висша степен на олигофрения и дива селяния.
- randity
- Photographer
-
Като за начало, "лешпер" ще казваш на някой твой роднина, а не на мен. Нещо много се превземаш зад клавиатурата, което е смешно. Успокой си хормона малко. Нали не смяташ, че някой ще ти се кланя, че си си купил поредната тухлена кутийка и си имаш и гараж, който дори запушватDextuar написа:Щото лешпери като теб ми спират пред гаража и им слушам тъпите оправдания, които чета и от теб!randity написа:Тогава що изказваш мнение по тази тема? Спирай си в гаража и спри да си компетентен навсякъде.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Явно страдаш от някаква тежка форма на шизофрения. Няма да ти търся мненията, в които обясняваш как запусваш колите на съседите си, та явно или гаражът ти е някой преносим и надуваем или лекинко послъгвашrandity написа:Като за начало, "лешпер" ще казваш на някой твой роднина, а не на мен. Нещо много се превземаш зад клавиатурата, което е смешно. Успокой си хормона малко. Нали не смяташ, че някой ще ти се кланя, че си си купил поредната тухлена кутийка и си имаш и гараж, който дори запушватDextuar написа:Щото лешпери като теб ми спират пред гаража и им слушам тъпите оправдания, които чета и от теб!randity написа:Тогава що изказваш мнение по тази тема? Спирай си в гаража и спри да си компетентен навсякъде.
Sent from my iPhone using TapatalkМоята кола също спи в гараж, до сега никой не е спирал пред него. Пък не се и бия в гърдите, че имам.

П.с: Достатъчно е да не спират пред него и да не ме възпрепятстват, друго не изисквам, а ако за теб това е някаква висша форма на успех, която трябва да граничи с кланене и ти звучи като хвалба - още по-безсмислен ми се струва спорът с теб. А и все пак аз не съм тарикат като тебе, а ходя/ ходех на майната си да си спирам колата, щото не ме е друснал Ганьовския синдром, който ти си прихванал.
- randity
- Photographer
-
Явно си доста бавен, като в никой пост не споменавам за кой автомобил става дума и решаваш да си нагласяш думи. Или иначе казано, запушвам с колата на приятелката ми. И с моята запушвам, ама съм пич, а не бастън като тебе и хората ме уважават и разбират.
П.С. Беги виж, дали някой не ти е запушил гаража, за който си гладувал, за да ти седи ламарината на закрито.
П.С. Беги виж, дали някой не ти е запушил гаража, за който си гладувал, за да ти седи ламарината на закрито.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
randity написа:Явно си доста бавен, като в никой пост не споменавам за кой автомобил става дума и решаваш да си нагласяш думи. Или иначе казано, запушвам с колата на приятелката ми. И с моята запушвам, ама съм пич, а не бастън като тебе и хората ме уважават и разбират.
Уважават те, затова някакъв 70 годишен дядка те прави луд, голям си паляк, ама честно

Бегай прати приятелката да се оправи със стареца, белким спреш да запушваш съседите