Кога ще е следващия срив в цените на имотите?
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите?
pampo написа:За всички фенове на формула едно, ще живеят с тоя звук 24/7.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Bogat-Beden написа:Ей това ми харесА като обзавеждане. Нямам никаква идея дали е скъпо, не изглежда така, но и няма значка
П.С. Без рисунката на кифленския идол ММ, разбира се
Не че в прованса, не е също безумно скъпо, но имам чувството че в софето не познавате парите. За 750к евра ще построя палат 500м2 със басеин и супер дупер обзавеждане, и пак ще ми останат половината пари.
DiMIcha84 написа:Bogat-Beden написа:Ей това ми харесА като обзавеждане. Нямам никаква идея дали е скъпо, не изглежда така, но и няма значка
Не че в прованса, не е също безумно скъпо, но имам чувството че в софето не познавате парите. За 750к евра ще построя палат 500м2 със басеин и супер дупер обзавеждане, и пак ще ми останат половината пари.
ако си на добро място и го строиш качествено може и да не ти стигнат...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
DiMIcha84 написа:Bogat-Beden написа:Ей това ми харесА като обзавеждане. Нямам никаква идея дали е скъпо, не изглежда така, но и няма значка
Със сигурност най-скъпо е във Варна, ако се гледа цена на квадрат спрямо заплати.
Варна е втора по скъпотия, като Пловдив или дори преди него, а заплатите са доста далеч от софийските.
Да речем, че в София е с около 35% по-скъпо спрямо Варна, а заплатите са поне х2.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз съм от града, на който Варна е пристанище, не ме слагай в тоя знаменател

Дали и кога и на каква цена ще се продаде не се знае

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Borymeckata написа:Гледам и хаспела на снимките - сигурно цената е с него...![]()
![]()
В обявата е отбелязана близостта на Лидл - сигурно това вдига цената поне с 2 000 евра. Да не забравя, ако някога продавам моя апартамент, да отбележа, че има Лидл наблизо.
Сега съм надиплил от кеша и чакам да се сринат цените. Само да не пропусна момента...![]()
А до моя освен Лидл, имам Кауфланд и мол

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
TNT написа:Bogat-Beden написа:Как е цената на квадрат?
Добре де, аз ли се бъркам нещо, но обзавеждането не е ли глупаво? Каква е тая мания на нашите да се самозаблуждават, че ще станат аристократи така, или?![]()
![]()
Сигурен съм, че е скъпо, но дали е удачно?
В тоалетната може да се наАкаш от златисто![]()
![]()
![]()
В това нещо въобще няма да ми дойде музата да направя каквото и да е

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе замислих се, кой квартал в София е що-годе подходящ за живеене? Аз лично не се сещам за нито един.
Гъзарските и скъпи квартали са в подножието на планината. Лятото 5-6 часа най-късно слънцето го няма. Зимата още в 3. Като не са рядкост дните в които трябва да изкараш цял ден на лампа. Ама като погледнеш надолу към града целия е още в слънце. Но пък и в лилава мъгла и на практика 8 месеца в годината там не се диша.
Гъзарските и скъпи квартали са в подножието на планината. Лятото 5-6 часа най-късно слънцето го няма. Зимата още в 3. Като не са рядкост дните в които трябва да изкараш цял ден на лампа. Ама като погледнеш надолу към града целия е още в слънце. Но пък и в лилава мъгла и на практика 8 месеца в годината там не се диша.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Горна баня за съжаление се напълни с всякаква измет, всеки дава нещо под наем и вечер "на центъра" е пълно с бачкатори дето не говорят български или поне не такъв дето да разбирам
Ширещата се селяние няма да я коментирам. Като бях дете си спомням, че беше изключително тих, подреден и спокоен квартал...е вече не е така. Всеки новодошъл си идва с цял куп нови номера, а аз седя и гледам с недоумение

ПП: Но пък има доста неща, които другаде ги няма: 2 детски градини, училище в квартала (ОУ) и няколко други (СОУ) наблизо, минерална вода, газ, ако си в "градската част" няма проблеми с ток и канализация, в близко бъдеще се предвижда и метро (от градския транспорт като цяло има какво да се желае, но не е трагично положението)

Ширещата се селяние няма да я коментирам. Като бях дете си спомням, че беше изключително тих, подреден и спокоен квартал...е вече не е така. Всеки новодошъл си идва с цял куп нови номера, а аз седя и гледам с недоумение

ПП: Но пък има доста неща, които другаде ги няма: 2 детски градини, училище в квартала (ОУ) и няколко други (СОУ) наблизо, минерална вода, газ, ако си в "градската част" няма проблеми с ток и канализация, в близко бъдеще се предвижда и метро (от градския транспорт като цяло има какво да се желае, но не е трагично положението)
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
steeN написа:А за вас кои са наистина добрите квартали в София? При мен май се изчерпва с Изток, Изгрев (части), Дианабад (части) и може би Иван Вазов и "стария" "долен" Лозенец.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Тва май го коментирахме вече. И говорим за градска урбанизирана среда нали все пак... не за полета и къщички

Някаси не приемам, че примерно Бояна или Драгалевци е "в София", което си е и позитив и негатив.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В едното няма слънце, в другото въздух..
Нови Искър като условия е 100 пъти по от Бояна ама е гадно, мръсно село.

Bogat-Beden написа:DiMIcha84 написа:Bogat-Beden написа:Ей това ми харесА като обзавеждане. Нямам никаква идея дали е скъпо, не изглежда така, но и няма значка
Аз съм от града, на който Варна е пристанище, не ме слагай в тоя знаменател.. Живял съм дълго в София и имам някаква идея. Инак жилището го дадох като пример за обзавеждане, в контрапункт на аристократичния лукс
![]()
Дали и кога и на каква цена ще се продаде не се знае![]()
Може и да греша, но това обзавеждане е от ИКЕА. А то нито е най-качествено, нито най-скъпо.
Цената е без коментар

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Може да е от тъй наречените flip house , колкото да не са празни стаите че стои грозно 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
BMW_POWER написа:
Може и да греша, но това обзавеждане е от ИКЕА. А то нито е най-качествено, нито най-скъпо.
Цената е без коментар
Възможно.
Но според мен е с в пъти повече вкус от "аростократичното"

Относно Нови Искър, там в съседство има едно селце Катина, изглежда много слънчево, но предполагам що за обитатели има
П.С. Намерих нещо по темата
P.S. 2
Свеж анализ
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
bum_bum написа:Нови Искър като условия е 100 пъти по от Бояна ама е гадно, мръсно село.
Това като го казах на един местен шоп и щеше да получи нервна криза

"Ти знайш ли кви магазини имаме, кви фрешове (това или е местна верига магазини или сергия за сокчета

Сериозно се беше въодушевил

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.