Малка кола за жена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Малка кола за жена

Мнение от Сондьора » 09 Дек 2019, 23:13

Намери и Ярис vvti..2001-2002... Чакай ръждата да го убие ,преди каквото и да било друго, ако ме разбираш :yes:
Последна промяна Сондьора на 09 Дек 2019, 23:24, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 09 Дек 2019, 23:19

Добре, мен скоро ми предстои подобна покупка, та същото ли ви е мнението като здравина за Нисан микра 2008 ( пусто такава си е харесала), искам да и вземем х5, но не и не.... Та мнения ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Дек 2019, 0:00

ivanski_2 написа:Добре, мен скоро ми предстои подобна покупка, та същото ли ви е мнението като здравина за Нисан микра 2008 ( пусто такава си е харесала), искам да и вземем х5, но не и не.... Та мнения ?

Тропваш с крак и й казваш че ще е х5ца защото я обичаш и искаш да е защитена.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 10 Дек 2019, 0:29

Като почнете с тия големи коли из града, после жената има да мисли как да не я удари и да я паркира. :wave:

Потребител
Аватар
Кара: BMW 325d e91 manual
Мечтае да кара: е30 купе

Мнение от AlexK. » 10 Дек 2019, 1:16

c04 написа:Като почнете с тия големи коли из града, после жената има да мисли как да не я удари и да я паркира. :wave:

Напълно съм съгласен с теб. Ако ще се кара предимно насам натам до фризьорката и кафетата не знам какъв е проблема на малката кола. Нали все пак жената трябва да маневрира и да паркира някак. Ако става въпрос за извънградски автомобил е друга работата.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Дек 2019, 1:51

Моята кара SUV, аз карам колело. Не бих рискувал да я кача с хлапето в нещо подобно. Ако децата са две или повече, вътре са като сардини в консерва. Идиоти бол. Мисли за безопасността на първо място. Тая въшка как се държи в непочистен сняг? Веднъж да ти звънне, че е легнала в снега и гумите въртят във въздуха и си готов. Моята два пъти ми въртя този номер и повече кола в семейството няма да влезе. Вземи и КИА Спортидж, Хюндай Тюсон или нещо от сорта. Дори Сузуки Самурай е по-добър от това.
Лично мнение :OT:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 10 Дек 2019, 7:13

Направо един танк, че е най-сигура работата. Задължително с активна броня и автоматик. Може и без боеприпаси, макар че помагат при конфликти на пътя. Ако ще е Ейбръмс, задължително на сервиз да погледнат турбината, че дава фира. Т90-то е здрав и надежден, стига да не е на много километри, ще ти свърши работа. Все пак се приготви за нови торсиони, че повечето на пазара са служебни и са карани на "ура". За немските не знам, колегите да кажат. Идея за нещо различно е и "меркава", но трудно се намират, а и трябва да минеш Технотест. Ама ако ти изпадне некой - добри са.
Като екстри е добре да има нощно виждане, много е полезно. Иначе другото е ясно автоматична зареждачка, лазерен далекомер, гумени стелки и система за измиване на наблюдателните прибори.
Предимствата са, че и трите са с верига, нема го мислиш. Вървят много на сняг и лед, даже и за лек офроуд стават. Ако го боядисаш черен ще ти дават път сички.
По принцип може да не минаваш ГТП, по простата причина, че не може да влезе в пункта и са освободени от преглед. Категория Н0 се водят. Застраховката е тънкана /повечето застрахоеатели нямат статистика за тия машини/, може и без каско. Друго не се сещам.
ПП. А-аа забравих. Обикновено към машината върви и празна цистерна за гориво /40 тона/,2 варела с масло и 1 с грес. Зимай ги задължително и следи да са винаги пълни, за да нямаш проблем.
ППП На Ирак, Афган,Палестин тестовете имат по 6 /шест/ звезди. Та при евентуално ПТП, може и женицата даже да не разбере, че е имало такова. На ейбръмса му замръзват зимата уплътненията на люка - хубаво е да се намажат със свинска мас.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 10 Дек 2019, 8:00

Сондьора написа:Намери и Ярис vvti..2001-2002... Чакай ръждата да го убие ,преди каквото и да било друго, ако ме разбираш :yes:

И аз гласувам за Ярисчето. Изглежда като самоходен кошер, но имам наблюдения - железно самурайче е... Мацката ще го хареса, а ако искаш да се изкефи максимално - намери автоматик (съвет от личен опит - жените УМИРАТ за автомат).
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 10 Дек 2019, 8:32

Honda Jazz също е добро попадение, въпреки че като гледам държат височка цена. Налагало ми се е да покарам такава няколко пъти еми супер количка си е, автомат, адски лесна за маневриране, 1.4 май беше и си има сила извънградско 90-140км/ч. Има също учудващо голямо място вътре в купето. Тоя Синтроен на 1вата страница веднага го бих отписал :nono:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Малка кола за жена

Мнение от Venelin1111 » 10 Дек 2019, 8:45

Всичко японско е по-добро от разни френски и италиянски чик**
С какъв бюджет разполага колегата също е от значение.. или размера има значение само?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма вече BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 10 Дек 2019, 9:24

super_mario написа:Колеги какво ще кажете за тази кола?
Ще се кара от жена, повече градско.
https://m.cars.bg/offer/5da4184da97fce0464310229
Благодаря

И аз съм за сигурността- максимално голямата, която и харесва и можеш да си позволиш, задължително с автоматични скорости. Радостта от икономия на гориво, за сметка на някои други, доста по-важни неща, определено не я разбирам.
Колега, при избора на кола, може би трябва да видиш подписа си, все пак и жената е човек. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Range Rover

Мнение от santorini » 10 Дек 2019, 10:00

Форд Фиеста след 2010, бензинова. Евтино, здраво, жената не я сменя за нищо.

ентусиаст
Аватар

Мнение от pinko_23 » 10 Дек 2019, 12:23

колега мани го тоя кенеф, ако искаш евтина и никак не лоша кола за града и жена вземи и хонда джаз става на газ, маневрена е, и е много практична и здрава. Успех
Няма начин да няма начин

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 10 Дек 2019, 12:35

Подкрепям за хондата.Тойотата пък е много кораво нещо обаче си е гаден пластмасов кенеф вътре.Те всичките са такива в тоя клас и размер.
Но като човек карал пунто 1.1 близо 6 години и 100к километра те съветвам не си взимай фиат.Не е лош автомобил обаче не държи на нашите пътища и е правен от фолио за шоколади.Жена ти като го погледне накриво и се е огънал.Какво остава да паркира някъде из центъра. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 10 Дек 2019, 13:36

Вие не сте добре да предлагате Сузуки Самурай за жена :mhihi: Като гледам бюджета единственото смислено предложение в темата е Хондата.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата