Бюджетна фън кола
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Бюджетна фън кола
Мани, сите света вода ненапита
Почна миш-маша ...
И е36 и е46 си има и здрави и гнилочи.
Е36 с 6цил мотор ще му е по-трудно да намери, еле па компакт, макар че има некви тук там ...
Да се бори с гнилоча не му трябва ...

Почна миш-маша ...
И е36 и е46 си има и здрави и гнилочи.
Е36 с 6цил мотор ще му е по-трудно да намери, еле па компакт, макар че има некви тук там ...
Да се бори с гнилоча не му трябва ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
ogata написа:(като това кафявото в подписа ми )
Да ме прощавате, но вече е със самолетна боя Alexit 414 warm silver и направо си е бижуво

ATR-42/72
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Пак щуротии ся. 142 коня х 0.7 бара са си некви некви 250 коня преко сили, а 250 коня са си атмосферно м52б28 с пълен набор жокери, само дето при мурбото нютоните са в космоса. За лага предпочитам да не говорим, защото се изказваш доста неподготвен. 2.5тдс турбината е доста малка.сложена на ис - кика е малко след 2к . Дори и в моднатият вариант... М52б28 си спира ок със стоковите вентилатори отпред.bum_bum написа:За мен компакта е ултимативната фън кола при текущите цени. При положение, че не се слагат някакви фешън части, където цените почват да стават страшни.
С м42 или все още жив 52 мотор си е напълно читава кола за някоя глупост. Естествено купе и седан са по-добър избор, особено ако търсим точно управление ама и там нещата за да станат както трябва и да се възползваме от разликата в задия мост в цялост филма е баси майката. А пък и ако е за наклоните на задните гуми, лесно ги правят с шайби.
С други думи, ако бюджета е ларж бих взел купе или седан. Ама там ако се заиграеш поддръжката на е90-тката ще ти се види безплатна. Ако е некъв таралясник да му се дава газ- компакт.
Врианта с наринатата турбина на компакт без поне някакво окачване и спирачки не знам дори как да го коментирам. Какъв кеф може да намериш в кола, която под някакви обороти няма никой, след това ти почва да ускорява без да имаш никакъв контрол на това, което се случва и накрая се чудиш как и да спреш? Но пък много хора се възбуждат от коли с някакво ускорение в права линия, които са напълно неспособни в спиране и завой. Ако това е целта и няма да те бърка да се омажеш до лактите в масло на всяко второ каране сигурно става.
Окачването е до предпочитание. Някой ги кефи да пързалят щъркели и да се клатят вътре, други не.
Изпратено от моят VTR-L29 с помощта на Tapatalk

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
DLVasilev написа:Да ме прощавате, но вече е със самолетна боя Alexit 414 warm silver и направо си е бижуво

Имам такъв компакт (323ti) от година и половина и мога да ти кажа, че с отворен дифф не е особено фън. Не е и особено бърза кола в сток състояние. А намирането на такава кола изобщо не е проста работа, защото хем са редки, хем са дърти. В мобилето има само една такава (в Стенли кар), навън читавите изобщо няма да ти влязат в условието "бюджетна". Аз лично няколко месеца търсих навън, намерих една на сносна цена и вече година и половина реставрирам и отстранявам забележки, за да я докарам в някакво що годе нормално състояние - волани, тавани, ръжди, течове, хлопаща предница, външни забележки... Няколко човека вече са ти посочили правилния път - 6-cyl Z*.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bum_bum написа:Към средата на втората страница очаквам да отидем към Кайман или нещо от сорта.
Та, както рекох. Традиция е все пак, като кажеш, че търсиш нещо до 4 бона след 1-2 страници дискусии каква скраб ще си вземеш за тия пари да ти предложат е60 най-малко.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Не сте съгласни, че Е46 е най-евтината тройка в момента? Интересно... По-старите са в "класик" графата вече, не знам как може да стане евтино там, освен ако не се рови по моргите и то пак какво ще намериш там?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Най-евтината кола, вървяща и завиваща в момента е е46/330 десен волан.
Z3 не е бюджетна и частите са екзотични, някой ако е слагал на такава кола големи задни спирачки да драсне.
Z3 не е бюджетна и частите са екзотични, някой ако е слагал на такава кола големи задни спирачки да драсне.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Шшшшшт, нидейти обажда ...
Z3 е топ бюджетна бегачка
Нищо, че има 7 обяви в мобилето
Може и Z8, според мен е много яко
Z3 е топ бюджетна бегачка

Нищо, че има 7 обяви в мобилето

Може и Z8, според мен е много яко

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Трябва да почнем от там, че “бюджетна” е доста относително понятие и може доста да варира. На всеки бюджета е различен. 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Няма кво да почваме
Бюджетно, значи че в момента има части за него от оригинални до афтърмаркет и има коли на ликвидационна цена 2-3-5к + коли на части
Лесно се тунингова и има болт он части от други модели.
Такива зедки няма
Иначе Z3 coupe щеше да е моя фаворит
Бюджетно, значи че в момента има части за него от оригинални до афтърмаркет и има коли на ликвидационна цена 2-3-5к + коли на части
Лесно се тунингова и има болт он части от други модели.
Такива зедки няма

...
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
K_Ilkov написа:Шшшшшт, нидейти обажда ...
Нали знайш, че още не се е родил този, който ще си направи бюджетна бегачка по препоръка на форума.
Бюджет е интересна дума, когато няма цифра зад нея.
Аз за пазаруване съм правил е21, е36, е46 (липсва ми нещо в редицата) и минават с доста 15 000, за фън не знам, може да е по-евтино.
K_Ilkov написа:....
Дават ми едно за Дачията, ма незнам колко да искам да доплатят, а и не го измиха добре.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Lenco написа: (липсва ми нещо в редицата)
Имам липсващото

Знам, то и като почнеш да правиш установяваш, че всяко бюджетно нещо после го правиш както си трябва

И също, че ако тръгнеш от грешна база после бюджета става наливане в пробита каца ...
И за фъна - Фъна е не по-малко относителен и от бюджета

Lenco написа:Дават ми едно за Дачията
Мдаааа
Други бартери приемат ли?

...
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5