Малка кола за жена
Модератор: Общи модератори
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Re: Малка кола за жена
Жена ми има дизелово Айго от 12 години и не е мръднало. Варели Марешки.... Караме кошници на газ, по на 20год..... Взимай стига да е читава и да се кефи жената.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Всеки си говори в тая тема колко да не зАспи
ЧУвекУ (мисля, че дама май, ама се прави
) казА, че основно ще се кара талигата градско, та да питам - къде в София точно има място за Ескалейди, при все че седиш 80% в задръстване в час пик и се чудиш що си се родил? Ако става въпрос за извънградско говорим за съвсем друго нещо, ама някакси не виждам смисъл да даваш 2 до 3 пъти стойността на малката бангия само за бензин, само и само да седиш в задръстване и да знаеш че си в Ескалейд, и да се надяваш белким някой се удари в тебе да си речеш - "еййй добре че си взех Ескалейд, виж го стана на пихтия тоя с талигата"
Който го е страх от мечки не ходи в гората, който иска да си го интерпретира както иска 
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Nickelback написа:Всеки си говори в тая тема колко да не зАспиЧУвекУ (мисля, че дама май, ама се прави
) казА, че основно ще се кара талигата градско, та да питам - къде в София точно има място за Ескалейди, при все че седиш 80% в задръстване в час пик и се чудиш що си се родил? Ако става въпрос за извънградско говорим за съвсем друго нещо, ама някакси не виждам смисъл да даваш 2 до 3 пъти стойността на малката бангия само за бензин, само и само да седиш в задръстване и да знаеш че си в Ескалейд, и да се надяваш белким някой се удари в тебе да си речеш - "еййй добре че си взех Ескалейд, виж го стана на пихтия тоя с талигата"
Който го е страх от мечки не ходи в гората, който иска да си го интерпретира както иска
ама и ти четеш колкото да подавш интерупти на процесора

не говорих за ескалейди, а за факта, че колкото по-голямо - толкова по- сигурно и дадох краен пример с педагогическа цел. иначе една зима карах един мерцедес гл и беше доста тегаво- две мнения няма... уличетата по центъра на софия си бяха забранена зона на практика.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Абе така и така сме се хванали - дайте да "конфигурираме" идеалната женска кола. Тип, двигател, цвят, екстри...
Скоростната кутия не се коментира, там е ясно - само автоматик!
Хммм, вече ми идват идеи...

Хммм, вече ми идват идеи...

Excellent! Steven is my name!
alx написа:
ама и ти четеш колкото да подавш интерупти на процесора![]()
не говорих за ескалейди, а за факта, че колкото по-голямо - толкова по- сигурно и дадох краен пример с педагогическа цел. иначе една зима карах един мерцедес гл и беше доста тегаво- две мнения няма... уличетата по центъра на софия си бяха забранена зона на практика.
Хубаво де, тва е ясно на всички, въпросът е къде точно в София ше се блъснете толкова зловещо, че да трябва любимата ти да е в БТР? И другото с мечките вАжи също, щото понякога и ескалейда не помага ако се изметкаш у некое дере например...
Borymeckata написа:Абе така и така сме се хванали - дайте да "конфигурираме" идеалната женска кола. Тип, двигател, цвят, екстри...
Хммм, вече ми идват идеи...![]()
Червена

Последна промяна pampo на 12 Дек 2019, 15:52, променена общо 1 път
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
alx написа:Nickelback написа:Всеки си говори в тая тема колко да не зАспиЧУвекУ (мисля, че дама май, ама се прави
ама и ти четеш колкото да подавш интерупти на процесора![]()
Мда, интеръпта го приемай като system tick към проФесора да вземе да се осафери, да суичне контекста към мейн треда, че нещо се е отвял в небитието и не си гледа юзър инпута

Заглавието на темата е Малка кола...

Лето две и седемнаесто.
Nickelback написа:Заглавието на темата е Малка кола...
... и аз казах, че по-малко от голф не бива... голф-а да не е голяма кола?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Към автора - нека се купи това което жената иска. Не си налагай мнението и не й променяй вкусовете, защото току виж те послуша и смени мъжа си
Умния мъж винаги се съобразява с жена си и не защото трябва да е мъжка потка, а защото ако е умен и иска да си спести главоболия в безсмислени спорове и полемики, ще приеме нейното мнение. Щом жената иска айго/с1/107, такова да бъде, без значение ти какво мислиш по въпроса. Само един съвет - нека преди да купите такава я заведи да покара, да се повози или поне да седне, защото ако е дългокрака мадама ще й се стори кофти - с десния крак винаги ще бие централната конзола и е малко кофти модела. Виж за по-дребни хора е наред. И да си прецени дали отвътре й харесва, защото моделът (моделите) са доста евтино направени, откровено казано са пластмасови. И моята някога преди 15 години припадаше по смарт, до момента в който не я качих вътре и се хвана за главата що за евтино направена играчка е.

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
alx написа:Nickelback написа:Заглавието на темата е Малка кола...
... и аз казах, че по-малко от голф не бива... голф-а да не е голяма кола?
Не знам дали е малка или голяма, тежка или лека. Аз бих разгледал краш тестове на класа, ако ме вълнуваше толкова дали някой ще ме тряска в задръстванията...
Лето две и седемнаесто.
Егати параноите, по тая логика всички трябва да сме с танкове или най-малкто с волво-та. Баси лигавщините до която ни доведе демокрацията - някога се возехме 4 членно семейство в трабант 601 (аз даже съм катастрофирал в такова - леко ни жулнаха и отвън паднаха панелите и се виждаха краката на пасажерите седнали вътре
) и никой не мрънкаше, че му е опасна, тясна, шумна или му е студено през зимата; познавам един 80 годишен старец висок 1,80 метра, който на младини си е отебал във фиат 126; москвича е машина за каторжници, но беше блян за всеки автомобилист. Тук се говори за челни удари, ако някой попита за семейна кола (под "семейна" се разбира нормално българско семейство от мама, татко и в най-добрия случай едно дете, по някаква неземна случайност макс. две деца) и се предлагат минимум 7 местен SUV и прочее, че иначе е тясно и няма място за багаж.
Много парвенющина, много нещо.
За града кошлета като смрад, айго, vw up и прочее са идеални въшки.

За града кошлета като смрад, айго, vw up и прочее са идеални въшки.

Вуйчо написа:Егати параноите,
...
заради такава параноя и първенющина аз съм сега тука и пиша а не съм два метра под земята. хем ме удариха както бях със 0 километра в час- седях си на светофара. в града. един тир тръгна от ляво да прави десен завой, но се хлъзна и ме удари челно (аз бях със в221). от удара ми излязоха възглавниците и двигателя и трансмисията бяха бутнати 50 см навътре (под купето). ударих колата зад мене (нисан алтима) и шофьора в нея го вдигнаха след 20 минути с хеликоптер защото беше много зле. а аз имах само комоцио, опърлени вежди от пиропатрона и аркада от на лявата вежда от възглавницата над вратата...
така че- всеки си има някаква камбанария.
да взима това което на жената й харесва и така.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Малка кола за жена
alx написа:Вуйчо написа:Егати параноите,
...
заради такава параноя и първенющина аз съм сега тука и пиша а не съм два метра под земята. хем ме удариха както бях със 0 километра в час- седях си на светофара. в града.
така че- всеки си има някаква камбанария.
да взима това което на жената й харесва и така.
Аз казвам пък , че челно с около 60-70 км/ч ме удари едно пишлеме и ако не бях с Е 82 знам ли? От колата нищо не става ама аз съм жив, никакъв компромис с безопасността. Иначе в града стана , общо взето по пътищата трябва да се внимава , а не да говорим за разни паранои
Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма вече BMW
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Аз само да вметна, че някои хора забравят, че не сме в Щатите или Канада, а в България. Иначе всичко, което пишат е вярно, но... то ако ще мислим за най-лошото постоянно.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То като стане - вече е късно. Затова трябва да има баланс. Затова се предложи Голф, вие го обърнахте на 7 местни СУВ-ове и как нямало да може да се маневрира в центъра на София